Machtigingen voor CXone WFM

U moet de juiste machtigingen hebben om de navigatie-opties voor de functie Rollen en machtigingen te zien. Als uw organisatie niet beschikt over NICE CXone CXone WFM, ziet u deze machtigingen niet.

Zie Rollen voor meer informatie.

Om snel specifieke informatie op deze pagina te vinden, drukt u op Ctrl+F op het toetsenbord van uw computer. Voer de informatie die u zoekt in het resulterende tekstveld.

Planning

Planningbeheer

U kunt gebruikers machtigingen geven om het volgende te doen met planningbeheer:

• Weergeven: De gebruiker kan vanuit het menu naar de pagina van de functie gaan en de inhoud van de pagina bekijken. Dit is een basismachtiging die kan worden toegevoegd aan machtigingen van een hoger niveau.

• Beheren: De gebruiker kan items voor een functie of pagina maken, bewerken, verwijderen en deactiveren.

Planning genereren

Hiermee kunnen gebruikers planning genereren weergeven of beheren.

Inschrijvingsbeheer

Hiermee kunnen gebruikers inschrijvingsbeheer weergeven of beheren.

Bezettingsplannen

U kunt gebruikers machtigingen geven om het volgende te doen met bezettingsplannen:

• Weergeven: De gebruiker kan vanuit het menu naar de pagina van de functie gaan en de inhoud van de pagina bekijken. Dit is een basismachtiging die kan worden toegevoegd aan machtigingen van een hoger niveau.

• Importeren: Dit activeert de knop Medewerkers importeren in de medewerkerslijst. De gebruiker kan op deze knop klikken om meerdere nieuwe medewerkers te importeren met behulp van een CSV-bestand.

Prognose

Prognoses genereren

U kunt gebruikers machtigingen geven om het volgende te doen in de functie prognoses genereren:

• Weergeven: De gebruiker kan vanuit het menu naar de pagina van de functie gaan en de inhoud van de pagina bekijken. Dit is een basismachtiging die kan worden toegevoegd aan machtigingen van een hoger niveau.

• Beheren: De gebruiker kan items voor een functie of pagina maken, bewerken, verwijderen en deactiveren.

Historische gegevens

U kunt gebruikers machtigingen geven om het volgende te doen met historische gegevens:

• Weergeven: De gebruiker kan vanuit het menu naar de pagina van de functie gaan en de inhoud van de pagina bekijken. Dit is een basismachtiging die kan worden toegevoegd aan machtigingen van een hoger niveau.

• Importeren: Dit activeert de knop Medewerkers importeren in de medewerkerslijst. De gebruiker kan op deze knop klikken om meerdere nieuwe medewerkers te importeren met behulp van een CSV-bestand.

• Verwijderen: De gebruiker kan items voor een functie of pagina verwijderen wanneer ze niet langer nodig zijn.

Wat als-vergelijking

Hiermee kunnen gebruikers de wat als-vergelijking in- of uitschakelen.

Verlofplanning

Regels en overzicht

Hiermee kunnen gebruikers het volgende doen op de pagina Goedkeuringsregels in de CXone WFM-applicatie:

• Weergeven: De gebruiker kan vanuit het menu naar de pagina van de functie gaan en de inhoud van de pagina bekijken. Dit is een basismachtiging die kan worden toegevoegd aan machtigingen van een hoger niveau.

• Beheren: De gebruiker kan items voor een functie of pagina maken, bewerken, verwijderen en deactiveren.

Configuratie

ACD-activiteitstoewijzing

U kunt gebruikers machtigingen geven om het volgende te doen in de functie ACD-activiteitstoewijzing:

• Weergeven: De gebruiker kan vanuit het menu naar de pagina van de functie gaan en de inhoud van de pagina bekijken. Dit is een basismachtiging die kan worden toegevoegd aan machtigingen van een hoger niveau.

• Beheren: De gebruiker kan items voor een functie of pagina maken, bewerken, verwijderen en deactiveren.

Activiteitscodes

Hiermee kunnen gebruikers activiteitscodes weergeven of beheren.

Agentconfiguratie

Hiermee kunnen gebruikers agentconfiguratie weergeven of beheren.

Distributieregels

Hiermee kunnen gebruikers distributieregels weergeven of beheren.

Dagregels, weekregels en rotatieregels

Hiermee kunnen gebruikers dag-, week-, en rotatieregels weergeven of beheren.

Sjablonen voor dienstinschrijving

Hiermee kunnen gebruikers Sjablonen voor dienstinschrijving weergeven of beheren.

Dienstruil

Hiermee kunnen gebruikers de functie dienstruil weergeven of beheren.

Seat-limieten

Hiermee kunnen gebruikers seat-limieten weergeven of beheren.

Mijn zone

Persoonlijke planning weergeven

Hiermee kunnen gebruikers persoonlijke planning weergeven in- of uitschakelen.

Persoonlijke verlofaanvragen

Hiermee kunnen gebruikers persoonlijke verlofaanvragen in- of uitschakelen.

Dienstinschrijvingen indienen

Hiermee kunnen gebruikers de functie dienstinschrijvingen indienen in- of uitschakelen.

Voorkeuren instellen

Hiermee kunnen gebruikers de functie voorkeuren instellen in- of uitschakelen.

Algemene machtigingen

Realtime Adherence

Hiermee kunnen gebruikers realtime adherence in- of uitschakelen.

Intraday

Hiermee kunnen gebruikers Intraday in- of uitschakelen. Hierdoor wordt ook de toegang tot de CXone WFM-widgets in de Dashboard-applicatie gecontroleerd, waarvoor gebruikers ook een toegangsmachtiging moeten hebben.

Verzoeken

U kunt gebruikers machtigingen geven om het volgende te doen met aanvragen:

• Weergeven: De gebruiker kan vanuit het menu naar de pagina van de functie gaan en de inhoud van de pagina bekijken. Dit is een basismachtiging die kan worden toegevoegd aan machtigingen van een hoger niveau.

• Beheren: De gebruiker kan items voor een functie of pagina maken, bewerken, verwijderen en deactiveren.

Goedkeuringsregels

Hiermee kan een gebruiker regels bekijken of beheren op de pagina Goedkeuringsregels in de CXone WFM-applicatie.

Deze functie is alleen beschikbaar voor gebruikers met de CXone WFM Geavanceerd-licentie.

Planningsoptimalisatie

Deze functie is alleen beschikbaar voor gebruikers met de CXone WFM Geavanceerd-licentie.

Met de machtiging Weergeven hebben gebruikers toegang tot de:

Met de machtiging Beheren hebben gebruikers toegang tot de:

• Pagina Regels voor planningsoptimalisatie – Hier kunnen ze regels maken, bewerken, verwijderen, activeren of deactiveren.

• Pagina Plannen voor planningsoptimalisatie – Hier kunnen ze plannen bekijken en actieve plannen optimaliseren.

Onthoud dat gebruikers alleen actieve plannen kunnen optimaliseren als ze ook de machtiging Beheren hebben voor het Planningbeheer.

API's voor gegevensextractie

CXone WFM Payroll API

U kunt deze machtiging in- of uitschakelen. Als u deze machtiging inschakelt, geeft u gebruikers toestemming om de loonadministratiedata te extraheren met de CXone WFM Payroll API. De gegevens kunnen worden gebruikt voor externe loonrapporten.

Ga voor meer informatie over CXone API's naar de DEVone ontwikkelaarssite.