Machtigingen voor Dashboard

U moet de juiste machtigingen hebben om de navigatie-opties voor de functie Rollen en machtigingen te zien. Als uw organisatie niet beschikt over de Dashboard applicatie, of als uw CXone applicaties geen ACD of CXone QM bevatten, zult u deze machtigingen niet zien.

Zie Rollen voor meer informatie over de relatie tussen machtigingen en rollen. Ga voor meer informatie over Dashboard acties en de benodigde machtigingen naar Acties en machtigingen voor dashboards.

Widgets zijn visuele verzamelingen van gegevens uit andere CXone applicaties. De widgets die in dashboards worden weergegeven, moeten per applicatie worden geconfigureerd (machtigingen voor ACD-widgets staan bijvoorbeeld op het tabblad ACD-machtigingen). U moet niet alleen algemene dashboardmachtigingen configureren maar ook specifieke widgetmachtigingen aan een rol toewijzen.

Algemene machtigingen

Dashboard

U kunt gebruikers machtigingen geven om het volgende te doen met dashboards:

• Weergeven: De gebruiker kan vanuit het menu naar de pagina van de functie gaan en de inhoud van de pagina bekijken. Dit is een basismachtiging die kan worden toegevoegd aan machtigingen van een hoger niveau.

• Bewerken: De gebruiker kan bestaande items voor een functie of pagina aanpassen.

• Eigendom overnemen: Gebruikers kunnen eigenaar worden van de dashboards van andere gebruikers (bijvoorbeeld als een gebruiker de organisatie verlaat).

ACD-widgets

Aantal agents per status

Hiermee kunnen gebruikers de widget Aantal agents per status in- of uitschakelen.

Aantal agents

Hiermee kunnen gebruikers de widget Aantal agents in-of uitschakelen.

Agentlijst

Hiermee kunnen gebruikers de widget Agentlijst in- of uitschakelen.

Contactenlijst

Hiermee kunnen gebruikers de widget Contactenlijst in- of uitschakelen.

Contactstatussen per skill

Hiermee kunnen gebruikers de widget Contactstatussen per skill in- of uitschakelen.

Wachtrijteller

Hiermee kunnen gebruikers de widget Wachtrijteller in- of uitschakelen.

Servicelevel

Hiermee kunnen gebruikers de widget Servicelevel in- of uitschakelen.

Skilloverzicht

Hiermee kunnen gebruikers de widget Skilloverzicht in- of uitschakelen.

Niet-beschikbaarheidscijfers

Hiermee kunnen gebruikers de widget Niet-beschikbaarheidscijfers in- of uitschakelen.

Interaction Analytics-widgets

Frustratie

Hiermee kunnen gebruikers de widget Frustratie in- of uitschakelen.

Waar mensen over praten

Hiermee kunnen gebruikers de widget Waar mensen over praten in- of uitschakelen.

Sentimenttrend

Hiermee kunnen gebruikers de widget Sentimenttrend in- of uitschakelen.

CXone QM-widgets

Wanneer gebruikers een toegangsmachtiging hebben voor een bepaalde CXone QM-functie, geeft die machtiging ook toegang tot alle widgets die aan de functie zijn gekoppeld.

Planstatus

Hiermee kunnen gebruikers de widget Planstatus in- of uitschakelen. De widget Planstatus vindt u in Mijn zone > Planbewaking.

Testprestaties

Hiermee kunnen gebruikers de widget Testprestaties in- of uitschakelen. De widget Testprestaties vindt u in Mijn zone > Performance Monitoring.

Agentscore

Hiermee kunnen gebruikers de widget Agentscore in-of uitschakelen. De widget Agentscore vindt u in Mijn zone > Performance Monitoring.

Kalibratie

Hiermee kunnen gebruikers de widget Kalibratie in- of uitschakelen. De widget Kalibratie vindt u in Mijn zone > Kalibraties > Weergeven.

Evaluatie en coachinggebeurtenissen

Hiermee kunnen gebruikers de widget Evaluatie en coachinggebeurtenissen in- of uitschakelen. De widget Evaluatie en coachingsgebeurtenis vindt u in Coachingpakketen > Weergeven of Coachingpakketten > Bewerken of Coachingpakketten > Maken of Coachingpakketten > Verwijderen.

Deze widget vereist ook de Admin-machtiging Medewerkers > Weergeven.