Intraday Manager

Intraday geeft u een 24-uurs overzicht van de dag, van 00:00 tot 23:45 uur. De dag is opgedeeld in intervallen van 15 minuten. Met behulp van deze intervallen en bepaalde metricsGesloten Statistieken die u kunt meten om de prestaties van uw contactcenter te monitoren. kunt u zien hoe elke skillGesloten Het deskundigheidsgebied van een medewerker. Dit kan een taalvaardigheid zijn, of een zakelijke vaardigheid zoals verkoop of technische ondersteuning. presteert. U kunt ze ook vergelijken met de prognosegegevens en u kunt gebieden vinden waar u de planning mogelijk moet aanpassen.

De werkelijke gegevens in Intraday worden nu automatisch voorgesteld met TTI. Als u een hoge afwijking ziet tussen de werkelijke gegevens en de prognosegegevens, is het mogelijk dat de prognosegegevens zijn gegenereerd met WCE. Dit betekent dat de prognosegegevens WCE-gegevens zijn en dat de werkelijke gegevens TTI zijn. In dit geval komen de gegevens niet overeen. Om ervoor te zorgen dat de prognosegegevens worden voorgesteld met TTI, genereert u een nieuwe prognose en publiceert u de nieuwe planning overeenkomstig.

Functies van Intraday Manager:

• Widgets: boven aan de pagina verschijnt een rij met Intraday-gegevens in verschillende diagrammen.

U kunt de widgetrij samenvouwen door op Opties > Widgets samenvouwen te klikken.

• Intraday-tabel: onder de widgets staan concrete waarden van de beschikbare metrics.

Standaard worden alle skills en metrics weergegeven in de tabel wanneer u Intraday Manager opent. U kunt de gegevens filteren. De volgende keer dat u Intraday Manager opent, ziet u de skills op basis van dit filter.

Meer informatie over Intraday Manager:

• De prognosegegevens zijn gebaseerd op de prognose die u hebt gebruikt om uw planning te genereren. Intraday wordt bijgewerkt met de nieuwe prognosegegevens zodra u de planning publiceert.

• De weergegeven tijd in Intraday is in de lokale tijdzone van de gebruiker.

Stel dat een manager in Amsterdam Intraday gebruikt voor een planningseenheid in Lissabon. De tijd die in Intraday wordt weergegeven, is dan volgens de tijdzone van Amsterdam.

• De gegevens die in Intraday worden weergegeven, gaan over WEM-skills en niet over ACD-skills. Intraday toont geen data voor agents of ACD-skills die niet zijn toegewezen aan een WEM-skill.

Intraday gebruikt gegevens die zijn ontvangen van de ACD en de gegenereerde prognose.

Widgets

De Intraday Manager-widgets zijn: BezettingGesloten Bezettingsdata voor agent die open waren tijdens het geselecteerde interval, VolumeGesloten Het totaal aantal interacties, inclusief digitale berichten en reacties, meestal binnen een bepaalde tijd en AHTGesloten Gemiddelde afhandeltijd: dit is de gemiddelde tijd die een agent besteedt aan het afhandelen van interacties. Wanneer u filtert op planningseenheid, bevat de widget Volume geen afgebrokenGesloten Interacties die het contactcentersysteem binnenkomen, maar eindigen voordat ze een agent bereiken. Bijvoorbeeld: een klant belt en hangt op voordat een agent antwoordt. gegevens. De titel van de widget wordt Volume (zonder afgebroken).

Boven aan de widgets ziet u de widgetnaam (Bezetting, Volume of AHT) en het interval waarmee de gegevens worden weergegeven. Kijk bijvoorbeeld naar de gegevens voor het interval van 11:00 uur. De weergegeven tijd is 11:00 uur.

De widgets tonen gegevens voor het laatst voltooide interval en deze worden voorgesteld met een verticale stippellijn. Stel dat u de widgets bekijkt om 11:22 uur. De getoonde gegevens zijn voor het interval van 11:00 en er is een stippellijn in het diagram.

U kunt de muisaanwijzer boven het diagram houden om de gegevens voor verschillende intervallen te zien. Het interval waarop u de muis plaatst, wordt voorgesteld met een ononderbroken verticale lijn. Beweeg de muis bijvoorbeeld over een van de diagrammen van 9:00. De getoonde gegevens voor elke widget wijzigen op basis van het interval van 9:00, waaronder de waarden Afwijking, Prognose en Aangepaste prognose. In de hoek van de widgets wijzigt de tijd in 9:00. De stippellijn blijft een voorstelling van het laatst voltooide interval.

U kunt de muis niet plaatsen op intervallen die geen gegevens hebben. Als u dit doet, springt de ononderbroken lijn naar het dichtstbijzijnde interval met gegevens.

De Intraday-tabel

De tabel toont een uitsplitsing van de metrics in intervallen van 15 minuten op de geselecteerde dag. De gegevens voor elk interval worden bijgewerkt binnen maximaal vijf minuten na het einde van het interval. U ziet de gegevens over het interval van 11:00-11:15 uur bijvoorbeeld rond 11:20 uur. Let op: de weergegeven tijd is volgens uw lokale tijdzone.

Standaard worden alle skills en metrics weergegeven in de tabel. U kunt de gegevens filteren. De volgende keer dat u Intraday Manager opent, ziet u de skills op basis van dit filter.

U kunt de tabel uitvouwen door de widgetrij samen te vouwen door op Opties > Widgets samenvouwen te klikken.

De informatie in de tabel

De gegevens in de tabel kunnen worden weergegeven op basis van uitstelbareGesloten Interacties die later kunnen worden afgehandeld, zoals e-mails of realtimeGesloten Realtime interacties die onmiddellijk moeten worden afgehandeld, zoals oproepen of persoonlijke gesprekken kanalen. U kunt ook de gegevens van Alle kanalen weergeven. Denk eraan dat Intraday geen data toont voor inbound en outbound (inclusief dialer Gesloten Een service die automatisch een lijst met klanten belt) interacties.

De metrics in de tabel:

Meer informatie over:

Opnieuw voorspellen

De functie Aangepaste prognose genereert een nieuwe, bijgewerkte prognose voor de rest van de dag. De aangepaste prognose is gebaseerd op de recente prognose en de recente, werkelijke trend uit de ACD. Op deze manier wordt de aangepaste prognose nauwkeuriger naarmate de dag vordert en u meer ACD-gegevens binnenkrijgt. Als u vroeg op de dag naar de prognosegegevens kijkt, zouden de waarden niet zo nauwkeurig zijn als wat u later zou zien.

De prognosegegevens van de dag worden elke 15 minuten bijgewerkt aan het begin van een nieuw interval. Geëindigde intervallen worden niet bijgewerkt.

Wanneer u Aangepaste prognose inschakelt, gebeurt het volgende:

U kunt alleen een aangepaste prognose maken als:

• Er een prognose is om de nieuwe prognose op te baseren.

De aangepaste prognosegegevens worden bijgewerkt wanneer u Intraday filtert op skill. Als er prognosegegevens ontbreken, zijn er mogelijk geen prognosegegevens voor de gefilterde skill.

• U momenteel de huidige werkdag weergeeft.

Afwijking drempelwaarden

In de intradaytabel kunt u de kolommen met afwijkingen markeren om te zien of de afwijking groot of klein is. De cellen in de kolommen hebben kleurcodes die donkerder zijn naarmate de ernst van de afwijking hoger is. Op deze manier kunt u zien of er metrics zijn waaraan u aandacht moet besteden.

De Intraday-widgets tonen de drempels in een staaf onder de grafiek.

Afwijkingsdrempelwaarden inschakelen:

1. Klik op de app-kiezer en selecteerCXone WFM.

2. Klik op Intraday.

3. Klik op Opties instellingenpictogram en selecteer Instellingen.

4. Selecteer in Toepassen op de metrics waarop u de kleurcode wil toepassen.

5. De schaal voor elke metric heeft niveaus van ernst die kunnen worden aangepast. Verschuif de regelaar om de drempelwaarde te definiëren.

De kleur van het gebied wordt de kleur in Intraday.

6. Klik op Opslaan.

Intraday-gegevens exporteren

U kunt de gegevens uit de tabel van Intraday Manager exporteren naar een CSV-bestand.

Het geëxporteerde CSV-bestand toont tijdwaarden in seconden.

In het geëxporteerde bestand kunnen gegevens ontbreken als u meer dan 50 skills selecteert. Om ontbrekende gegevens te vermijden, probeert u het datumbereik te verkleinen of exporteert u twee keer met een korter datumbereik voor elke export. Stel dat u 50 skills wilt exporteren over 14 dagen. Probeer twee keer te exporteren, elke export voor 7 dagen.

Intraday-gegevens exporteren:

1. Klik rechtsboven in de pagina op Opties > Exporteren.

2. Stel het datumbereik in voor de export.

3. Selecteer de Planningseenheden, Skills en Metrics waarvoor u gegevens wilt exporteren.

Het venster Intraday-gegevens exporteren wordt geopend met de filters die u hebt ingesteld in Intraday Manager, maar u kunt deze filters hier aanpassen.

4. Klik op Exporteren.

De intraday-gegevens worden naar een CSV-bestand geëxporteerd en naar uw computer gedownload.

Problemen met Intraday oplossen