Een bezettingsplan importeren

CXone WFM kan diensten genereren op basis van uw bezettingsplannen.

Als u historische gegevens hebt (van uw ACD of uit een extern bestand), kunt u de Prognosewizard gebruiken om bezettingsplannen te maken.

Als er geen historische gegevens beschikbaar zijn, kunt u uw eigen bezettingsplannen importeren uit een CSV-bestand. CXone WFM zal in dat geval uw bezettingsplan gebruiken in plaats van een bezettingsplan dat is gemaakt door de Prognosewizard.

U kunt eventueel een CSV-bestandssjabloon downloaden vanuit het venster Bezettingsplan importeren. Als u uw eigen CSV-bestand uploadt, moet u zorgen dat dit bestand de indeling van de gedownloade bestandssjabloon volgt.

Een tip: om uw bezettingsplan nauwkeurig af te kunnen stemmen op uw zakelijke behoeften, moet u data hebben voor elke 15 minuten.

Zo importeert u een bezettingsplan:

1. Klik op de app-kiezer en selecteerCXone WFM.

2. Ga naar Planning > Bezettingsplan importeren.

3. Klik op Bezettingsplan importeren.

4. Download de CSV-bestandssjabloon om uw eigen bezettingsplan te kunnen maken.

5. Klik op Bestand kiezen om uw CSV-bestand te vinden en te selecteren en klik op Openen.

Een nieuw bezettingsplan met dezelfde naam als een ander geïmporteerd bestand, komt in de plaats van het oude bestand. Er zijn geen gevolgen voor eerder gegenereerde planningen.

6. Klik op Uploaden.

Het bezettingsplan verschijnt in de lijst met plannen en is beschikbaar voor het genereren van een planning.