Inschrijvingen beheren

De gegenereerde inschrijvingen worden weergegeven in Inschrijvingsbeheer. Informatie over de gegenereerde inschrijvingen wordt weergegeven in het raster van Inschrijvingsbeheer, waar supervisors het responspercentage en de status van de inschrijvingen kunnen monitoren en inschrijvingen kunnen openen, sluiten of annuleren.

Supervisors kunnen gegenereerde inschrijvingen selecteren in Inschrijvingsbeheer om de beschikbare patronen te bekijken.

Kolom

Details

Planningseenheid De naam van de planningseenheid die is toegewezen aan de gegenereerde inschrijving.
Inschrijvingsdatumbereik

De datums van de beschikbare diensten in het gegenereerde patroon.

Een inschrijvingsdatumbereik van 3 april 2022 - 9 april 2022 betekent bijvoorbeeld dat de medewerkers kunnen inschrijven op de diensten tijdens dat interval.

Taakdatum De datum waarop de inschrijving is gegenereerd.
Responspercentage Het percentage van de aan deze inschrijving toegewezen medewerkers dat een inschrijving heeft ingediend.
Status

Mogelijke statussen zijn:

Inschrijving geopend: de weekdienstsjablonen zijn naar de medewerkers gestuurd en de inschrijving is open.

Inschrijving gesloten: de inschrijving is voltooid en afgesloten. Medewerkers kunnen niet meer inschrijven.

Concept: een gegenereerde inschrijving die nog niet is geopend.

Geannuleerd: een inschrijving die was geopend, maar daarna is geannuleerd. Medewerkers kunnen niet meer inschrijven.

Actie

Deze acties zijn beschikbaar:

Inschrijving openen: deze knop verschijnt wanneer de gegenereerde inschrijving een concept is.

Inschrijving sluiten: deze actie is beschikbaar wanneer de inschrijving is geopend.

Diensten toewijzen: deze actie wordt beschikbaar nadat de inschrijving is gesloten. Klik op deze actie om de diensten toe te wijzen op basis van de inschrijvingen van de agents. De diensten verschijnen in Planningbeheer.

Verwijderen

Annuleren: annuleert de inschrijfprocedure zonder de gegenereerde inschrijving te verwijderen.

Zo kunt u inschrijvingen beheren:

1. CXone WFM.

2. Ga naar Planning > Klik op de app-kiezer en selecteerInschrijvingsbeheer.

3. Klik op Inschrijving openen in de kolom Actie van de inschrijving.

4. Nadat al uw agents hun inschrijvingen hebben ingediend, klikt u op Inschrijving sluiten om de inschrijving te sluiten.

5. Klik op Diensten toewijzen om een planning te genereren op basis van de inschrijvingen van uw agents.

6. Ga naar Planningbeheer om de gegenereerde planning te bekijken. Klik op Publiceren om de planningen naar de agents te sturen.