Betrokkenheidsacties

Betrokkenheidsacties bepalen wat Guide doet wanneer een regel wordt geactiveerd. De meeste acties vereisen aanvullende informatie over wat er moet gebeuren.

In Guide kunt u de volgende acties voor een betrokkenheidsregel instellen.

Actie

Beschrijving

Guide-licentie vereist?

Geleide-sjabloon

Als aan de criteria voor de regel wordt voldaan, wordt de opgegeven sjabloon weergegeven voor de bezoeker. De sjabloon verschijnt in de rechter- of linkerbenedenhoek van uw website.

Nee
Proactief Guide-aanbod

Als aan de criteria voor de regel wordt voldaan, wordt een proactief aanbod weergegeven voor de bezoeker. Een proactief aanbod is een klein pop-upvenster met een bericht en call-to-action-knoppen. Voorbeelden van call-to-action-knoppen zijn:

Ja
Guide-branding instellen

Hiermee kunt u de branding voor een sjabloon instellen. Gebruik dit om een sjabloon dynamisch met een ander kleurthema weer te geven.

Nee

Tag toevoegen aan bezoeker

Voegt een geselecteerde tag toe aan een bezoeker op basis van de activiteiten van die bezoeker op uw site.

Ja

Tag verwijderen uit bezoeker

Verwijdert een geselecteerde tag uit een bezoeker op basis van de activiteiten van die bezoeker op uw site.

Ja

Popup-venster voor mobiele chat-app

Pusht een chat-popup naar de mobiele SDK voor Android- of iOS-apparaten. Nee

Mobiele pushmelding voor chat

Pusht een melding over het chatgesprek naar Android- of iOS-apparaten. Nee
Chat-welkomstbericht

Maakt een gepersonaliseerd bericht om een klant te verwelkomen die een chat start.

Deze actie wordt niet gebruikt in Guide.

Nee
Chat-popup

Biedt een aanpasbare sjabloon om een chat-popup te ontwerpen.

Deze actie wordt niet gebruikt in Guide.

Nee
Chat-popup HTML

Biedt velden voor het invoeren van aangepaste HTML- en JS-code voor het ontwerp van de popup.

Deze actie wordt niet gebruikt in Guide.

Nee

Belangrijke informatie over acties

• Acties moeten aan een regel worden toegevoegd. Taken hebben een bepaalde timing of bepaalde voorwaarden nodig voor de uitvoering.

• U kunt meerdere acties aan de wachtrij toevoegen. Als een regel meerdere acties heeft, kunt u bepalen in welke volgorde de acties plaatsvinden.

• Elke actie kan aan meerdere regels worden toegewezen. Dit betekent dat de actie wordt uitgevoerd in reactie op een aantal verschillende gedragingen of gebeurtenissen van klanten.