Tag verwijderen uit bezoeker

Gebruik de actie Tag verwijderen uit bezoeker in combinatie met de regel Paginaweergave door bezoeker om een tag die u aan een bezoeker hebt toegevoegd, te verwijderen. De tag wordt verwijderd uit de browseropslag van de bezoeker.

Deze actie maken

1. Klik op de app-kiezer en selecteerACD.
  2. Ga naar GUIDE > Betrokkenheidsacties.

3. Klik op Toevoegen.
  4. Voer een Naam in die omschrijft wat de actie doet.
  5. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Actie de optie Tag verwijderen van bezoeker.
  6. Selecteer een Tag in de vervolgkeuzelijst. De lijst geeft alleen bestaande tags weer.
  7. Klik op Opslaan.

De actie toevoegen aan een regel

1. Ga naar Guide > Betrokkenheidsregels.

2. Zoek de regel waaraan u deze actie wilt toewijzen en open deze.

3. Klik op Bestaande actie toevoegen.

4. Gebruik de vervolgkeuzelijst om deze actie te selecteren. De vervolgkeuzelijst toont de Naam die u aan de actie hebt gegeven, niet de Actie van de regel.
  5. Klik op Toevoegen.