Proactief Guide-aanbod

Gebruik deze actie met de regel Paginaweergave door bezoeker om in verschillende omstandigheden een proactief Guide-aanbod voor uw websitebezoekers weer te geven.

Als contactcenterbeheerder weet Aleka Wolfe dat bezoekers vaak vergeten hoe ze hun verjaardagskorting kunnen gebruiken. Ze vragen agents vaak om hulp bij het toepassen van de korting wanneer ze online betalen. Akela vraagt de agent Fran, die toegang tot de CXone Expert-kennisbank heeft, een artikel te schrijven waarin veelgestelde vragen worden afgehandeld. Vervolgens gebruikt Akela Guide om een proactief aanbod te maken dat bezoekers helpt met de verjaardagskorting wanneer ze verjaardag typen in het veld Kortingscode op de betaalpagina. Het proactieve aanbod bevat een knop voor het weergeven van het door Fran geschreven CXone Expert-artikel, een knop voor het weergeven van de registratiepagina op de Classics-website (waarmee bezoekers zich voor de korting kunnen aanmelden) en een sluitknop.

Watch a video on creating a proactive offer.

Een actie voor een proactief Guide-aanbod maken

1. Klik op de app-kiezer en selecteerACD.

2. Ga naar GUIDE > Betrokkenheidsacties.

3. Klik op Toevoegen.

4. Voer een Naam in die omschrijft wat de actie doet.

5. Selecteer Proactief Guide-aanbod in de vervolgkeuzelijst Actie.

6. Kies een Afbeelding voor het pop-upvenster met het proactieve aanbod. Selecteer een SVG-afbeelding. De afbeelding is optioneel.

7. Geef de Kop voor het proactieve aanbod op. Gebruik maximaal 60 tekens. Dit veld is optioneel.

8. Geef de Hoofdtekst van het proactieve aanbod op. Gebruik maximaal 250 tekens. Dit veld is vereist.

Als u in de tekst van een proactief aanbod naar bezoekersvariabelen wilt verwijzen, gebruikt u de API setVisitorVariable.

9. Definieer de knop Call to action 1 als volgt:

• Label. Typ hiervoor de tekst die op de call-to-action-knop verschijnt.
    • Naam. De naam van de knop.
    • Ontwerp. Stel dit in op Primair of Secundair. Er mag slechts één call-to-action-knop op primair zijn ingesteld: Dit is de staandaardknop die automatisch wordt geselecteerd.

• Type. Kies het type Call to action. De opties zijn:

• Link. Hiermee kunt u een link naar een webpagina maken.

• Expert-artikel. Hiermee kunt u een link naar een specifiek, door u geselecteerd artikel in een kennisbank maken.

• Guide-toegangspunt. Hiermee kunt u een door u gemaakt toegangspunt openen.

• Chatgesprek. Gebruik dit om met een agent te chatten.

• Afwijzen. Hiermee kunt u de bezoeker de gelegenheid bieden het proactieve aanbod te weigeren. Als u de knop Afwijzen niet aanbiedt, kan de bezoeker de widget met het proactieve aanbod sluiten door op het sluitpictogram in de rechterbovenhoek te klikken.

10. Definieer desgewenst de knop Call to action 2 en Call to action 3. Laat de velden anders leeg.

11. Stel de Overdracht van maximaal drie aangepaste velden in.

Voor proactieve aanbiedingen die chat aanbieden kunt u aangepaste velden in een chat vooraf invullen met behulp van de Overdracht-velden. Stel bijvoorbeeld dat u het aangepaste veld Campagne hebt. U kunt Campagne instellen op een waarde zoals HERFST24. Als een bezoeker op het proactieve aanbod voor chat klikt, wordt het aangepaste veld Campagne ingesteld op HERFST24. U kunt het aangepaste veld gebruiken om de chat te routeren.

12. Klik op Opslaan.

De actie toevoegen aan een regel

1. Klik op de pagina Details op Nieuwe actie toevoegen of Bestaande actie toevoegen, afhankelijk van de vraag of de actie al bestaat.

2. Als u op Nieuwe actie toevoegen hebt geklikt, volgt u de stappen om de gewenste actie aan te maken.
  3. Als u op Bestaande actie toevoegen hebt geklikt:
    1. Selecteer de gewenste actie in de vervolgkeuzelijst.
    2. Klik op Toevoegen.

Belangrijke informatie over proactieve aanbiedingen

• Een proactief aanbod verschijnen op uw website wanneer het volgende van toepassing is:

• Handleiding is in uw website geïntegreerd.

• Er is een Handleiding-regel geactiveerd, een websitebezoeker voldoet aan de voorwaarden van de regel, en de actie van de regel is ingesteld op Proactief Handleiding-aanbod.

• Als een Handleiding-sjabloon op een pagina verschijnt en er ook een proactief aanbod voor de pagina beschikbaar is, verschijnt het proactieve aanbod links van de sjabloon. Op mobiele apparaten wordt het proactieve aanbod echter op de Guide-sjabloon gesuperponeerd.

• Als een chatsessie loopt en er tevens een proactief aanbod beschikbaar is, krijgt de bezoeker het proactieve aanbod niet te zien.