Popup-venster voor mobiele chat-app

Pusht een chat-popup naar de mobiele SDK voor Android- of iOS-apparaten. Deze taakactie vereist het gebruik van Proactive Chat met de CXone Mobile SDK. Neem voor meer informatie contact op met uw CXone-accountmanager.

Deze taak wordt alleen uitgevoerd voor bezoekers die hun mobiele apparaat gebruiken.

Deze actie maken

1. Klik op de app-kiezer en selecteerACD.
  2. Ga naar GUIDE > Betrokkenheidsacties.

3. Klik op Toevoegen.
  4. Voer een Naam in die omschrijft wat de actie doet.
  5. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Actie de optie Popup-venster voor mobiele chat-app.
  6. Voer de Popup-naam en de JSON-parameters in. Selecteer maximaal drie aangepaste velden.
  7. Klik op Opslaan.

De actie toevoegen aan een regel

1. Ga naar Guide > Betrokkenheidsregels.

2. Zoek de regel waaraan u deze actie wilt toewijzen en open deze.

3. Klik op Bestaande actie toevoegen.

4. Gebruik de vervolgkeuzelijst om deze actie te selecteren. De vervolgkeuzelijst toont de Naam die u aan de actie hebt gegeven, niet de Actie van de regel.
  5. Klik op Toevoegen.