Chat-popup

Biedt een aanpasbare sjabloon om een chat-popup te ontwerpen.

Deze actie wordt niet gebruikt in Guide.

Deze taak wordt alleen uitgevoerd voor bezoekers die het web gebruiken.

Deze actie maken

1. Klik op de app-kiezer en selecteerACD.
  2. Ga naar GUIDE > Betrokkenheidsacties.

3. Klik op Toevoegen.
  4. Voer een Naam in die omschrijft wat de actie doet.
  5. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Actie de optie Chat-popup.
  6. Voer een Popup-naam in.
  7. Selecteer de Sjabloon die u wilt gebruiken voor de layout van het popup-venster. Onder de vervolgkeuzelijst Sjabloon worden voorbeelden van de sjablonen weergegeven.
  8. Configureer in het gedeelte Inhoud de tekst en afbeelding voor de popup. In de tekstvelden kunt u ofwel platte tekst invoeren, of u kunt tekst invoeren met opmaak om aangepaste velden te gebruiken. Met aangepaste velden kunt u de klantervaring verbeteren.

9. Selecteer in het gedeelte Call to action de optie Inschakelen in de vervolgkeuzelijst Call to action tonen als de geselecteerde sjabloon een Call to action ondersteunt en u een CTA in deze popup wilt opnemen. Typ de Tekst voor Call to action.
  10. Configureer in het gedeelte Ontwerpaanpassing de grootte, de achtergrond, de randen en de tekst van de popup. Als u kleuren gebruikt, hoef u geen CSS-tags op te nemen, zoals achtergrondkleuren.  U hebt alleen de kleurnaam, de hexadecimale waarde (beginnend met een hekje (#)), de RGB-instelling of een andere CSS-ondersteunde methode nodig voor het instellen van kleuren.
  11. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Positie in de sectie Positie de locatie binnen de pagina. U kunt de locatie van de popup verder aanpassen door een aantal pixels in te voeren in de tekstvakken Offset X en Offset Y.
  12. Selecteer in het gedeelte Overdragen maximaal drie aangepaste velden.
  13. Klik op Opslaan.

De actie toevoegen aan een regel

1. Ga naar Guide > Betrokkenheidsregels.

2. Zoek de regel waaraan u deze actie wilt toewijzen en open deze.

3. Klik op Bestaande actie toevoegen.

4. Gebruik de vervolgkeuzelijst om deze actie te selecteren. De vervolgkeuzelijst toont de Naam die u aan de actie hebt gegeven, niet de Actie van de regel.
  5. Klik op Toevoegen.