Pushmelding voor mobiele app

Pusht een melding over het chatgesprek naar Android- of iOS-apparaten. Deze taakactie vereist het gebruik van Proactive Chat met de CXone Mobile SDK. Neem voor meer informatie contact op met uw CXone-accountmanager.

Deze taak wordt alleen uitgevoerd voor bezoekers die hun mobiele apparaat gebruiken.

Deze actie maken

1. Klik op de app-kiezer en selecteerACD.
  2. Ga naar GUIDE > Betrokkenheidsacties.

3. Klik op Toevoegen.
  4. Voer een Naam in die omschrijft wat de actie doet.
  5. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Actie de optie Mobiele pushmelding voor chat.
  6. Voer de naam, de titel en de tekst voor de pushmelding in.
  7. Klik op Opslaan.

De actie toevoegen aan een regel

1. Ga naar Guide > Betrokkenheidsregels.

2. Zoek de regel waaraan u deze actie wilt toewijzen en open deze.

3. Klik op Bestaande actie toevoegen.

4. Gebruik de vervolgkeuzelijst om deze actie te selecteren. De vervolgkeuzelijst toont de Naam die u aan de actie hebt gegeven, niet de Actie van de regel.
  5. Klik op Toevoegen.