Metric-widgets

Metric-widgets geven u snel inzicht in de belangrijkste prestatie-indicatoren (KPI'sGesloten Een metric die wordt gebruikt om de prestaties van agents te meten.) en metrics. De widgets gebruiken diagrammen, grafieken en tabellen om data weer te geven. Op deze manier hebt u sneller inzicht in trends, patronen en veranderingen. U kunt de verschillende metric-widgets op uw dashboard gebruiken om data in realtime te bekijken en te interpreteren. Dit helpt u bij het nemen van weloverwogen beslissingen om de efficiëntie, klanttevredenheid en prestaties te verbeteren.

U kunt de widgets verslepen of erop dubbelklikken om deze aan uw dashboard toe te voegen. U kunt de instellingen bovendien gebruiken om uw filters toe te voegen zodat u de gegevens kunt zien.

Doelstellingen visualiseren

Deze functie is alleen beschikbaar voor organisaties met de CXone PM-licentie. CXone Performance Management Insights is momenteel beschikbaar als Controlled Release.

De functie voor visualisatie van doelstellingen is alleen beschikbaar in de metric-widgets. U kunt doelstellingen voor verschillende metrics instellen via Performance Management (nieuw) > Objectives.

Als uw doelstellingen overeenkomen met de filters die u in de widgetinstellingen selecteert, toont de widget kleurgecodeerde kolommen. Met deze kleuren wordt voor de geselecteerde metrics aangegeven wat de vorderingen zijn ten opzichte van uw respectieve doelstellingen. Hoewel u doelstellingen afzonderlijk instelt, worden ze na aanmaak automatisch weergegeven in de widgets.

Deze functie is van toepassing op de widgets Metrics-overzicht, Metrics-interval en KPI. De functie geldt ook voor de widgets Meter, Metrics-beoordeling en Scorebord, mits u over een CXone PM-licentie beschikt.

De functie werkt als volgt voor elke widget:

• Metrics-overzicht, Metrics-beoordeling en Metrics-interval: Doelstellingen worden toegepast in de tabelweergave. De tabelcellen zijn met kleuren gecodeerd op basis van de doelstelling die voor de metric is ingesteld.

• Meter: De meter wordt opgevuld met kleur overeenkomstig de doelstelling. Als er geen doelstelling is ingesteld, blijft de meter kleurloos.

• Scorebord: De celkleur duidt de doelstelling aan.

• KPI: Het metric-nummer heeft een gekleurde achtergrond ter aanduiding van de doelstelling.

Met deze functie worden gegevens duidelijker in beeld gebracht, zodat u beter kunt zien of de doelstellingen metterdaad worden bereikt.

Meter

De widget Meter verschaft realtime gegevens voor de door u geselecteerde metric en de huidige voortgang naar doelen die u hebt ingesteld. Aan de hand van deze widget kunt u inzicht krijgen in de resultaten ten opzichte van de door u ingestelde doelen.

Klik in de widget op Opties en daarna op Instellingen om de gegevens te filteren die u in de widget wilt zien.

KPI

De KPIGesloten Een metric die wordt gebruikt om de prestaties van agents te meten.-widget toont de status van uw belangrijkste prestatie-indicatoren (metrics) over een bepaalde periode of voor de huidige dag op een geselecteerd tijdstip.

Klik in de widget op Opties en daarna op Instellingen om de gegevens te filteren die u in de widget wilt zien.

KPI-trend

De widget KPI-trend toont de richting of het patroon waarin een belangrijkste prestatie-indicator (KPIGesloten Een metric die wordt gebruikt om de prestaties van agents te meten.) of metric zich beweegt. U kunt deze widget gebruiken om metrics bij te houden en trends te analyseren om een beter inzicht te krijgen in de efficiëntie van de processen binnen uw contactcenter.

Bij Widget-weergave kunt u kiezen uit de compacte of gedetailleerde weergave van uw widget.

Klik in de widget op Opties Pictogram voor opties en daarna op Instellingen om de gegevens te filteren die u in de widget wilt zien.

Scorebord

De widget Scorebord toont de rangorde van agents in uw team op basis van de door u geselecteerde metric. Hier wordt duidelijk aangegeven hoe goed individuele agents en het team presteren. Als agent of supervisor kunt u met deze widget de prestaties van uw team volgen, en bepalen op welke gebieden verbetering nodig is.

Klik op Coaching starten om een coachingsessie rechtstreeks vanuit het dashboard te starten. De gestarte sessie wordt geopend op een nieuw tabblad met gegevens zoals de naam van de agent en de metric-naam. De metric-naam wordt alleen weergegeven als de coachingsessie de status Concept heeft. U moet echter over de Coaching-machtigingen beschikken om deze functie te kunnen gebruiken.

Klik in de widget op Opties en daarna op Instellingen om de gegevens te filteren die u in de widget wilt zien.

Metrics-interval

Deze widget toont de samengevoegde waarde van de metricsGesloten Statistieken die u kunt meten om de prestaties van uw contactcenter te monitoren. op basis van de tijdsintervallen die in de widgetinstellingen zijn geconfigureerd. De instelling Weergeven per bepaalt hoe de metrics in de widget worden weergegeven. U kunt de opties skillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent, team, contactpuntGesloten Het toegangspunt dat een inbound contact gebruikt om een interactie te starten, zoals een telefoonnummer of e-mailadres., campagneGesloten Een groep van skills die wordt gebruikt voor trendrapporten., en mediatypeGesloten Een kanaal zoals spraak, e-mail of chat, waarmee een klant communiceert met een beoogde ontvanger. selecteren.

Bij Drempelwaarden kunt u metrics selecteren en specifieke waarden voor elke bereik selecteren om te definiëren of er goed gepresteerd wordt of dat prestaties verbeterd moeten worden. U kunt prestaties monitoren en vaststellen of deze aan de gewenste drempelwaarden voldoen of overschrijden. Als u CXone PM (dat momenteel deel uitmaakt van een Controlled Release) gebruikt en er doelstellingen zijn gedefinieerd voor dezelfde metrics als waarvoor u drempelwaarden maakt, worden in plaats van de doelstellingen de gedefinieerde drempelwaarden weergegeven.

U kunt kiezen tussen de weergave Tabel, Diagram, of Tabel en diagram om uw widget weer te geven. In de weergave Diagram kunt u lijn- of verticale staafdiagrammen selecteren.

Klik op Coaching starten om een coachingsessie rechtstreeks vanuit het dashboard te starten. De gestarte sessie wordt geopend op een nieuw tabblad met gegevens zoals de naam van de agent en de metric-naam. De metric-naam wordt alleen weergegeven als de coachingsessie de status Concept heeft. U moet echter over de Coaching-machtigingen beschikken om deze functie te kunnen gebruiken.

Klik in de widget op Opties en daarna op Instellingen om de gegevens te filteren die u in de widget wilt zien.

Metrics-beoordeling

Met de widget Metrics-beoordeling kunt u snel metric-gemiddelden weergeven en vergelijken voor specifieke perioden zoals Vandaag, Afgelopen 7 dagen en Afgelopen 30 dagen. Deze widget kan worden gebruikt door managers, supervisors en agents. Managers kunnen de widget gebruiken om de prestaties van hun hele team te traceren, terwijl supervisors er de prestaties van individuele agents in hun team mee kunnen monitoren. Agents kunnen de widget ook gebruiken om hun eigen prestaties over een periode te monitoren.

Klik in de widget op Opties en daarna op Instellingen om de gegevens te filteren die u in de widget wilt zien.

Metrics-overzicht

De widget Metrics-overzicht toont de samengevoegde metricsGesloten Statistieken die u kunt meten om de prestaties van uw contactcenter te monitoren.waarde voor alle skillsGesloten Toestand waarin een agent het werk afrondt na afloop van een interactie; ook wel ACW (after call work) of wrap-up genoemd, teams, contactpuntenGesloten Het toegangspunt dat een inbound contact gebruikt om een interactie te starten, zoals een telefoonnummer of e-mailadres., mediatypenGesloten Een kanaal zoals spraak, e-mail of chat, waarmee een klant communiceert met een beoogde ontvanger. en campagnesGesloten Een groep van skills die wordt gebruikt voor trendrapporten.. De widget verzamelt de metrics op basis van de optie die u hebt geselecteerd in de instelling Weergeven per. U kunt inzoomen om de metrics weer te geven op basis van de hiërarchie.

Bij Drempelwaarden kunt u metrics selecteren en specifieke waarden voor elke bereik selecteren om te definiëren of er goed gepresteerd wordt of dat prestaties verbeterd moeten worden. Dit helpt u bij het monitoren van prestaties en om vast te stellen of deze aan de gewenste drempelwaarden voldoen of overschrijden. Als u CXone PM (dat momenteel deel uitmaakt van een Controlled Release) gebruikt en er doelstellingen zijn gedefinieerd voor dezelfde metrics als waarvoor u drempelwaarden maakt, worden in plaats van de doelstellingen de gedefinieerde drempelwaarden weergegeven.

U kunt kiezen tussen de weergave Tabel, Diagram, of Tabel en diagram om uw widget weer te geven. In de weergave Diagram kunt u lijn- of verticale staafdiagrammen selecteren.

Klik in de widget op Opties en daarna op Instellingen om de gegevens te filteren die u in de widget wilt zien.