Machtigingen voor CXone Dashboard

U moet de juiste machtigingen hebben om de navigatieopties voor de functie Rollen en machtigingen te zien. Als uw organisatie niet beschikt over CXone Dashboard of als uw CXone-applicaties geen ACD of CXone QM bevatten, zult u deze machtigingen niet zien. Als u niet over de CXone PM-licentie beschikt, kunt u bepaalde Metrics-widgets niet weergeven.

Als u de legacy Dashboard-applicatie gebruikt, vindt u hier informatie over machtigingen.

Met de dashboardwidgets kunt u de gegevens die in de verschillende applicaties zijn opgeslagen, in beeld brengen en samenvatten in CXone-applicaties. De widgetmachtigingen in Dashboard worden bepaald door de applicatie waartoe ze behoren. ACD-widgetmachtigingen worden bijvoorbeeld op het tabblad ACD-machtigingen weergegeven. Beheerders moeten afzonderlijke widgetmachtigingen aan een rol toewijzen en ook algemene dashboardmachtigingen configureren.

Als u toegang wilt krijgen tot de widgetmachtigingen, gaat u in CXone naar Admin > Beveiligingsinstellingen > Rollen en machtigingen. U kunt de widgetmachtigingen weergeven door uw rol te selecteren, op het tabblad Machtigingen te klikken en vervolgens de applicatie te selecteren, bijvoorbeeld de ACD-widgets onder ACD.

Algemene machtigingen

Ga in CXone naar Admin > Beveiligingsinstellingen > Rollen en machtigingen. Selecteer uw rol en klik op het tabblad Machtiging om de algemene machtigingen te zien.

Dashboard

U kunt gebruikers machtigingen geven om het volgende te doen met dashboards:

• Weergeven: De gebruiker kan vanuit het menu naar de pagina van de functie gaan en de inhoud van de pagina bekijken. Dit is een basismachtiging die kan worden toegevoegd aan machtigingen van een hoger niveau.

• Bewerken: De gebruiker kan bestaande items voor een functie of pagina aanpassen.

• Eigendom overnemen: Gebruikers kunnen eigenaar worden van de dashboards van andere gebruikers (bijvoorbeeld als een gebruiker de organisatie verlaat).

ACD-widgets

Beheerders kunnen machtigingen voor de volgende ACD-widgets configureren:

Agentlijst

Hiermee kunnen gebruikers de widget Agentlijst in- of uitschakelen.

Agentstatusteller

Hiermee kunnen gebruikers de widget Agentstatusteller in- of uitschakelen.

Agentstatusoverzicht

Hiermee kunnen gebruikers de widget Agentstatusoverzicht in- of uitschakelen.

Callbackverzoeken

Hiermee kunnen gebruikers de widget Callbackverzoeken in- of uitschakelen.

Contactenlijst

Hiermee kunnen gebruikers de widget Contactenlijst in- of uitschakelen.

Contactstatussen per skill

Hiermee kunnen gebruikers de widget Contactstatussen per skill in- of uitschakelen.

Wachtrijteller

Hiermee kunnen gebruikers de widget Wachtrijteller in- of uitschakelen.

Servicelevel

Hiermee kunnen gebruikers de widget Servicelevel in- of uitschakelen.

Rapport

Hiermee kunnen gebruikers de widget Rapport in- of uitschakelen.

Widgets Metrics

Beheerders kunnen machtigingen voor de volgende Metrics-widgets configureren:

Metrics-interval

Hiermee kunnen gebruikers de widget Metrics-interval in- of uitschakelen. De machtiging voor de widget Metrics-interval is terug te vinden in Dashboard > Widgets Metrics > Metrics-interval.

KPI

Hiermee kunnen gebruikers de widget KPI in- of uitschakelen. De machtiging voor de widget KPI is terug te vinden in Dashboard > Metrics-widgets > KPI.

Metrics-overzicht

Hiermee kunnen gebruikers de widget Metrics-overzicht in- of uitschakelen. De machtiging voor de widget Metrics-overzicht is terug te vinden in Dashboard > Widgets Metrics > Metrics-overzicht.

Scorebord

Hiermee kunnen gebruikers de widget Scorebord in- of uitschakelen. De machtiging voor de widget Scorebord is terug te vinden in Dashboard > Metrics-widgets > Scorebord.

Metrics-beoordeling

Hiermee kunnen gebruikers de widget Metrics-beoordeling in- of uitschakelen. De machtiging voor de widget Metrics-beoordeling is terug te vinden in Dashboard > Metrics-widgets > Metrics-beoordeling.

Metrics-interval

Hiermee kunnen gebruikers de widget Metrics-interval in- of uitschakelen. De machtiging voor de widget Metrics-interval is terug te vinden in Dashboard > Widgets Metrics > Metrics-interval.

KPI-trend

Hiermee kunnen gebruikers de widget KPI-trend in- of uitschakelen. De machtiging voor de widget KPI-trend is terug te vinden in Dashboard > Widgets Metrics > KPI-trend.

Meter

Hiermee kunnen gebruikers de widget Meter in- of uitschakelen. De machtiging voor de widget Meter is terug te vinden in Dashboard > Metrics-widgets > Meter.

Interaction Analytics-widget

Frustratie

Hiermee kunnen gebruikers de widget Frustratie in- of uitschakelen.

CXone QM-widgets

Wanneer gebruikers een toegangsmachtiging hebben voor een bepaalde CXone QM-functie, geeft die machtiging ook toegang tot alle widgets die aan de functie zijn gekoppeld.

Kwaliteitsscore

Hiermee kunnen gebruikers de widget Kwaliteitsscore in- of uitschakelen. De widget Kwaliteitsscore vindt u in CXone QM > Mijn zone > Performance Monitoring.

Categorie in de tijd

Hiermee kunnen gebruikers de widget Categorie in de tijd in- of uitschakelen. De widget Categorie in de tijd vindt u in CXone QM Tools > Dashboard Widgets > Categorie in de tijd.

Evaluatie en coachinggebeurtenissen

Hiermee kunnen gebruikers de widget Evaluatie en coachinggebeurtenissen in- of uitschakelen. De widget Evaluatie en coachinggebeurtenissen vindt u in CXone Coaching > Mijn zone > CXone Coaching.

Beoordelaarprestaties

Hiermee kunnen gebruikers de widget Beoordelaarprestaties in- of uitschakelen. De widget Beoordelaarprestaties vindt u in CXone QM Hulpmiddelen > Mijn zone > Kalibraties > Performance Monitoring.

Kalibratie beoordelaar

Hiermee kunnen gebruikers de widget Kalibratie beoordelaar bekijken. De widget Kalibratie beoordelaar vindt u in CXone QM Hulpmiddelen > Mijn zone > Kalibraties.

Kalibratie formulieren

Hiermee kunnen gebruikers de widget Kalibratie formulieren bekijken. De widget Kalibratie formulieren vindt u in CXone QM Hulpmiddelen > Mijn zone > Kalibraties.

Planstatus

Hiermee kunnen gebruikers de widget Planstatus in- of uitschakelen. De widget Planstatus vindt u in CXone QM Hulpmiddelen > Mijn zone > Planbewaking.

Topcategorieën

Hiermee kunnen gebruikers de widget Topcategorieën in- of uitschakelen. De widget Topcategorieën vindt u in CXone QM Tools > Dashboard Widgets > Topcategorieën.