Enlighten Autopilot

Enlighten Autopilot is een fullservice, door data gedreven slimme virtuele agentGesloten Een softwareapplicatie die klantinteracties afhandelt in plaats van een live (menselijke) agent.. Deze handelt spraakgebaseerde en digitaleGesloten Kanaal, contact of skill verbonden met Digital Experience. interactiesGesloten De volledige conversatie met een agent via een kanaal. Een interactie kan bijvoorbeeld een telefoongesprek, een e-mailuitwisseling, een chatgesprek of een uitwisseling via social media zijn. in de plaats van live agents. Autopilot begrijpt spreektaal en reageert op menselijke wijze op contacten. De functie kan onderwerpen wisselen, context begrijpen en vragen beantwoorden. Ze kan problemen volledig via selfservice oplossen. Escalaties worden overgelaten aan live agents.

Autopilot combineert met Enlighten XO kunstmatige intelligentie (AI). Enlighten XO is uitgerust met meer dan 30 jaar interactiegegevens. Autopilot gebruikt die gegevens samen met de interactiegegevens van uw organisatie om conversatieflows te bouwen. Deze flows bevatten lijsten van mogelijke uitingen en geschikte reacties. Aan de hand van AI leert Autopilot voortdurend van interacties om deze flows te verbeteren en aan ze toe te voegen.

Autopilot kan ook:

• Taken identificeren die agents moeten uitvoeren om het probleem van een contact op te lossen.

• Back-end-taken identificeren die Autopilot zelf kan oplossen zoals het ophalen van de gegevens van een contact.

• Proactief berichten sturen naar contacten op basis van hun behoeften en interesses. Bekijk deze demo-video voor een voorbeeld van deze functie.

Edward Ferrars chat met Autopilot, de virtuele agent voor Classics, Inc. Hij vertelt Autopilot dat hij het saldo van zijn meest recente boekbestelling wil betalen. Autopilot begint de conversatieflow voor betalingen. en haalt de factureringsinformatie op van het contact. Autopilot ontdekt twee creditcards. Het systeem vraagt Edward welk van de twee hij wil gebruiken. Hij zegt eerst "Creditcard A", maar bedenkt zich dan en zegt "Nee wacht, gebruik creditcard B". Autopilot kiest dan de andere creditcard.

Edward vraagt om hulp bij het wijzigen van zijn wachtwoord. Autopilot schakelt over naar de conversatieflow voor die intentie.

Autopilot onthoudt wel nog dat de eerste intentie over betaling ging. Het systeem schakelt later terug naar deze conversatieflow. Autopilot vraagt Edward of hij creditcard A uit zijn factureringsinformatie wil laten verwijderen. Hij antwoordt "Ja" en Autopilot verwijdert de kaart.

Hoe virtuele agents werken

De conversatieflow voor spraak- en tekstgebaseerde virtuele agents begint verschillend:

Nadat de conversatie is gestart, analyseert de virtuele agent de uitingen van het contact om het doel of de betekenis achter wat een persoon zegt te begrijpen. Dit is de intentie van het contact. Wanneer de intentie is vastgesteld, stuurt de virtuele agent een geschikte respons naar het contact.

Verzoeken en reacties worden elke beurt verzonden via Virtuele Agent Hub en het script. Met deze optie kunt u de gedragingen van de virtuele agent per beurt aanpassen. Voor spraakgebaseerde virtuele agents is dit dit de uitingsgebaseerde verbindingsmethode. Alle providers van tekstgebaseerde virtuele agents gebruiken deze methode.

Aan het einde van de conversatie stuurt de virtuele agent een signaal naar het Studio-script. Het kan aangeven dat de conversatie voltooid is of dat het contact met een live agent moet spreken. Als de conversatie voltooid is, eindigt de interactie. Als er een live agent nodig is, doet het script het verzoek. Het contact wordt doorgeschakeld naar een agent zodra deze beschikbaar is.

Zodra de conversatie is afgerond, kunnen post-interactietaken worden uitgevoerd, zoals het vastleggen van informatie in een CRMGesloten Klantrelatiebeheer: externe systemen voor het beheren van contacten, verkoopkansen, supportdetails en cases..

Enlighten Autopilot en Digitale kanalen

U kunt rijke-mediainhoudGesloten Elementen in digitale berichten, zoals buttons, afbeeldingen, menu's en optiekiezers. opnemen in de berichten, als uw kanaal dit ondersteunt. Het type rijke media dat verzonden kan worden verschilt van kanaal tot kanaal zoals in de volgende tabel wordt weergegeven.

Adaptieve kaarten HTML en opmaaktekst Rijke link Snelle antwoorden Lijstkiezer Tijdkiezer Formulierbericht
Apple Messages for Business Rood X, betekent "niet ondersteund" Rood X, betekent "niet ondersteund" Groen vinkje, betekent "ondersteund" Groen vinkje, betekent "ondersteund" Groen vinkje, betekent "ondersteund" Groen vinkje, betekent "ondersteund" Groen vinkje, betekent "ondersteund"

Digitaal Chat

Groen vinkje, betekent "ondersteund" Groen vinkje, betekent "ondersteund" Groen vinkje, betekent "ondersteund" Groen vinkje, betekent "ondersteund" Groen vinkje, betekent "ondersteund" Rood X, betekent "niet ondersteund" Groen vinkje, betekent "ondersteund"
E-mail Rood X, betekent "niet ondersteund" Groen vinkje, betekent "ondersteund" Rood X, betekent "niet ondersteund" Gebruikt fallback-tekst Rood X, betekent "niet ondersteund" Rood X, betekent "niet ondersteund" Rood X, betekent "niet ondersteund"
Facebook Messenger Rood X, betekent "niet ondersteund" Rood X, betekent "niet ondersteund" Groen vinkje, betekent "ondersteund" Groen vinkje, betekent "ondersteund" Groen vinkje, betekent "ondersteund" Groen vinkje, betekent "ondersteund" Rood X, betekent "niet ondersteund"
WhatsApp Rood X, betekent "niet ondersteund" Groen vinkje, betekent "ondersteund" Groen vinkje, betekent "ondersteund" Groen vinkje, betekent "ondersteund" Groen vinkje, betekent "ondersteund" Groen vinkje, betekent "ondersteund" Rood X, betekent "niet ondersteund"
Google Business Messages Rood X, betekent "niet ondersteund" Rood X, betekent "niet ondersteund" Groen vinkje, betekent "ondersteund" Rood X, betekent "niet ondersteund" Groen vinkje, betekent "ondersteund" Groen vinkje, betekent "ondersteund" Rood X, betekent "niet ondersteund"

Ondersteund: Groen vinkje, betekent "ondersteund"

Niet ondersteund: Rood X, betekent "niet ondersteund"

Meer informatie over ondersteuning voor digitaal kanalen voor rijke media.

Als u rijke-mediainhoud in de reacties van tekstgebaseerde virtuele agents wilt opnemen, configureer dit dan in de managementconsole van uw virtuele agent. Deze moet in de configuratie voor elke reactie verschijnen voor elke reactie die de rijke media verzendt.

Rijke-mediainhoud wordt verzonden als JSON. Volg bij het bouwen van uw rijke-media-JSON het schema voor het digitaal kanaal dat u gebruikt. De schema's zijn verschillend voor elk kanaal. Zoek de JSON voor mediainhoud die u wilt gebruiken en voeg deze toe aan de responsberichtconfiguraties die u maakt in de configuratieconsole Cognigy uw virtuele-agentprovider.

Sommige JSON-schema's zijn beschikbaar in Virtuele Agent Hub online Help-pagina's. U kunt de Digital Experience JSON Mirror Tool gebruiken om uw JSON te verifiëren voordat u deze aan uw scripts of uw virtuele agent toevoegt.

Vereisten

Autopilot heeft dezelfde vereisten en vereiste onderdelen als SmartAssist.

Enlighten Autopilot configureren

Onderstaande stappen beschrijven het algemene configuratieproces voor Enlighten Autopilot. Als u hulp nodig heeft bij het voltooien van dit proces, neem dan contact op met uw CXone-accountmanager. Deze kan u het App-ontwikkelingspakket van SmartAssist aanbevelen. Met dit pakket configureert CXone Services Autopilot voor u.

Neem contact op met uw CXone-accountmanager om Autopilot in te stellen als uw spraakgebaseerde virtuele agent. Bij het configureren van spraakbots horen aangepaste scripts, waar u extra hulp voor nodig hebt. Onderstaande stappen zijn alleen van toepassing op tekstgebaseerde virtuele agents.

1. Verzamel interactietranscripties van uw organisatie.

2. Voer deze transcripties in Enlighten XO. Enlighten XO analyseert deze transcripties. Autopilot identificeert uitingen en intenties.

3. Importeer de gegevens van Enlighten XO naar Autopilot. Autopilot gebruikt deze uitingen en intenties om conversatieflows te bouwen.

4. Beoordeel de richtlijnen voor aangepaste scripts voor Autopilot.

5. Volg deze stappen om Autopilot te integreren. De integraties vereist Studio-scripts.

Autopilot Integreren met CXone Expert

Uw implementatieteam kan Autopilot integreren met CXone Expert. Autopilot kan vervolgens informatie uit uw KB-artikelen om te helpen de vragen van uw contact te beantwoorden. Autopilot kan uw contacten voorzien van het volgende uit uw CXone Expert-kennisbank:

• Een reactie die bestaat uit informatie van een of meer KB-artikelen.

• Links en afbeeldingen in KB-artikelen.

• Links naar volledige KB-artikelen.

Als het contact de informatie niet behulpzaam vindt, dan stuurt Autopilot de interactie door naar een live agent. Neem voor meer informatie contact op met uw CXone-accountmanager.