Paginaweergave door bezoeker

Deze regel wordt geactiveerd wanneer de klant op een bepaalde pagina weergeeft.

Contactcenterbeheerder Akela Wolfe wil een proactief aanbod weergeven wanneer een bezoeker de registratiepagina voor de jaarlijkse Classics-conferentie opent en 60 seconden op deze pagina blijft. Om dit geautomatiseerde proces uit te voeren, maakt Akela de regel Paginaweergave door bezoeker die gebruikmaakt van de voorwaarde Tijd doorgebracht op pagina; ze geeft de URL van de registratiepagina op en definieert 'Tijd doorgebracht op pagina' als 60 seconden.

Ze moet ook een actie voor een proactief aanbod aan de regel koppelen. Het proactieve aanbod kan knoppen bevatten voor het beginnen van een chat, het lezen van een relevant kennisbankartikel enzovoort.

Deze regel maken

1. Klik op de app-kiezer en selecteerACD.
  2. Ga naar Guide > Betrokkenheidsregels.

3. Klik op Betrokkenheidsregels toevoegen.

4. Voer een Naam voor de regel in. Aangezien u meerdere acties aan dezelfde regel kunt toewijzen, moet u een naam kiezen op basis van de gebeurtenis of de voorwaarden, niet op basis van een gekoppelde actie.
  5. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Gebeurtenis de optie Paginaweergave door bezoeker.

6. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Applicatietype de optie Browser of Native. Dit bepaalt welke voorwaarden beschikbaar zijn voor deze regel. Zie de onderstaande secties voor meer informatie.

7. Voer in het veld Uitgestelde uitvoering in hoeveel seconden Guide na het plaatsvinden van de geselecteerde gebeurtenis moet wachten voordat de regel wordt geactiveerd. Als het onmiddellijk moet gebeuren, voert u 0 in.
  8. Klik op Opslaan.
  9. Klik op de detailpagina op Activeren als uw regel volledig is geconfigureerd.

Een voorwaarde toevoegen

1. Klik in de detailpagina van de trigger op Voorwaarde toevoegen.
  2. Selecteer de gewenste voorwaarde in de vervolgkeuzelijst. Raadpleeg de onderstaande tabel voor een lijst met voorwaarden die beschikbaar zijn voor wat u zojuist hebt gemaakt.
  3. Klik op Selecteren.
  4. Sommige voorwaarden vereisen aanvullende configuratie. Zie de onderstaande tabel voor instructies.

Beschikbare voorwaarden: Browser

Voorwaardetype Details en instructies Guide-licentie vereist?
Chat is actief

Acties worden uitgevoerd op basis van de beschikbaarheid van chat. Wanneer chat beschikbaar is, kunt u ook vereiste agentskillsGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent opgeven.

• Selecteer Ja of Nee in de eerste vervolgkeuzelijst.
  • Selecteer in de vervolgkeuzelijst Skills de agentskills die vereist zijn voor het weergeven van de Handleiding-betrokkenheidsinteractie.
Nee
Huidige pagina

Deze voorwaarde controleert de pagina-URL om de actie te starten.

Pagina-URL
  1. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Gelijk aan, Niet gelijk aan, Bevat, Bevat niet of Regex.
  2. Voer de URL in voor de pagina op uw site. Als er meerdere URL's zijn, typt u elke URL op een aparte regel.
  3. Klik op Opslaan.
Nee
Aangepaste voorwaarde

Acties worden uitgevoerd op basis van de respons van het opgegeven URL-eindpunt. Het antwoord van het eindpunt moet een boolean zijn (true of false).

• Voer de URL in die het resultaat van uw regel retourneert.
Ja
Aangepaste variabele

Controleert een aangepaste variabele die aan Guide is doorgegeven met behulp van een JS API.

1. Klik op Nieuwe aangepaste variabele toevoegen.
  2. Voer de Aangepaste variabele in.
  3. Selecteer in de vervolgkeuzelijst een van de volgende items:
    • Gelijk aan (tekst).
    • Niet gelijk aan (tekst).
    • Bevat (tekst).
    • Bevat niet (tekst).
    • Regex (tekst).
    • Kleiner dan (getal).
    • Kleiner dan of gelijk aan (getal).
    • Gelijk aan (getal).
    • Groter dan of gelijk aan (getal).
    • Groter dan (getal).
  4. Voer in wat de variabelewaarde moet zijn voor deze voorwaarde. Als er meerdere waarden zijn, typt u elke waarde op een aparte regel.
  5. Klik op Nieuwe aangepaste variabele toevoegen om meer toe te voegen of klik op Opslaan.
Ja
Datum en tijd

Acties worden uitgevoerd binnen of buiten opgegeven tijdvakken.

1. Schakel het keuzerondje Geselecteerde dagen en tijden opnemen of Geselecteerde dagen en tijden uitsluiten in.
  2. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Dag van de week of Datumbereik.
  3. Schakel bij Dag van de week de selectievakjes in bij de dagen die deel moeten uitmaken van de voorwaarde.
  4. Selecteer bij Datumbereik een startdatum en een einddatum met behulp van de popup-kalender of door de datums te typen.
  5. Gebruik de opties bij Tijdvak kiezen om de tijden van de dag voor deze voorwaarde op te geven.
  6. Klik op Opslaan.
Nee
Apparaattype

Acties worden uitgevoerd op basis van het apparaat dat uw bezoeker gebruikt, zoals een desktopcomputer, een smartphone of een tablet.

1. Kies het apparaattype waarvoor deze voorwaarde moet gelden. Opties zijn Mobiel, Tablet en Desktop. U kunt meerdere opties selecteren.
Nee

Element geklikt

Acties worden uitgevoerd als een gebruiker op een bepaald gedeelte van uw website klikt. Hiervoor is Engagement Mapper vereist.

1. Klik op Selecteren. Er wordt een nieuwe pagina geopend.
  2. Voer de naam in die u aan het element hebt toegewezen.
  3. Klik op Opslaan.
Ja
Uitgesloten bezoekerstags

Acties worden uitgevoerd op basis van de tags die een bezoeker niet heeft. De actie wordt niet uitgevoerd als de bezoeker de door u opgegeven tags heeft.

1. Klik op Selecteren. Er wordt een nieuwe pagina geopend.
  2. Klik op Toevoegen voor alle tags die een bezoeker niet mag hebben om activering van de regel toe te staan.
  3. Klik op Terug. U gaat naar de pagina met regelgegevens.

Tags worden aan bezoekers toegewezen via een betrokkenheidsregel die gebruikmaakt van de actie Tag toevoegen aan bezoeker.

Ja
Externe verwijzer

Acties worden uitgevoerd afhankelijk van de externe bron waardoor een bezoeker naar uw site is gestuurd.

1. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Gelijk aan, Niet gelijk aan, Bevat, Bevat niet of Regex.
  2. Voer een website in die bezoekers naar uw pagina stuurt. Als er meerdere URL's zijn, typt u elke URL op een aparte regel.
  3. Klik op Opslaan.
Ja
Veld is bewerkt

Acties worden uitgevoerd als een gebruiker de waarde van een toegewezen veld op uw website bewerkt. Hiervoor is Engagement Mapper vereist.

1. Klik op Selecteren. Er wordt een nieuwe pagina geopend.
  2. Voer de naam in die u aan het veld hebt toegewezen.
  3. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Bevat, Groter dan, Kleiner dan, Gelijk aan of Niet gelijk aan.
  4. Voer de nieuwe waarde in van het veld waarvoor deze voorwaarde moet gelden. Als er meerdere waarden zijn, typt u elke waarde op een aparte regel.
  5. Klik op Opslaan.
Ja
Vingerafdruk

Acties worden uitgevoerd op basis van gegevens die door de browser van de bezoeker worden verstrekt: besturingssysteem, OS versie, browser, browserversie, taal, land en locatie.

1. Selecteer in de vervolgkeuzelijst In, Niet in, Bevat een of meer van, Bevat geen van voor elke sectie die u wilt configureren.
  2. Voer voor elke sectie de waarde in die overeenkomt met het type informatie. Als er meerdere waarden zijn, typt u elke waarde op een aparte regel.
  3. Klik op Opslaan.
Nee
Opgenomen bezoekerstags

Acties worden uitgevoerd op basis van de tags die aan bezoekers zijn toegewezen. De actie wordt uitgevoerd als de bezoeker de door u opgegeven tags heeft.

1. Klik op Selecteren. Er wordt een nieuwe pagina geopend.
  2. Klik op Toevoegen voor alle tags die een bezoeker moet hebben om activering van de regel toe te staan.
  3. Klik op Terug. U gaat naar de pagina met regelgegevens.

Tags worden aan bezoekers toegewezen via een betrokkenheidsregel die gebruikmaakt van de actie Tag toevoegen aan bezoeker.

Ja
Menu-item aangeklikt

Acties worden uitgevoerd als een gebruiker een item selecteert uit een toegewezen menu op uw website. Hiervoor is Engagement Mapper vereist.

1. Klik op Selecteren. Er wordt een nieuwe pagina geopend.
  2. Voer de naam in die u aan het menu hebt toegewezen.
  3. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Bevat, Groter dan, Kleiner dan, Gelijk aan of Niet gelijk aan.
  4. Voer de naam in van het menu-item waarvoor deze voorwaarde moet gelden. Als er meerdere waarden zijn, typt u elke waarde op een aparte regel.
  5. Klik op Opslaan.
Ja
Nieuwe en terugkerende bezoekers

Acties worden uitgevoerd op basis van wie de bezoeker is: een nieuwkomer of iemand die de website al eerder heeft bezocht.

De betrokkenheidsregel weergeven voor nieuwe bezoekers:

1. Schakel het selectievakje Nieuwe bezoekers in.

2. Klik op Opslaan.

De betrokkenheidsregel weergeven voor terugkerende bezoekers:

1. Schakel het selectievakje Terugkerende bezoekers in.

2. Stel de vereisten voor terugkerende bezoekers in, inclusief het aantal eerdere bezoeken en de periode waarin deze plaatsvonden. De maximale periode is 365 dagen.

Een bezoek wordt geteld wanneer de bezoeker naar een pagina navigeert waarop Guide is ingesloten. Een bezoek eindigt na 30 minuten inactiviteit.

3. Klik op Opslaan.

Als u zowel het selectievakje Nieuwe bezoekers als Terugkerende bezoekers inschakelt, wordt de betrokkenheidsregel geactiveerd als de bezoeker een nieuwkomer is of voldoet aan de vereisten voor terugkerende bezoekers.

Bezoekersgegevens worden opgeslagen in de browser. Als bezoekers van browser wisselen, worden ze als nieuwe bezoekers beschouwd.

Ja
Pagina-element bestaat

Acties worden uitgevoerd op basis van een toegewezen pagina-element dat op een websitepagina verschijnt. Hiervoor is Engagement Mapper vereist.

Ga als volgt te werk om de acties uit te voeren op basis van een toegewezen element dat op een websitepagina verschijnt:

1. Klik op Selecteren. Er wordt een nieuwe pagina geopend.

2. Voer de naam in die u het toegewezen element hebt gegeven.

3. Klik op Opslaan.

Ja
Respijtperiode voor proactieve actie

Acties worden uitgevoerd op basis van de laatste keer dat een proactieve actie is gebruikt. Alle acties in deze workflow die anders in deze periode zouden worden uitgevoerd, worden overgeslagen. De maximale respijtperiode voor proactieve acties is 30 dagen.

1. Voer in het eerste veld een aantal dagen in tussen 0 en 29.
  2. Voer in het tweede veld een aantal uren in tussen 0 en 23.
  3. Voer in het derde veld een aantal minuten in tussen 0 en 59.
  4. Klik op Opslaan.
Ja
Waarschijnlijkheid van uitvoering

Acties worden uitgevoerd op basis van een waarschijnlijkheidspercentage.

1. Selecteer een percentage met behulp van de schuifregelaar. 100% betekent dat de actie elke keer wordt uitgevoerd. 0% betekent dat de actie nooit wordt uitgevoerd.
  2. Klik op Opslaan.
Ja
Woedeklikken

Acties worden uitgevoerd op basis van snel opeenvolgende klikken op een pagina.

Pagina-URL

1. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Gelijk aan, Niet gelijk aan, Bevat, Bevat niet of Regex.

2. Voer de URL in voor de pagina op uw site. Als er meerdere URL's zijn, typt u elke URL op een aparte regel.

3. Klik op Opslaan.

Ja
Scrolldiepte

Acties worden uitgevoerd op basis van hoe ver een bezoeker op de pagina scrolt.

Pagina-URL

1. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Gelijk aan, Niet gelijk aan, Bevat, Bevat niet of Regex.
  2. Voer de URL in voor de pagina op uw site. Als er meerdere URL's zijn, typt u elke URL op een aparte regel.
  3. Scrolldiepte

4. Voeg een percentage van de pagina toe. Deze waarde mag niet negatief zijn.
  5. Klik op Opslaan.
Ja
Tijd in wachtrij

Acties worden uitgevoerd op basis van de gemiddelde tijd dat contacten het afgelopen uur hebben gewacht om met een agent te praten. Het gemiddelde is gebaseerd op alle skills in het veld Wachtrij/skill. Als u dit bijvoorbeeld instelt op Kleiner dan 2 minuten, verschijnt de betrokkenheidsinteractie alleen als contacten gemiddeld minder dan 2 minuten hebben gewacht om met een agent te praten.

1. Klik op Selecteren. Er wordt een nieuwe pagina geopend.
  2. Selecteer in de vervolgkeuzelijst het Kanaal waarvoor deze voorwaarde geldt. In het veld Wachtrij/skill zijn alle wachtrijen en subwachtrijen voor dat kanaal ingevuld. U kunt skills verwijderen voor specifiekere resultaten.

3. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Kleiner dan, Kleiner dan of gelijk aan, Groter dan of gelijk aan of Groter dan.

4. Voer in het eerste veld een aantal minuten in tussen 0 en 30.

5. Voer in het tweede veld een aantal seconden tussen 0 en 59 in.

6. Klik op Opslaan.

Nee
Tijd doorgebracht op huidige pagina

Acties worden uitgevoerd op basis van hoeveel tijd een bezoeker tijdens een bezoek op de huidige pagina heeft doorgebracht.

Doorgebrachte tijd

1. Voer een aantal seconden in. Deze waarde mag niet negatief zijn.
  2. Klik op Opslaan.
Ja
Tijd doorgebracht op pagina

Acties worden uitgevoerd op basis van hoeveel tijd een bezoeker op één pagina van uw site heeft doorgebracht. Dit geldt voor een bepaalde periode.

Pagina-URL

1. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Gelijk aan, Niet gelijk aan, Bevat, Bevat niet of Regex.
  2. Voer de URL in voor de pagina op uw site. Als er meerdere URL's zijn, typt u elke URL op een aparte regel.
  3. Tijd doorgebracht op pagina

4. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Kleiner dan, Kleiner dan of gelijk aan, Groter dan of gelijk aan of Groter dan.
  5. Voer een aantal seconden in. Deze waarde mag niet negatief zijn.
  6. Klik op Opslaan.
Ja
Tijd doorgebracht op site

Acties worden uitgevoerd op basis van de tijd die een bezoeker op uw site heeft doorgebracht. Dit geldt voor een bepaalde periode.

Tijd doorgebracht op website

1. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Kleiner dan, Kleiner dan of gelijk aan, Gelijk aan, Groter dan of gelijk aan of Groter dan.
  2. Voer een aantal minuten in. Deze waarde mag niet negatief zijn.
  3. Aantal verstreken dagen

4. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Kleiner dan, Kleiner dan of gelijk aan, Gelijk aan, Groter dan of gelijk aan of Groter dan.
  5. Voer een aantal dagen in. Deze waarde mag niet negatief zijn.
  6. Klik op Opslaan.
Ja
UTM-parameters

Acties worden uitgevoerd op basis van informatie die door de webbrowser van de bezoeker wordt verstrekt.

Bron

1. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Gelijk aan, Niet gelijk aan, Bevat, Bevat niet of Regex.
  2. Voer een website in die bezoekers naar uw pagina stuurt.
  3. Medium

4. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Gelijk aan, Niet gelijk aan, Bevat, Bevat niet of Regex.
  5. Voer een type link in die kan worden gebruikt om naar uw pagina te gaan.
  6. Campagne

7. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Gelijk aan, Niet gelijk aan, Bevat, Bevat niet of Regex.
  8. Voer een specifieke promotie of strategische campagne in.
  9. Term

10. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Gelijk aan, Niet gelijk aan, Bevat, Bevat niet of Regex.
  11. Voer een zoekterm in die bezoekers naar uw pagina leidt.
  12. Inhoud

13. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Gelijk aan, Niet gelijk aan, Bevat, Bevat niet of Regex.
  14. Voer een specifiek item in waarop kan worden geklikt om bezoekers naar uw pagina te brengen.
  15. Klik op Opslaan.
Ja
Bezochte pagina's

Acties worden uitgevoerd als een bezoeker naar een of meer opgegeven pagina's gaat.

1. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Gelijk aan, Niet gelijk aan, Bevat, Bevat niet of Regex.
  2. Voer de URL in van een webpagina voor deze voorwaarde. Als er meerdere URL's zijn, typt u elke URL op een aparte regel.
  3. Klik op Opslaan.
Ja

Beschikbare voorwaarden: Native

Voorwaardetype Details en instructies Guide-licentie vereist?
Chat is actief

Acties worden uitgevoerd op basis van de beschikbaarheid van chat. Wanneer chat beschikbaar is, kunt u ook vereiste agentskillsGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent opgeven.

• Selecteer Ja of Nee in de eerste vervolgkeuzelijst.
  • Selecteer in de vervolgkeuzelijst Skills de agentskills die vereist zijn voor het weergeven van de Handleiding-betrokkenheidsinteractie.
Nee
Aangepaste voorwaarde

Acties worden uitgevoerd op basis van de respons van het opgegeven URL-eindpunt. Het antwoord van het eindpunt moet een boolean zijn (true of false).

• Voer de URL in die het resultaat van uw regel retourneert.
Ja
Aangepaste variabele

Controleert een aangepaste variabele die aan Guide is doorgegeven met behulp van een JS API.

1. Klik op Nieuwe aangepaste variabele toevoegen.
  2. Voer de Aangepaste variabele in.
  3. Selecteer in de vervolgkeuzelijst een van de volgende items:
    • Gelijk aan (tekst).
    • Niet gelijk aan (tekst).
    • Bevat (tekst).
    • Bevat niet (tekst).
    • Regex (tekst).
    • Kleiner dan (getal).
    • Kleiner dan of gelijk aan (getal).
    • Gelijk aan (getal).
    • Groter dan of gelijk aan (getal).
    • Groter dan (getal).
  4. Voer in wat de variabelewaarde moet zijn voor deze voorwaarde. Als er meerdere waarden zijn, typt u elke waarde op een aparte regel.
  5. Klik op Nieuwe aangepaste variabele toevoegen om meer toe te voegen of klik op Opslaan.
Ja
Datum en tijd

Acties worden uitgevoerd binnen of buiten opgegeven tijdvakken.

1. Schakel het keuzerondje Geselecteerde dagen en tijden opnemen of Geselecteerde dagen en tijden uitsluiten in.
  2. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Dag van de week of Datumbereik.
  3. Schakel bij Dag van de week de selectievakjes in bij de dagen die deel moeten uitmaken van de voorwaarde.
  4. Selecteer bij Datumbereik een startdatum en een einddatum met behulp van de popup-kalender of door de datums te typen.
  5. Gebruik de opties bij Tijdvak kiezen om de tijden van de dag voor deze voorwaarde op te geven.
  6. Klik op Opslaan.
Nee
Apparaattype

Acties worden uitgevoerd op basis van het apparaat dat uw bezoeker gebruikt, zoals een desktopcomputer, een smartphone of een tablet.

1. Kies het apparaattype waarvoor deze voorwaarde moet gelden. Opties zijn Mobiel, Tablet en Desktop. U kunt meerdere opties selecteren.
Nee
Uitgesloten bezoekerstags

Acties worden uitgevoerd op basis van de tags die een bezoeker niet heeft. De actie wordt niet uitgevoerd als de bezoeker de door u opgegeven tags heeft.

1. Klik op Selecteren. Er wordt een nieuwe pagina geopend.
  2. Klik op Toevoegen voor alle tags die een bezoeker niet mag hebben om activering van de regel toe te staan.
  3. Klik op Terug. U gaat naar de pagina met regelgegevens.

Tags worden aan bezoekers toegewezen via een betrokkenheidsregel die gebruikmaakt van de actie Tag toevoegen aan bezoeker.

Ja
Externe verwijzer

Acties worden uitgevoerd afhankelijk van de externe bron waardoor een bezoeker naar uw site is gestuurd.

1. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Gelijk aan, Niet gelijk aan, Bevat, Bevat niet of Regex.
  2. Voer een website in die bezoekers naar uw pagina stuurt. Als er meerdere URL's zijn, typt u elke URL op een aparte regel.
  3. Klik op Opslaan.
Ja
Vingerafdruk

Acties worden uitgevoerd op basis van gegevens die door de browser van de bezoeker worden verstrekt: besturingssysteem, OS versie, browser, browserversie, taal, land en locatie.

1. Selecteer in de vervolgkeuzelijst In, Niet in, Bevat een of meer van, Bevat geen van voor elke sectie die u wilt configureren.
  2. Voer voor elke sectie de waarde in die overeenkomt met het type informatie. Als er meerdere waarden zijn, typt u elke waarde op een aparte regel.
  3. Klik op Opslaan.
Nee
Opgenomen bezoekerstags

Acties worden uitgevoerd op basis van de tags die aan bezoekers zijn toegewezen. De actie wordt uitgevoerd als de bezoeker de door u opgegeven tags heeft.

1. Klik op Selecteren. Er wordt een nieuwe pagina geopend.
  2. Klik op Toevoegen voor alle tags die een bezoeker moet hebben om activering van de regel toe te staan.
  3. Klik op Terug. U gaat naar de pagina met regelgegevens.

Tags worden aan bezoekers toegewezen via een betrokkenheidsregel die gebruikmaakt van de actie Tag toevoegen aan bezoeker.

Ja
Nieuwe en terugkerende bezoekers

Acties worden uitgevoerd op basis van wie de bezoeker is: een nieuwkomer of iemand die de website al eerder heeft bezocht.

De betrokkenheidsregel weergeven voor nieuwe bezoekers:

1. Schakel het selectievakje Nieuwe bezoekers in.

2. Klik op Opslaan.

De betrokkenheidsregel weergeven voor terugkerende bezoekers:

1. Schakel het selectievakje Terugkerende bezoekers in.

2. Stel de vereisten voor terugkerende bezoekers in, inclusief het aantal eerdere bezoeken en de periode waarin deze plaatsvonden. De maximale periode is 365 dagen.

Een bezoek wordt geteld wanneer de bezoeker naar een pagina navigeert waarop Guide is ingesloten. Een bezoek eindigt na 30 minuten inactiviteit.

3. Klik op Opslaan.

Als u zowel het selectievakje Nieuwe bezoekers als Terugkerende bezoekers inschakelt, wordt de betrokkenheidsregel geactiveerd als de bezoeker een nieuwkomer is of voldoet aan de vereisten voor terugkerende bezoekers.

Bezoekersgegevens worden opgeslagen in de browser. Als bezoekers van browser wisselen, worden ze als nieuwe bezoekers beschouwd.

Ja
Respijtperiode voor proactieve actie

Acties worden uitgevoerd op basis van de laatste keer dat een proactieve actie is gebruikt. Alle acties in deze workflow die anders in deze periode zouden worden uitgevoerd, worden overgeslagen. De maximale respijtperiode voor proactieve acties is 30 dagen.

1. Voer in het eerste veld een aantal dagen in tussen 0 en 29.
  2. Voer in het tweede veld een aantal uren in tussen 0 en 23.
  3. Voer in het derde veld een aantal minuten in tussen 0 en 59.
  4. Klik op Opslaan.
Ja
Waarschijnlijkheid van uitvoering

Acties worden uitgevoerd op basis van een waarschijnlijkheidspercentage.

1. Selecteer een percentage met behulp van de schuifregelaar. 100% betekent dat de actie elke keer wordt uitgevoerd. 0% betekent dat de actie nooit wordt uitgevoerd.
  2. Klik op Opslaan.
Ja
Scrolldiepte

Acties worden uitgevoerd op basis van hoe ver een bezoeker op de pagina scrolt.

Pagina-URL

1. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Gelijk aan, Niet gelijk aan, Bevat, Bevat niet of Regex.
  2. Voer de URL in voor de pagina op uw site. Als er meerdere URL's zijn, typt u elke URL op een aparte regel.
  3. Scrolldiepte

4. Voeg een percentage van de pagina toe. Deze waarde mag niet negatief zijn.
  5. Klik op Opslaan.
Ja
Tijd in wachtrij

Acties worden uitgevoerd op basis van de gemiddelde tijd dat contacten het afgelopen uur hebben gewacht om met een agent te praten. Het gemiddelde is gebaseerd op alle skills in het veld Wachtrij/skill. Als u dit bijvoorbeeld instelt op Kleiner dan 2 minuten, verschijnt de betrokkenheidsinteractie alleen als contacten gemiddeld minder dan 2 minuten hebben gewacht om met een agent te praten.

1. Klik op Selecteren. Er wordt een nieuwe pagina geopend.
  2. Selecteer in de vervolgkeuzelijst het Kanaal waarvoor deze voorwaarde geldt. In het veld Wachtrij/skill zijn alle wachtrijen en subwachtrijen voor dat kanaal ingevuld. U kunt skills verwijderen voor specifiekere resultaten.

3. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Kleiner dan, Kleiner dan of gelijk aan, Groter dan of gelijk aan of Groter dan.

4. Voer in het eerste veld een aantal minuten in tussen 0 en 30.

5. Voer in het tweede veld een aantal seconden tussen 0 en 59 in.

6. Klik op Opslaan.

Nee
UTM-parameters

Acties worden uitgevoerd op basis van informatie die door de webbrowser van de bezoeker wordt verstrekt.

Bron

1. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Gelijk aan, Niet gelijk aan, Bevat, Bevat niet of Regex.
  2. Voer een website in die bezoekers naar uw pagina stuurt.
  3. Medium

4. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Gelijk aan, Niet gelijk aan, Bevat, Bevat niet of Regex.
  5. Voer een type link in die kan worden gebruikt om naar uw pagina te gaan.
  6. Campagne

7. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Gelijk aan, Niet gelijk aan, Bevat, Bevat niet of Regex.
  8. Voer een specifieke promotie of strategische campagne in.
  9. Term

10. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Gelijk aan, Niet gelijk aan, Bevat, Bevat niet of Regex.
  11. Voer een zoekterm in die bezoekers naar uw pagina leidt.
  12. Inhoud

13. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Gelijk aan, Niet gelijk aan, Bevat, Bevat niet of Regex.
  14. Voer een specifiek item in waarop kan worden geklikt om bezoekers naar uw pagina te brengen.
  15. Klik op Opslaan.
Ja
Bezochte pagina's

Acties worden uitgevoerd als een bezoeker naar een of meer opgegeven pagina's gaat.

1. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Gelijk aan, Niet gelijk aan, Bevat, Bevat niet of Regex.
  2. Voer de URL in van een webpagina voor deze voorwaarde. Als er meerdere URL's zijn, typt u elke URL op een aparte regel.
  3. Klik op Opslaan.
Ja

Een actie toevoegen

Watch a short video on adding an action to a Handleiding engagement rule.

1. Klik op de pagina Details op Nieuwe actie toevoegen of Bestaande actie toevoegen, afhankelijk van de vraag of de actie al bestaat.

2. Als u op Nieuwe actie toevoegen hebt geklikt, volgt u de stappen om de gewenste actie aan te maken. Mogelijke acties zijn: Proactief Handleiding-aanbod, Handleiding-sjabloon en Handleiding-branding instellen.
  3. Als u op Bestaande actie toevoegen hebt geklikt:
    1. Selecteer de gewenste actie in de vervolgkeuzelijst.
    2. Klik op Toevoegen.

Best practices

• U kunt een Handleiding-sjabloon of proactief Guide-aanbod gemakkelijk op een of meer pagina's weergeven met de voorwaarde Huidige pagina. Deze voorwaarde kan één pagina specificeren waarop de sjabloon of het proactieve aanbod wordt weergegeven. U kunt ook op een algemenere manier te werk gaan. Zo kunt u met deze voorwaarde de sjabloon of het proactieve aanbod op bepaalde of alle pagina's van uw website weergeven. Houd rekening met het volgende:

• Gebruik de operator Gelijk aan voor een specifiekere match op de URL. U kunt bijvoorbeeld Gelijk aan www.classics.com gebruiken om de sjabloon of het proactieve aanbod alleen op de startpagina van uw website weer te geven.

• Gebruik de operator Bevat voor een algemenere match op de URL. U kunt bijvoorbeeld Bevat classics.com opgeven om Handleiding aan te bieden op elke websitepagina die gebruikmaakt van het domein classics.com in de pagina-URL.

• Als u een subdomein hebt, zoals www.sales.classics.com, wees dan voorzichtig wanneer u de te matchen pagina-URL opgeeft. Als u de pagina-URL bijvoorbeeld instelt als Bevat classics.com, is de regel een match voor pagina's die gebruikmaken van de domeinen classics.com en sales.classics.com.