Coachingpakketten

Gebruikt u nog coachingpakketten? Deze worden overgezet naar de alleen-lezenmodus in de komende release (24.4). We hebben het nieuwe CXone Coaching met geavanceerde functies.

Coachingpakketten zijn formulieren die door een manager worden gemaakt om door medewerkers te laten bestuderen. Een formulier kan alles bevatten wat u relevant vindt. U kunt bestanden, interacties, links en zelfs video's toevoegen om uw medewerkers te trainen en hun vaardigheden te verbeteren.

Elk pakket heeft een doelstelling en een geschatte voltooiingstijd.

Nadat u klaar bent met het maken van een coachingpakket, moet u het activeren voordat het kan worden toegewezen aan een coachingplan voor distributie.

Zo maakt u een coachingpakket:

1. Klik op de app-kiezer en selecteerCXone Coaching.
  2. Klik op Coachingpakketten.

3. Klik op Nieuw coachingpakket. Er wordt een leeg pakket met een standaardlogo geopend.

4. Stel in het paneel Eigenschappen de titel voor het formulier en de ondertitel voor de koptekst in. Wanneer de medewerker het pakket opent, worden deze velden automatisch ingevuld.

U kunt ook de achtergrondkleur van het pakket instellen en het standaardlogo aanpassen. De ondersteunde afbeeldingsbestanden zijn JPG, PNG, GIF en BMP.

5. Definieer de doelstelling en het label voor het coachingpakket.

6. Sleep elementen naar de gewenste vakken en definieer de elementeigenschappen in het paneel Eigenschappen.

7. Klik op Opslaan.

8. Voer in het venster Formulier opslaan een naam in voor het coachingpakket en klik op Opslaan.

Het nieuwe pakket verschijnt in het venster Coachingpakketten.

9. Activeer het pakket door te klikken op Activeren. U kunt dit pakket voortaan gebruiken in uw coachingplannen.