Digital Experience

Met behulp van NICE CXone Digital Experience kunt u digitaleGesloten Kanaal, contact of skill verbonden met Digital Experience. kanalenGesloten Een manier waarop contacten kunnen communiceren met agents of bots, zoals spraak (telefoon), e-mail, chat, social media enzovoort. voor communicatie toevoegen aan CXone en beheren zoals u dat bij andere kanalen in uw contactcenter zou doen. Digitale kanalen zijn:

• Social media-kanalen zoals Facebook, Twitter en LinkedIn.
  • Messaging-kanalen zoals WhatsApp, Twitter DM en Facebook Messenger.
  • Chat, SMS en e-mail.

Agents kunnen digitale interacties afhandelen met behulp van de CXone Agent-suite, MAX of Salesforce Agent Lightning. Het verdient aanbeveling de CXone Agent-suite te gebruiken. U kunt agents alleen digitale interacties laten afhandelen, of zowel digitale als spraakinteracties.

Er is een video met uitgebreide producttraining beschikbaar voor gebruikers die nieuw zijn bij Digital Experience.

The Jungle, een dochteronderneming van Classics Inc, gebruikt verschillende methoden om met klanten te communiceren. Naast het gebruik van traditionele contactcenterkanalen zoals inbound telefoon, chat en e-mail, doen de medewerkers van The Jungle ook het volgende:

• Intensieve social media-interactie met klanten onderhouden via Facebook, Instagram en Twitter.
  • Rechtstreekse conversaties met klanten voeren via berichtenapps zoals WhatsApp en Facebook Messenger.
  • Regelmatig video's op YouTube plaatsen en met gebruikers communiceren over deze video's.
  • Vacatures op LinkedIn plaatsen.

Door gebruik te maken van CXone met Digital Experience kan The Jungle al deze communicatiekanalen beheren (en de concurrentie monitoren) op een effectieve en uniforme manier.

Digital Experience configureren

Om met Digital Experience aan de slag te gaan, moet u de onderstaande stappen uitvoeren. U moet minimaal één kanaalGesloten Een manier waarop contacten kunnen communiceren met agents of bots, zoals spraak (telefoon), e-mail, chat, social media enzovoort. en één digitale skillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent hebben die zijn geconfigureerd voor routering naar agents die zijn ingeschakeld voor Digital Engagement.

1. Voeg kanalen toe (zoals chat, e-mail, Facebook of Twitter). De vereisten en het installatieproces verschillen per kanaal.
  2. Configureer de instellingen voor rollen en routering voor uw kanalen.
  3. Configureer algemene systeeminstellingen.
  4. Activeer gebruikers als digitale agents met het attribuut Digital Engagement in hun CXone-medewerkersprofiel, wijs rollen toe aan deze agents en voeg ze toe aan digitale skillsGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent.
  5. Als uw agents gebruikmaken van Salesforce Agent Lightning met Digital Experience, moet u de contactgegevens koppelen tussen Salesforce en Digital Experience.

Belangrijke informatie over het beheer van Digital Experience

Belangrijke informatie over Digital Experience voor uw agents

Alle sociale media, sociale netwerken en andere soorten sites, applicaties of producten waarnaar in dit onderwerp wordt verwezen, zijn eigendom van de respectieve eigenaars.