Rapporten en dashboards

Er zijn verschillende manieren waarop u activiteiten in Digital Experience kunt analyseren en rapporteren.

CXone-rapporten

Sommige CXone-rapporten geven informatie over Digital Experience:

• Als uw organisatie gebruikmaakt van Performance Management, kunt u de integratie met Digital Experience gebruiken om digitale metrics op te nemen in uw Performance Management-dashboards.

Digital Experience-rapporten

Digital Experience biedt de volgende rapportagefuncties vanuit het Digital Experience-portaal:

• Activiteitenlogboek: Met het logboek kunt u activiteiten bekijken in Digital Experience. U kunt filters gebruiken om de weergegeven activiteiten te beperken per kanaal, tag, agent en/of datum.
  • Logins: Dit rapport, in Digital Experience Instellingen, toont de geschiedenis van de gebruikers die inloggen en uitloggen bij de Digital Experience-portal. U kunt de naam en het IP-adres van de gebruiker zien, evenals de datum en tijd van de activiteit.
  • Admin: Dit rapport, in Digital Experience Instellingen, toont een geschiedenis van de activiteit in de Digital Experience-portal. U kunt de weergegeven gegevens filteren op datum, gebruiker en type activiteit. Dit rapport toont de naam en het IP-adres van de gebruiker, evenals een beschrijving van elke vastgelegde activiteit.

Voor de datums in deze Digital Experience-rapporten wordt de notatie DD/MM/YYYY gebruikt. De datumnotatie is geen configureerbare optie.

Digital Experience-dashboards

Raadpleeg CXone Dashboard voor informatie over het beheren van digitale rapporten, dashboards en widgets. De volgende informatie heeft alleen betrekking op een oude rapportageoptie die beschikbaar is via de Digitaal-portal in CXone en die in de toekomst zal worden afgeschaft.

Digital Experience-dashboards zijn grafische rapporten die u kunt maken en aanpassen in het Digital Experience-portaal. Dashboards zijn zeer aanpasbaar. U kunt meerdere dashboards voor verschillende doeleinden maken en elk dashboard met behulp van widgets aanpassen aan uw wensen. Uw dashboards kunnen persoonlijk zijn of worden gedeeld met andere gebruikers.

Er zijn 10 widgetcategorieën waaruit u kunt kiezen, zoals sentiment, kanalen, agents en tags. U kunt dezelfde widget meerdere keren in hetzelfde dashboard gebruiken om verschillende datapunten weer te geven. In uw Facebook-dashboard kunt u bijvoorbeeld de widget Gemiddelde eerste responstijd een keer gebruiken voor uw Facebook messaging-kanaalGesloten Directe berichtinteracties via social media zoals Twitter DM, WhatsApp of Facebook Messenger en nog een keer voor uw Facebook social media-kanaalGesloten Openbare social media-interacties, bijvoorbeeld op Facebook of Twitter.

U kunt dashboardwidgets afzonderlijk exporteren naar een afbeelding of een spreadsheetbestand.