Gegevens in Interaction Analytics-gegevensexports

De functie Interaction Analytics (IA)-gegevensexport maakt een JSON-bestand dat een lijst met records bevat voor een batch geanalyseerde interacties. U kunt deze bestanden vervolgens in uw eigen externe applicaties gebruiken om Interaction Analytics-gegevens samen te voegen met gegevens uit andere bronnen in uw organisatie.

Een geëxporteerd bestand geeft gegevens weer op basis van het moment waarop het is geanalyseerd. Nieuwe records worden toegevoegd aan nieuwe en opnieuw verwerkte historische gegevens. Er kunnen dus duplicaten voorkomen. Als nieuwe of ontbrekende velden geen problemen opleveren, raden wij de volgende best practices voor JSON aan. Op deze manier worden toepassingen toekomstbestendig.

U kunt JSON-bestanden weergeven in een teksteditor zoals Notepad++. Ook met veel webbrowsers kunt u het bestand bekijken. De weergave van de gegevens is afhankelijk van de applicatie die u gebruikt om de gegevens te bekijken. In Mozilla Firefox kunt u bijvoorbeeld de sub-metrics alleen zien als u de bovenliggende metric uitvouwt. In Google Chrome en Notepad++ zijn sub-metrics standaard uitgevouwen.

De onderstaande tabellen tonen alle metrics die zijn opgenomen in een geëxporteerd JSON-bestand. Als u snel een bepaalde metric wilt vinden, drukt u op Ctrl+F op het toetsenbord van uw computer en voert u de naam van de metric in.

Specifieke metrics voor Interaction Analytics

Naam van de metric Details

ID

Een interne identificatie die in Interaction Analytics (IA) wordt gebruikt. Gelijk aan de externalId en segmentId.
externalId Unieke id voor elk segmentGesloten Een interactie tussen twee partijen, zoals een klant en een agent. Elk segment vertegenwoordigt een fase van het contact, bijvoorbeeld wanneer een oproep wordt doorgeschakeld naar een andere agent of wanneer agents intern overleg plegen. van een interactie. Een interactie kan worden samengesteld uit meerdere segmenten als contactenGesloten De persoon die contact heeft met een agent, IVR of bot in uw contactcenter. worden doorgeschakeld of naar conferentie worden geschakeld. Gelijk aan de segmentId.
masterExternalId Unieke alfanumerieke identificatie van het interactierecord. Aan een interactie toegewezen door het CXone ACD-systeem. De bovenliggende ID of voor een of meer gerelateerde contacten.
customerId Unieke alfanumerieke identificatie voor uw tenantGesloten Een organisatorische eenheid die wordt gebruikt om technische ondersteuning, facturering en globale instellingen voor uw CXone-omgeving te beheren. Gelijk aan de tenantId. Altijd dezelfde voor elke interactie. Deze metric is niet nuttig om betekenis te zoeken in uw gegevens.
accountId Unieke numerieke identificatie voor uw organisatie. Altijd dezelfde voor elke interactie.
acquiredAt De datum en tijd waarop de interactie door IA is ontvangen. De datumnotatie is JJJJ-MM-DD. De tijd wordt aangegeven in 24-uurs indeling: UU:MM:SS. Bijvoorbeeld: "2023-08-15T13:32:24.466Z".
publishedAt

Data ontvangen van ACD of Opname. De datum en tijd waarop het segment eindigde. De datumnotatie is JJJJ-MM-DD. De tijd wordt aangegeven in 24-uurs indeling: UU:MM:SS. Bijvoorbeeld, "2023-08-15T12:32:16Z".

matchedAccountDataSetIds Hoort bij matchedDataSetIds.
matchedDataSetIds Lijst van dataset-id's waarbij deze record hoort. Als er geen dataset-id is opgenomen in deze lijst, heeft de datasetdefinitie criteria die dit record uitsluiten.
resolvedProbability Berekende waarschijnlijkheid dat de interactie het probleem voor het contact heeft opgelost. Dit is een numerieke waarde met meerdere decimalen, maar kan vaak beter worden weergegeven als een percentage.
resolved Als het probleem van de klant tijdens de interactie is opgelost, is de waarde true. Als dat niet het geval is, is de waarde false. Gebaseerd op de resolvedProbability-waarde.
mediaType Geeft het mediatype of CXone-kanaal aan dat voor de interactie is gebruikt, zoals Chat.
kanalen Groepeert de volgende sub-metrics op basis van deelnemer aan de interactie. De deelnemer is de AGENT of de CLIENT.
  Naam Het type deelnemer aan de interactie. De deelnemer is de AGENT of de CLIENT.
  text Transcriptie van de volledige interactie voor het betreffende type kanaal. Er wordt dus slechts één kant van het gesprek weergegeven. Voor een telefoongesprek bevat dit veld bijvoorbeeld de volledige, onbewerkte transcriptie van wat de klant of de agent heeft gezegd. Vaak is het duidelijker om de gecombineerde transcriptie te gebruiken.
  languageCode De taal die is gebruikt in deze interactie. Mogelijke waarden zijn br, en, es, of fr. Dit zijn Portuguese, English, Spaans en Frans.
  sentiment SentimentGesloten Het algemene gevoel of resultaat van een interactie, zoals bepaald door een analyse van woorden, woordgroepen en de context van de transcriptie. wordt afhankelijk van de deelnemer weergegeven. De waarde kan POSITIVE, NEGATIVE, MIXED of NEUTRAL zijn. Als de name-waarde bijvoorbeeld CLIENT is, toont dit veld het algemeen sentiment van het contact.
  endSentiment

Het sentiment van de klant of de agent aan het einde van de interactie. Wordt bepaald aan de hand van minimaal 30% van een interactie. De waarde kan POSITIVE, NEGATIVE of NEUTRAL zijn.

beginSentiment

Het sentiment van de klant of de agent aan het begin van de interactie. Wordt vastgesteld aan de hand van de eerste 400 woorden of de eerste 30% van de interactie, afhankelijk van wat het eerst van toepassing is. Dit kan handig zijn om algemene redenen of problemen waarom klanten bellen vast te stellen. De waarde kan POSITIVE, NEGATIVE of NEUTRAL zijn.

frustratie De mate van frustratieGesloten Zoekt naar signalen van frustratie bij de klant. Dit kunnen woorden of woordgroepen zoals "ik ben boos" zijn. Frustratie is niet synoniem met negatief sentiment. Gefrustreerde klanten hebben niet alleen iets negatiefs te bespreken, ze maken zich ergens druk over. die in de interactie aanwezig was. Mogelijke waarden zijn Low, HIGH of NONE. Deze metric wordt alleen getoond als de name-waarde van het kanaal CLIENT is. Frustratie wordt niet gemeten voor de agentzijde van de conversatie.
entiteiten Groepeert de volgende sub-metrics voor vermeldingen van de aangepaste entiteitenGesloten Trefwoord of sleutelwoord dat in uw bedrijfsprofiel in Interaction Analytics is gedefinieerd. Gerelateerd aan een entiteitstype. Kan varianten omvatten. die u in het bedrijfsprofiel hebt gemaakt. Vermeldingen worden verder ingedeeld op channelName. Als bijvoorbeeld de klant en de agent de aangepaste entiteit "website" vermelden, worden voor elke deelnemer entiteiten gegroepeerd.
  channelName De deelnemer die de entiteit vermeldde. De mogelijke waarde is CLIENT of AGENT.
  displayText Het woord of de woordgroep die tijdens de interactie werd vermeld en hoort bij de entiteit. De mogelijke waarden zijn afhankelijk van de aangepaste entiteiten die u hebt gemaakt.
  type Het entiteitstype voor deze vermelding. Als de klant bijvoorbeeld de aangepaste entiteit "widgets" vermeldt die u hebt gemaakt in het entiteitstype Producten, is de waarde PRODUCTS.
  sentimentValue Het sentiment dat is gekoppeld aan de entiteit. Dit kan een standaardsentiment zijn, of het aangepaste sentiment dat u hebt ingesteld voor de entiteit. Mogelijke waarden zijn POSITIVE, NEGATIVE en NEUTRAL.
  custom Of de entiteit is toegevoegd aan het bedrijfsprofiel of is inbegrepen als een ingebouwde (out-of-the-box (OOB)) entiteit. Bij een aangepaste entiteit is de waarde true. Bij een ingebouwde entiteit is de waarde false.
  count Het aantal keren dat de entiteit in de interactie door de klant of de agent is vermeld, zoals aangegeven in de channelName voor de entiteit.
categoryMatches

Groepeert de volgende sub-metrics voor elke categorie-match tijdens de interactie, op basis van de dataset waarin de categorie wordt gebruikt. Als een categorie bijvoorbeeld in vier verschillende datasets wordt gebruikt, zijn er vier sub-metric-groeperingen voor die categorie. Deze ruwe gegevens laten niet zien op welke plek in de interactie een categoriematch heeft plaatsgevonden, en ook niet hoe vaak de categorie is gematcht.

channelName De kant van de conversatie waar de categoriematch plaatsvond. De mogelijke waarde is CLIENT of AGENT.
  fullPath De hiërarchische locatie van de categorie. De categorie Vaker contact opgenomen maakt bijvoorbeeld deel uit van de categorieset Problemen bij afhandeling eerste contact, die op zijn beurt deel uitmaakt van de set Agentprestaties. Als deze categorie in de interactie is gematcht, is deze metricwaarde Agent Performance/First Contact Resolution Issues/Contacted Multiple Times.
  dataSetIds Unieke numerieke id voor de datasets waarin de categorie wordt gebruikt.
enlightenMetrics Groepeert de volgende sub-metrics gebaseerde op de metrics Enlighten klanttevredenheid en verkoopeffectiviteit. Voor deze functie moeten Interaction Analytics Geavanceerd of Premium en Enlighten zijn ingeschakeld. Als u deze functie niet hebt, is de waarde voor elke sub-metric null.
  behaviorName Naam van de Enlighten-gedragsmetric afhankelijk van het type Enlighten-pakket.
  rawScore De ruwe score voor de agentprestaties in de gedragsmetric voor deze interactie. Het is handiger om de indexscore te gebruiken voor het verkrijgen van inzicht.
  indexScore Genormaliseerde scorewaarde voor de metric van nul tot tien. De NICE Enlighten AI-index biedt een gestandaardiseerde, op scores gebaseerde resultaatbereiken voor miljarden echte consumenteninteracties. Een score van 6 of hoger wordt beschouwd als positief gedrag. Een score van 4 of lager wordt beschouwd als negatief gedrag.
  enlightenPackageModels Het type Enlighten-model. De mogelijke waarde is CustomerSatisfaction of SalesEffectiveness.
interwovenTranscript De stapsgewijze transcriptie van de interactie. Elk blok is een afzonderlijke uiting of bericht. Beide kanten van de conversatie worden gelijktijdig getoond. Channels laat alleen één kant van de conversatie per keer zien. Bevat eventuele relevante metadata.
  transcriptType Over het algemeen komt dit overeen met het mediaType voor de interactie, maar de scope kan breder zijn. Een interactie met"mediaType": "PhoneCall" bevat het transcriptType CALL.
  transcriptBlock Elk blok is een segment van de getranscribeerde interactie dat de volgende velden bevat:
    channelName Het type deelnemer aan de interactie. De waarde is AGENT of CLIENT, afhankelijk van wie praat in dit blokgedeelte.
    offset De teken-offset voor het transcriptieblok.
    length Het aantal tekens in dit transcriptieblok van de interactie, inclusief spaties en punctuatie.
    blockId Unieke numerieke identificatie voor dit blok van de interactie.
    text De inhoud van dit blok van de interactie. Dit zijn de woorden die zijn gezegd of geschreven door de klant of door de agent, afhankelijk van de channelName en het transcriptType.
    channelMetadata De bovenliggende metric voor de metadata voor dit blok van de interactie.
    chatMetadata

Bevat metadatapunten voor dit blok van de interactie:

timestamp: de tijd waarop het transcriptieblok eindigde.

Wanneer u Digital Experience-kanalen gebruikt, worden die metadata opgenomen in de metadata van de chat.

emailMetadata

Bevat metadatapunten voor dit blok van de interactie:

"sentDate": toont de tijd in Unix-indeling.

"subject": de tekst in de onderwerpregel van de e-mail.

"from": het e-mailadres van de afzender.

"to": het e-mailadres van de ontvanger.

voiceMetadata

Bevat metadatapunten voor dit blok van de interactie:

timestamp: de tijd waarop het transcriptieblok eindigde.

confidence: de nauwkeurigheidsscore van de transcriptie. Wordt gebaseerd op de hoeveelheid fouten in de transcriptie en geeft aan hoe goed een transcriptie gelezen kan worden.
    ignored Als dit blok bij de analyse van de interactie is genegeerd, is de waarde true. Als het blok niet is genegeerd, is de waarde false.

Overige interactiemetadata

Veel van de attributen en metrics in deze tabel worden aan Interaction Analytics doorgegeven vanuit CXone ACD of andere applicaties in het CXone-platform. Indien beschikbaar is een link naar het specifieke item in de Datacatalogus toegevoegd. Deze link wordt geopend in een apart tabblad of venster.

Sommige metrics zijn alleen inbegrepen in add-ons die kunnen worden aangeschaft, zoals Enlighten-metrics. Wanneer u niet over deze metrics beschikt, worden deze nog wel als geëxporteerde kolommen weergegeven, maar hebben een waarde van nul (0).

Metric

Details

abandoned Als het contact de interactie heeft afgebroken, is de waarde true. Zo niet, dan is de waarde false. Moet altijd als false worden weergegeven omdat er geen interactiedata zijn als het contact is afgebroken.
abandonSeconds Het aantal seconden dat de interactie duurde voordat deze werd afgebroken. 0 geeft aan dat de interactie niet is afgebroken. Moet altijd als 0 worden weergegeven omdat er geen interactiedata zijn als het contact is afgebroken.
acdContactId Unieke numerieke identificatie toegewezen door CXone aan een contact.
acdSessionId De unieke numerieke identificatie die door CXone is toegewezen aan de inlogsessie van de agent waarbinnen de interactie plaatsvond. Wordt in de JSON-export blanco weergegeven. Deze metric is niet nuttig om betekenis te zoeken in uw gegevens.
acwSeconds Aantal seconden dat de agent aan nawerkGesloten Toestand waarin een agent het werk afrondt na afloop van een interactie; ook wel ACW (after call work) of wrap-up genoemd (ACW) heeft besteed voor de interactie. De waarde in de JSON-export is 0.
agentCommonId De numerieke of alfanumerieke id van de agent. De id is alleen numeriek voor inbound contacten. Voor outbound contacten is de id alfanumeriek.
agentId

Unieke numerieke identificatie die door CXone is toegewezen aan een agent. Gebruik deze als u alle interacties voor een bepaalde agent wilt bekijken, vooral als u meerdere agents met dezelfde naam hebt. De waarde in de JSON-export is 0.

agentContactId Gelijk aan de acdContactId.
agentInfo Bevat de agentUserId en de voor- en achternaam van de agent die de interactie afhandelt.
agentName

De naam van de agent die de interactie heeft afgehandeld, zoals gespecificeerd in het CXone-gebruikersprofiel van de agent.

agentRecordingId Uniek alfanumerieke identificatie voor een opname van een specifiek segment. U kunt in plaats daarvan ook de segment-ID gebruiken. Wordt in de JSON-export blanco weergegeven.
agentSeconds De waarde in de JSON-export is 0. Deze metric is niet nuttig om betekenis te zoeken in uw gegevens.
agentStreamId Gelijk aan de acdContactId en de agentContactId.
agentUserId Unieke alfanumerieke identificatie voor de agent. Gelijk aan een segment-ID. Gelijk aan de agentUuid.
agentUuid Gelijk aan agentUserId.
analyticsProcessed Interne waarde gebruikt door Interaction Analytics. Deze metric is niet nuttig om betekenis te zoeken in uw gegevens.
ani Nummerweergave, ook Beller-ID genoemd. Weergave van het telefoonnummer van een inkomend telefoongesprek of e-mailadres. Het kan handig zijn om deze te gebruiken in combinatie met DNISGesloten Dit is het nummer dat een klant heeft gebeld om uw organisatie te bereiken (inbound), of het nummer dat de agent of het systeem heeft gebeld om een klant te bereiken (outbound). om weer te geven hoe vaak een klant is gebeld of hoe vaak dezelfde klant heeft gebeld. Wordt in de JSON-export blanco weergegeven.
businessUnitId Unieke numerieke identificatie die door CXone is toegewezen aan het systeem waar de interactie plaatsvond. Wordt in de JSON-export blanco weergegeven. Zie in plaats hiervan customerId of tenantId.
callbackTime De tijd die het contact na een callbackverzoek heeft gewacht op de callback. Als de interactie geen callback was, is de waarde null.
campaignId De unieke numerieke identificatie die door CXone is toegewezen aan de campagne voor de interactie. De JSON-export geeft de waarde 0 weer.
campaignName De door de gebruiker gedefinieerde naam van de campagne voor de interactie. Deze metric is momenteel niet functioneel maar zal dat wel zijn in een toekomstige release.Wordt in de JSON-export blanco weergegeven.
caseId

Unieke alfanumerieke identificatie toegewezen aan een case. Wordt in de JSON-export blanco weergegeven. Zie in plaats hiervan masterExternalId of segmentContactId.

channelType Het type kanaal waar een interactie plaatsvond.
clientAni Nummerweergave, ook Beller-ID genoemd. Weergave van het telefoonnummer van een inkomend telefoongesprek.
clientDialedIn Het nummer dat het contact heeft gebruikt om contact op te nemen met u of het DNISGesloten Dit is het nummer dat een klant heeft gebeld om uw organisatie te bereiken (inbound), of het nummer dat de agent of het systeem heeft gebeld om een klant te bereiken (outbound)..
clientPhoneNumber Gelijk aan ANI. Kan handig zijn om een specifieke klant te analyseren en zowel te zien wanneer zij contact opnemen met u en wanneer u contact opneemt met hen.
clientRecordingId Uniek alfanumerieke identificatie voor de opname van een contact. Wordt in de JSON-export blanco weergegeven.
clientStreamId Identificatie voor de klantstroom.
clientUserId

Wordt in de JSON-export blanco weergegeven.

closeReason

Hoe het segment is beëindigd. In de wachtstand zetten, maskeren of een schermopname kunnen bijvoorbeeld redenen zijn om een segment te sluiten. Dit kan handig zijn om te bekijken wanneer zaken als maskeren hebben plaatsgevonden.

closeReasonType Handig om te bekijken welke segmenten zijn doorgeschakeld of voor welke segmenten overleg (conferentie) heeft plaatsgevonden. De metric bevat ook de laatste actie die heeft plaatsgevonden tijdens een interactie. Als een interactie bijvoorbeeld in wachtstand werd geplaatst en doorgeschakeld, zou het type sluitingsreden worden beschouwd als een doorschakeling omdat dat de laatste actie is die is opgetreden.
complex Geeft aan of er is doorgeschakeld. Als de interactie een doorschakeling bevatte, is de waarde true. Zo niet, dan is de waarde false.
confSeconds Duur in seconden die agents tijdens de interactie in een conference call zijn geweest. Als er geen conferentie heeft plaatsgevonden, is de waarde nul (0).
interactionId Unieke alfanumerieke identificatie door CXone toegewezen aan de interactie.
contactId Unieke numerieke identificatie die door het CXone ACD-systeem is toegewezen aan een interactie. Dit is handig wanneer u een bepaald segment binnen een interactie wilt opzoeken. Gebruik in plaats hiervan externalId. De metrics id, segmentId, en threadId zouden dezelfde waarde als die van externalId moeten laten zien.
customerId Unieke numerieke identificatie voor uw tenantGesloten Een organisatorische eenheid die wordt gebruikt om technische ondersteuning, facturering en globale instellingen voor uw CXone-omgeving te beheren. Gelijk aan tenantId. Wordt voor alle interacties in de JSON-export identiek weergegeven. .
dialedIn Het telefoonnummer van het contact.
directionType Geeft weer of interacties inbound of outbound zijn. Dit is handig wanneer u het volume van elk type interactie wilt bekijken.
dispositionNotes Opmerkingen die door de agent zijn toegevoegd tijdens het instellen van de dispositieGesloten Resultaat dat wordt toegewezen door de agent of het systeem aan het einde van een spraakinteractie (dispositie) of digitale (status)interactie. voor de interactie. Deze metric is momenteel niet functioneel maar zal dat wel zijn in een toekomstige release.
endTime Het tijdstip waarop een interactie is beëindigd. De datumnotatie is JJJJ-MM-DD. De tijdnotatie is UU:MM:SS.
externalId Unieke numerieke identificatie die door het CXone ACD-systeem is toegewezen aan een interactie. Dit is handig wanneer u een bepaald segment binnen een interactie wilt opzoeken. Gelijk aan de id, segmentId, en threadId.
firstName De voornaam die is gekoppeld aan een potentiële contact-ID. Dit veld wordt alleen ingevuld voor Personal Connection-interacties. Als de interactie geen betrekking had op Personal Connection, is de waarde null.
fromAddr Bij interacties via e-mail is dit de informatie over de afzender van de e-mail. Voor niet-email interacties is de waarde null. Wordt in de JSON-export blanco weergegeven.
holdCount Het aantal keren dat de interactie in de wachtstand is gezet. Als de interactie niet in een mediatype met een wachtstand is opgenomen, is de waarde nul.
holdSeconds De totale tijd (van alle keren) die de interactie in de wachtstand heeft doorgebracht. Als de interactie niet in een mediatype met een wachtstand is opgenomen, is de waarde nul.
inQueueSeconds De tijd die de interactie in de wachtrij heeft gestaan voordat een agent de interactie accepteerde.
interactionDurationSeconds Het totaal aantal seconden dat de interactie duurde, inclusief alle segmenten.
lastName De achternaam die is gekoppeld aan een potentiële contact-ID. Dit veld wordt alleen ingevuld voor Personal Connection-interacties. Als de interactie geen betrekking had op Personal Connection, is de waarde null.
logged De waarde in de JSON-export is altijd false. Deze metric is niet nuttig om betekenis te zoeken in uw gegevens.
matchedAccountDataSetIds Hoort bij de matchedDataSetIds.
matchedDataSetIds Lijst van dataset-id's waarbij deze record hoort. Als er geen dataset-id is opgenomen in deze lijst, heeft de datasetdefinitie criteria die dit record uitsluiten.

masterContactId

Unieke numerieke identificatie die door het CXone ACD-systeem is toegewezen aan een interactie. De bovenliggende ID of voor een of meer gerelateerde contacten. De waarde in de JSON-export is 0. Zie in plaats hiervan interactionId.

masterExternalId Unieke alfanumerieke identificatie voor alle verbonden segmenten binnen een interactie. Gelijk aan segmentContactId.
mediaLocation Deze metric is niet nuttig om betekenis te zoeken in uw gegevens. Wordt in de JSON-export blanco weergegeven.
mediaType Unieke numerieke identificatie die door CXone aan het communicatiekanaal is toegewezen voor de interactie, zoals e-mail, inbound spraak en sms. De waarde in de JSON-export is 0.
notableSilencePercentage

Interaction Analytics registreert zowel 'stilte' als 'opvallende stilte'.

Stilte wordt gedefinieerd als de tijd tussen woorden waarin alle partijen stil zijn. Dit is exclusief stilte voor korte ademhalingen, verandering van spreker en korte pauzes aan het einde van zinnen.

Opvallende stilte is een periode van stilte (zoals hierboven gedefinieerd) die drie seconden of langer duurt. De totale opvallende stilte voor een interactie is de som van alle perioden van opvallende stilte.

Met deze metric kunt het percentage van de totale opvallende stilte binnen een interactie of segment bekijken.

notableSilenceSeconds

Het aantal seconden opvallende stilte in een interactie of segment.

openReason Geeft details weer over hoe het segment is geopend. Toont de regels van het opnamebeleid, zoals maskering opheffen, chatregels en hervatten na maskering.
openReasonType Toont of segmenten zijn begonnen als een segment of als een doorschakeling. Vergelijkbaar met een reden van sluiten. Wordt in de JSON-export blanco weergegeven.
outbound Als de interactie outbound was, is de waarde true. Zo niet, dan is de waarde false.
phoneNumber Het telefoonnummer van het contact.
pointOfContactId Unieke numerieke identificatiecode die door CXone is toegewezen aan het contactpunt voor de interactie. De waarde in de JSON-export is 0. Zie in plaats hiervan mediaType.
pointOfContactName Door de gebruiker gedefinieerde naam voor het contactpunt voor de interactie. Wordt in de JSON-export blanco weergegeven. Zie in plaats hiervan mediaType.
postQueueSeconds De tijd in seconden die een contact op de lijn is gebleven nadat de agent de verbinding heeft verbroken. De waarde in de JSON-export is 0.
preQueueSeconds De tijd in seconden die het contact in het IVR-systeem of de prequeue-status is geweest. De waarde in de JSON-export is 0.
primaryDispositionId Toont interacties die zijn toegewezen aan elke dispositie als de primaire dispositieGesloten Resultaat dat wordt toegewezen door de agent of het systeem aan het einde van een spraakinteractie (dispositie) of digitale (status)interactie.. De dispositie wordt geïdentificeerd door een numerieke ID. Deze metric is momenteel niet functioneel maar zal dat wel zijn in een toekomstige release. De waarde in de JSON-export is 0.
recorderId Unieke numerieke identificatie toegewezen door CXone aan de opnemer van de interactie. Wordt in de JSON-export blanco weergegeven. Deze metric is niet nuttig om betekenis te zoeken in uw gegevens.
recordingId Unieke numerieke identificatie toegewezen door CXone aan een opname van een interactie. Wordt in de JSON-export blanco weergegeven. Deze metric is niet nuttig om betekenis te zoeken in uw gegevens.
refuseReason Een korte beschrijving van de omstandigheden achter de weigering van het contact door de agent. Het kan zijn dat de melding een timeout kreeg voordat de agent het contact kon accepteren, dat er een fout is opgetreden of dat de agent ervoor heeft gekozen het contact te weigeren. Wordt blanco weergegeven in een JSON-export omdat er geen interactiedata zijn als het contact is geweigerd.
refuseTime De tijd die een agent in een geweigerde status heeft doorgebracht voor de interactie. Wordt blanco weergegeven in een JSON-export omdat er geen interactiedata zijn als het contact is geweigerd.
refused Als de interactie is geweigerd, is de waarde true. Zo niet, dan is de waarde false. Moet altijd als false worden weergegeven in een JSON-export omdat er geen interactiedata zijn als het contact is geweigerd.
releaseSeconds De tijd in seconden die het script nodig had om een OnReleasegebeurtenis uit te voeren nadat zowel het contact als de agent de verbinding hadden verbroken. De waarde in de JSON-export is 0.
routingTime De tijdsduur tussen het moment dat het CXone ACD-systeem een agent heeft aangewezen voor afhandeling van de inkomende interactie en het moment dat de agent de interactie accepteerde. De waarde in de JSON-export is 0.
secondaryDispositionId De unieke numerieke identificatie die door CXone is toegewezen aan de secundaire dispositie voor de interactie, indien van toepassing. De waarde in de JSON-export is 0.
segmentContactId Unieke alfanumerieke identificatie voor alle verbonden segmenten binnen een interactie. Gelijk aan masterExternalId.
segmentId Unieke id voor elk segmentGesloten Een interactie tussen twee partijen, zoals een klant en een agent. Elk segment vertegenwoordigt een fase van het contact, bijvoorbeeld wanneer een oproep wordt doorgeschakeld naar een andere agent of wanneer agents intern overleg plegen. van een interactie. Een interactie kan worden samengesteld uit meerdere segmenten als contactenGesloten De persoon die contact heeft met een agent, IVR of bot in uw contactcenter. worden doorgeschakeld of naar conferentie worden geschakeld. Handig wanneer u een specifiek segment wilt analyseren. Gelijk aan id en externalId.
serviceLevelFlag

Het aantal contacten dat is gemarkeerd met elke servicelevel-vlag:

• -1: het contact is nooit in de wachtrij gekomen.
  • 0: een agent heeft het contact binnen het vereiste servicelevel afgehandeld.
  • 1: een agent heeft het contact niet binnen het vereiste servicelevel afgehandeld.

De waarde in de JSON-export is 0.

shortAbandon Als de interactie binnen de drempel voor snelle afbreking is afgebroken, is de waarde true. Zo niet, dan is de waarde false. De drempels voor snelle afbreking worden ingesteld per skill. De standaardwaarde voor snelle afbreking is 15 seconden. Moet altijd als false worden weergegeven in een JSON-export omdat er geen interactiedata zijn als het contact is afgebroken.

skillId

Unieke numerieke identificatie die door CXone is toegewezen aan een skillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent.
skillName Naam van een skillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent.
bron De bron van interacties is altijd CXone ACD of Digital Experience wanneer u digitaleGesloten Kanaal, contact of skill verbonden met Digital Experience. kanalen gebruikt. Als de interactie afkomstig is van ACD, is de waarde CXONE. Als de interactie plaatsvond op een digitaal kanaal, is de waarde BrandEmbassy.
startTime De datum en tijd waarop een interactie is gestart, op de seconde nauwkeurig.
status Geeft interacties weer op basis van de vraag of de interactie succesvol is opgenomen of niet. Deze metric is niet nuttig om betekenis te zoeken in uw gegevens. Als een interactie niet met succes is opgenomen, zullen de data die u zoekt niet verschijnen. Wordt in de JSON-export blanco weergegeven.
statusDescription Niet gebruiken. Beschrijft ook de status van een opname. Wordt in de JSON-export blanco weergegeven.
teamId Unieke numerieke identificatie gedefinieerd in Admin. De waarde in de JSON-export is 0.
teamName Naam van het team dat de interactie heeft afgehandeld, gedefinieerd in Admin.
tenantId De voor uw tenantGesloten Een organisatorische eenheid die wordt gebruikt om technische ondersteuning, facturering en globale instellingen voor uw CXone-omgeving te beheren unieke ID. Altijd dezelfde voor elke interactie. Deze metric is niet nuttig om betekenis te zoeken in uw gegevens.
threadId Een unieke interne identificatie voor het digitaleGesloten Kanaal, contact of skill verbonden met Digital Experience. kanaal waarop de interactie plaatsvond. De waarde is null (0) als er geen digitaal kanaal voor de interactie is gebruikt.
toAddr Bij interacties via e-mail is dit het e-mailadres van de ontvanger van de e-mail. Voor niet-email interacties is de waarde null. Wordt in de JSON-export blanco weergegeven.
timeZone Wordt bepaald aan de hand van ACD. Voor elke interactie wordt dezelfde tijdzone weergegeven. Deze metric is niet nuttig om betekenis te zoeken in uw gegevens.Wordt in de JSON-export blanco weergegeven.
totalDurationSeconds De totale duur van de interactie in seconden. Dit omvat het tijdstip waarop de interactie het systeem binnenkwam totdat de interactie door de agent werd afgerond. Hierin is de tijd opgenomen dat een contact in de wachtrij heeft doorgebracht voordat het contact werd gerouteerd, eventueel nawerk (ACWGesloten Toestand waarin een agent het werk afrondt na afloop van een interactie; ook wel ACW (after call work) of wrap-up genoemd) en voorwerk (IVRGesloten Interactive Voice Response: een telefoonmenu waarmee bellers via telefoontoetsen en/of gesproken opdrachten keuzes kunnen maken en/of informatie kunnen invoeren.-tijd) voor telefoongesprekken. Interactieduur in seconden is handiger om de daadwerkelijke lengte van de interactie te bekijken.
transferIndicatorId

Contacten die werden overgedragen voor doorschakelings-ID. Verschillende nummerwaarden wijzen op verschillende uitkomsten van doorschakelingen:

• 2: geeft aan dat contacten zijn doorgeschakeld naar een nieuwe agent.

• 1: geeft aan dat contacten zijn doorgeschakeld naar een nieuwe skill.

• 0: geeft aan dat contacten helemaal niet zijn doorgeschakeld.

De waarde in de JSON-export is 0.

transferIndicatorName

Contacten die werden overgedragen voor doorschakelings-ID. U kunt filteren op verschillende doorschakelingsindicatoren:

• Agent doorschakelen: contacten zijn doorgeschakeld naar een nieuwe agent.

• Skill doorschakelen: contacten zijn doorgeschakeld naar een nieuwe skill.

• Geen: contacten zijn helemaal niet doorgeschakeld.

Wordt in de JSON-export blanco weergegeven.

updateType Het item dat is bijgewerkt. Dit is altijd een segment. Deze metric is niet nuttig om betekenis te zoeken in uw gegevens.
versionId Een interne waarde die de huidige versie van de interactie aangeeft. Deze metric is niet nuttig om betekenis te zoeken in uw gegevens.