Widget Enlighten-overzicht

Vereiste machtiging: Interaction Analytics Weergeven

De widget Enlighten-overzicht geeft een snel overzicht van de metric-'badges' voor een agent, team of contactcenter. De widget toont ook een diagram waarin u kunt zien of de trend van de metric omhoog of omlaag gaat. Met deze metrics kunt u zowel uw spraakinteracties als digitale interacties analyseren. Enlighten-metrics zijn alleen beschikbaar voor Engelstalige interacties. Er zijn twee modellen voor Enlighten metrics waaruit u kunt kiezen:

• Klanttevredenheid: deze set metrics is nuttiger als u zich wilt richten op manieren om de interactie van uw agents met klanten te verbeteren.

• Verkoopeffectiviteit: deze set metrics is nuttiger als u wilt uitzoeken hoe u uw agents kunt trainen en de verkoop kunt verbeteren.

U kunt slechts één model tegelijk weergeven in een widget. Maar u kunt kiezen uit de onderstaande metrics en deze in de gewenste volgorde weergeven.

Standaard toont de widget de drie metrics met de laagste score. U kunt een of meer van de weergegeven metrics aanpassen in de widgetinstellingen, met een maximum van vijf van de negen beschikbare Enlighten-gedragsmetrics. U kunt ook een score voor de algehele klanttevredenheid zien. Hiermee wordt een gemiddelde score van alle gedragsmetrics getoond.

De widget lezen

U kunt de gemiddelde procentuele score voor elk gedrag bij uw contactcenter zien. De scores zijn kleurgecodeerd en tonen een trendlijn waarmee u snel kunt zien welk gedrag extra aandacht nodig heeft.

Details van interactie weergeven

1. Beweeg de muisaanwijzer over punten in de trendlijn. Er verschijnt een stippellijn met een tekstvak dat informatie geeft over de Datum, de Score en het Volume van de voor die dag geanalyseerde interacties.
  2. Klik op de stippellijn en daarna op Interacties tonen om de Interacties-widget te openen met een filter om die interacties weer te geven.

Instellingen widget Enlighten Overzicht aanpassen

U kunt de instellingen van de widget Enlighten-overzicht wijzigen om filters toe te passen, de naam van de widget in de werkruimteGesloten Een weergave van een of meer widgets, die onder een bepaalde naam kan worden opgeslagen. aan te passen en de weergegeven badges te wijzigen.

De titel wijzigen

1. Klik op Opties Pictogram van 3 verticale punten rechtsboven in de widget.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Typ de nieuwe widgetnaam in het veld Titel.
  4. Klik op OK.

De widget aanpassen

1. Klik op Opties Pictogram van 3 verticale punten rechtsboven in de widget.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Klik op de vervolgkeuzelijst Widgetopties.
  4. Als u badges wilt weergeven op basis van lage scores:
    1. Klik op het tabblad Lage score.
    2. Selecteer een keuzerondje om badges te zien voor de gedragingen met de 3 laagste, 4 laagste of 5 laagste scores.
  5. Als u badges wilt weergeven op basis van hoge scores:
    1. Klik op het tabblad Hoge score.
    2. Selecteer een keuzerondje om badges te zien voor de gedragingen met de 3 hoogste, 4 hoogste of 5 hoogste scores.
  6. Als u badges wilt weergeven op basis van iets anders dan de score:
    1. Klik op het tabblad Aangepast.
    2. Selecteer selectievakjes voor maximaal vijf badges.
    3. Gebruik de pijlen aan de rechterkant van een gedragslijn of selecteer Verplaatsen aan de linkerkant van een gedragslijn om de badges te rangschikken naar uw voorkeur.
  7. Klik op OK.

Het diagram exporteren als CSV-bestand

1. Klik op Opties Pictogram van 3 verticale punten rechtsboven in de widget.
  2. Klik op Exporteren . Het exportpictogram ziet eruit als een open vierkant met een omlaag wijzende pijl.