Conversaties

Het tabblad Conversaties biedt een manier om regelmatig de conversaties te bekijken die uw botGesloten Een softwareapplicatie die klantinteracties afhandelt in plaats van een live (menselijke) agent. met gebruikers heeft. Van hieruit kunt u aanpassingen maken op basis van hoe de bot de situatie heeft aangepakt of hoe goed deze de intentieGesloten De betekenis of de bedoeling van wat een klant zegt of typt; datgene wat de klant wil communiceren of bereiken. van de gebruiker heeft begrepen. Dit is de manier waarop u uw bot in de loop van de tijd slimmer en behulpzamer maakt.

U kunt uw conversaties als volgt weergeven:

1. Klik in CXone op de app-kiezer en selecteerBot Builder.

2. Klik op de bot waarmee u wilt werken.
  3. Klik in het linkermenu op Inzichten Pictogram van een lijndiagram..
  4. Klik op Conversaties.

Op de pagina Conversaties kunt u het volgende doen:

• Voer eenvoudige zoekopdrachten uit met behulp van natuurlijke taal of schrijf query's in een querytaal voor meer gedetailleerde resultaten. Klik na het invoeren van de zoekopdracht op Zoekopdracht beheren Vergrootglaspictogram voor 'zoekopdracht beheren' en typ een naam voor de zoekopdracht om deze op te slaan voor toekomstig gebruik.
  • Beweeg met de muis over een afzonderlijk bericht en klik op Intentie toevoegen om van het bericht een intentievoorbeeld te maken.
  • Klik op Converteren naar story om de volledige conversatie te gebruiken als trainingsgegevens om de toekomstige antwoorden van de bot te verbeteren. Voeg vervolgens intenties toe en pas de story aan uw situatie aan.
  • Klik op Tag toevoegen in het rechterdeelvenster van de geopende conversatie. U kunt een bestaande tag toevoegen of een nieuwe tag voor die conversatie maken.