Toegangspunten maken

U moet een toegangspunt maken voor elk digitaalGesloten Kanaal, contact of skill verbonden met Digital Experience. kanaalGesloten Een manier waarop contacten kunnen communiceren met agents of bots, zoals spraak (telefoon), e-mail, chat, social media enzovoort. dat u op uw website beschikbaar wilt stellen. Wanneer u een toegangspunt hebt gemaakt, hebt u er toegang toe vanuit een Guide-sjabloon of een proactief aanbod.

Voordat u aan deze taak begint, moet u de kanaalknop voor het toegangspunt maken.

1. Klik op de app-kiezer en selecteerACD.
  2. Ga naar Digital Experience > Digitale contactpunten.
  3. Klik onder Algemene kanaalfuncties op Handleiding.
  4. Klik op Toegangspunt toevoegen.

5. Voer een Naam voor het toegangspunt in.
  6. Gebruik de vervolgkeuzelijst om het Type toegangspunt te selecteren.
  7. Stel Standaardknop in op de knop die u voor het kanaal hebt gemaakt. Deze knop wordt voor het toegangspunt gebruikt tenzij in een sjabloon een andere kanaalknop is ingesteld.

8. Klik op Opslaan.

9. Vouw de onderstaande vervolgkeuzelijst voor het Type toegangspunt uit.

10. Klik op Opslaan.

Als u hulp nodig hebt bij het configureren van toegangspunten, neem dan contact op met uw CXone-accountmanager.

Toegangspunten beheren

Toegangspunten die door een sjabloon worden gebruikt, kunt u niet verwijderen. Bewerk de sjabloon om een ander toegangspunt te gebruiken of verwijder de sjabloon als deze niet langer nodig is. Vervolgens kunt u het toegangspunt verwijderen door op Verwijderen te klikken.