Reqagent (Digitale scripts)

Deze Help-pagina is bedoeld voor CXone Studio. Deze informatie is ook beschikbaar voor Desktop Studio.

Vraagt om een agent met een specifieke digitale skillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent om een actief contact af te handelen.

Deze actie is vergelijkbaar met de Reqagent -actie voor andere scriptmediatypes, maar er zijn enkele verschillen. Beide acties vragen een agent om een interactie af te handelen. CXone verwerkt digitale interacties echter op een andere manier dan andere mediatypen. Hierdoor werkt de Reqagent (Digital)-actie anders:

• De Reqagent-actie geeft bij alle andere mediatypen contacten de status In wachtrij geplaatst vanuit de status PreQueue.
  • Contacten in digitale kanalen staan al in een wachtrij en hebben de status In wachtrij geplaatst wanneer het script de Reqagent (Digital)-actie bereikt. Daarom is Reqagent (Digital) niet nodig in een digitaal script.
  • U kunt Reqagent (Digital) gebruiken om een contact in een andere wachtrij te plaatsen, de skillbekwaamheid te wijzigen of de prioriteit van het contact bij te werken.
  • Met Reqagent (Digital) kunt u een prioriteitsniveau toekennen aan het contact, maar u kunt het prioriteitsbeheer van het contact niet wijzigen.

Afhankelijkheden

Ondersteunde scripttypen

Digitaal

De actie Reqagent die wordt gebruikt met alle overige scripttypen voor verschillende media heeft een aparte helppagina.

Invoereigenschappen

In alle eigenschappen van deze actie kunt u variabelen gebruiken.

Vertakking

Beschrijving

Voeg bijschrift toe

Voer een korte woordgroep in die deze actie in het script uniek identificeert. Het bijschrift verschijnt op het scriptcanvas onder het actiepictogram.

Skill Selecteer een ACD -skillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent. Als u Default selecteert, gebruikt het script de standaardskill die is toegewezen aan het bijbehorende contactpunt.U kunt in deze eigenschap een variabele gebruiken.
Priority

Geef de contactprioriteiten voor deze skill in (0-1000). Bij digitale scripts, is bespoediging of prioriteitsbeheer niet beschikbaar als prioriteit. Als u de prioriteit wilt wijzigen, kunt u Digital Experience-workflowautomatiseringstaken maken.

HighProficiency

De maximale skillbekwaamheid die een agent mag hebben om een interactie te kunnen ontvangen. Bekwaamheidswaarden zijn hele getallen van 1 tot 20, waarbij 1 de beste en 20 de slechtste bekwaamheid aangeeft.

LowProficiency

De minimale skillbekwaamheid die een agent moet hebben om een interactie te kunnen ontvangen. Bekwaamheidswaarden zijn hele getallen van 1 tot 20, waarbij 1 de beste en 20 de slechtste bekwaamheid aangeeft.

Resultaatvertakkingsvoorwaarden

Met Resultaatvertakkingsvoorwaarden kunt u vertakkingen maken in uw script om verschillende resultaten te behandelen wanneer de actie wordt uitgevoerd.

Voorwaarde

Beschrijving

Default

Het pad dat altijd wordt gevolgd, behalve als het script voldoet aan een voorwaarde die vereist dat het een van de andere vertakkingen volgt. Dit pad wordt ook gevolgd als de andere vertakkingen van de actie niet zijn gedefinieerd.

Fout

Het pad dat wordt gevolgd als de actie niet correct is uitgevoerd. Als er bijvoorbeeld een onverwacht probleem is, zoals een slechte verbinding, syntaxfouten enz. De _ERR-variabele, met één onderstrepingsteken, moet een beknopte beschrijving van het probleem bevatten.

Voorbeeld van een script

Dit voorbeeld is geen volledig script. Er is extra scriptwerk vereist om deze actie te gebruiken.

In dit voorbeeld triggert Begin een Askcaller-actie die het contact de mogelijkheid geeft om te worden verbonden met de afdeling sales of support. De Case-actie creëert twee aangepaste vertakkingen, die elk verbonden zijn met een digitale Reqagent-actie. Vertakking 1 is geconfigureerd met de skillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent voor het Salesteam en vertakking 2 is geconfigureerd met de skill voor het Supportteam.

De laatste actie in dit voorbeeld is End. In digitale scripts, beëindigt de End-actie het script, maar niet het contact. Na de Reqagent-actie wordt het contact doorgeschakeld naar Digital Experience waar het contact blijft tot het einde van de interactie, behalve wanneer een workflowautomatiseringstaak een ander script oproept.

Een voorbeeld van het gebruik van Reqagent in een digitaal script.

Download dit script.