Case

Deze Help-pagina is bedoeld voor CXone Studio. Deze informatie is ook beschikbaar voor Desktop Studio.

Hiermee kunt u meerdere aangepaste vertakkingen instellen op basis van de waarde van de Variable-eigenschap van de actie.

De Case-actie kan bijvoorbeeld worden gebruikt in een chatscript waarin het chatvenster een pre-chat formulier toont aan de klant. Uit een vervolgkeuzelijst op het formulier selecteert de klant een product om over te chatten. De producten worden ingesteld als variabelen in de Begin-actie voor het script en vervolgens wordt de Case-actie gebruikt om verschillende vertakkingen in te stellen, afhankelijk van het product dat de klant heeft geselecteerd.

Er is geen maximum voor het aantal vertakkingen dat kan worden gebruikt in een enkele Case-actie.

Afhankelijkheden

• Voor elke mogelijke variabele waarde, moet u een aangepaste vertakkingsvoorwaarde maken.
  • Verbind altijd de Default-vertakking van de Case -actie. Dit is vooral belangrijk als de variabele in de Variable-eigenschap soms een verschillende of onverwachte waarde bevat. Het verbinden van de Default-vertakking geeft het script een manier voor het afhandelen van onverwachte waarden.

Ondersteunde scripttypen

Een vierkant waaruit een lijnvertakking komt die naar drie andere vierkanten gaat.

Generiek

E-mail Chat Telefoon Voicemail Werkitem SMS Digitaal

Invoereigenschappen

Deze eigenschappen definiëren gegevens die de actie gebruikt bij het uitvoeren.

Vertakking

Beschrijving

Voeg bijschrift toe

Voer een korte woordgroep in die deze actie in het script uniek identificeert. Het bijschrift verschijnt op het scriptcanvas onder het actiepictogram.

Variable De naam van de variabele waarvan u wilt dat CASE de waarde ervan haalt.

Resultaatvertakkingsvoorwaarden

Met Resultaatvertakkingsvoorwaarden kunt u vertakkingen maken in uw script om verschillende resultaten te behandelen wanneer de actie wordt uitgevoerd.

Voorwaarde

Beschrijving

Default Het pad dat altijd wordt gevolgd, behalve als het script voldoet aan een voorwaarde die vereist dat het een van de andere vertakkingen volgt. Dit pad wordt ook gevolgd als de andere vertakkingen van de actie niet zijn gedefinieerd.
Add Custom Condition De paden die worden gevolgd bij een verbinding met secundaire acties met behulp van variabele vertakkingsvoorwaarden. Klik op de drie puntjes om de ConnectView Collection Editor te openen om deze vertakkingen aan te passen. Wanneer u de aangepaste voorwaarde maakt, moet de naam van de voorwaarde de Variabele waarde zijn die het script triggert om deze aftakking te volgen.

Voorbeeld van een script

Dit voorbeeld is geen volledig script. Er is extra scriptwerk vereist om deze actie te gebruiken.

In dit voorbeeld is Case gekoppeld aan drie verschillende acties. Als er een oproep binnenkomt met een DNISGesloten Dit is het nummer dat een klant heeft gebeld om uw organisatie te bereiken (inbound), of het nummer dat de agent of het systeem heeft gebeld om een klant te bereiken (outbound). van 8881234567, voert de Runscript-actie van Sales een bepaald subscript uit. Als de DNIS 8771234567 is, voert de Runscript-actie van Collections een ander script uit. En als de oproep geen van deze DNIS-nummers heeft, triggert de Runscript-actie van Customer Service een subscript.

Wilt u dit script downloaden?