Rapport Evaluaties per sectie en vraag

Gerelateerde producten of functies: BI-rapporten (Business Intelligence), CXone Quality Management

Vereiste machtigingen: Rapportweergave, Evaluaties per sectie en vraag

Vereiste medewerkersinstellingen: Kan BI-rapporten bekijken

In het rapport Evaluaties per sectie en vraag worden gegevens over de evaluaties van agents weergegeven, uitgesplitst naar de secties en vragen van één evaluatieformulier. U kunt deze informatie gebruiken om evaluatietrends in uw organisatie te monitoren.

Het rapport Evaluaties per sectie en vraag met vier widgets die scoregegevens tonen voor evaluaties.

Widget Gemiddelde score per team

De widget Gemiddelde score per team toont de gemiddelde evaluatiescore voor elk team in een staafdiagram. Scores worden weergegeven als percentages.

Widget Gemiddelde score per sectie

De widget Gemiddelde score per sectie toont de gemiddelde score voor elke sectie van de evaluatieformulieren. De legenda aan de rechterkant toont de verschillende kleuren en de bijbehorende scorebereiken.

Widget Gemiddelde score per agent

Deze tabel toont de gemiddelde evaluatiescore per agent. Scores worden weergegeven als percentages. Door in deze tabel op een agent te klikken, opent u een aparte rapportpagina met specifieke gegevens van die agent. Hier ziet u onder andere de widget Vraagdetails.

Widget Sectie- en vraagscores

Deze tabel toont de gemiddelde score per sectie en vraag. Vouw de rij van een sectie uit om een overzicht te krijgen van de vragen in die sectie, met de gemiddelde scores per vraag.

Widget Vraagdetails

Wanneer u een agent selecteert in de widget Gemiddelde score per agent, verschijnt de widget Vraagdetails. Deze toont evaluatiegegevens voor de specifieke agent, evenals basisinformatie over interacties. Als u op de knop Afspelen Pictogram van een driehoek in een cirkel. klikt, wordt de interactie afgespeeld en wordt het evaluatieformulier weergegeven.