Rapport Details van evaluatievragen en -antwoorden

Gerelateerde producten of functies: BI-rapporten (Business Intelligence), CXone Quality Management

Vereiste machtigingen: Rapportweergave, Details van evaluatievragen en -antwoorden

Vereiste medewerkersinstellingen: Kan BI-rapporten bekijken

Het rapport Details van evaluatievragen en -antwoorden bevat een tabel met alle vragen die door de agent zijn beantwoord en hun antwoorden op die vragen. Dit kan u helpen om inzichten te verkrijgen in de evaluaties voor uw team, op basis van verschillende kanalen.

Het rapport Details van evaluatievragen en -antwoorden toont een tabel van evaluatiegegevens, vooral vragen en antwoorden, gesorteerd op agent.

Gegevens in dit rapport

Het rapport Details van evaluatievragen en -antwoorden bevat alle ruwe gegevens van vragen en antwoorden voor de geselecteerde teams en het geselecteerde evaluatieformulier bij het uitvoeren van het rapport. Elke rij vertegenwoordigt de antwoorden van een evaluatie en elke kolom vertegenwoordigt een van de vragen uit het formulierGesloten Een verzameling vragen die worden gebruikt om agentinteracties te evalueren.. Klik met de rechtermuisknop in de tabel om meer acties weer te geven.

Kolom Beschrijving
Mastercontact Het unieke ID-nummer dat door ACDGesloten Een systeem dat contacten herkent, routeert en verbindt met beschikbare agents op basis van skills en prioriteit aan het contact is gegeven. Dit wordt ook wel de Mastercontact-ID of ACD-contact-ID genoemd.
Contactnummer Uniek ID-nummer van de geëvalueerde interactie. Dit wordt ook wel de Contact-ID genoemd.
Agent Naam van de agent die is beoordeeld.
Activiteitsstatus

De status van de beoordeelde agent:

• Actief: De agent is in uw organisatie.

• Inactief: De agent heeft uw organisatie verlaten.

Team Naam van het team waarbij de agent hoort.
Groep Groep waartoe de agent behoort.
Skill SkillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent voor de interactie.
Naam beoordelaar Naam van de beoordelaar.
Interactie-id Uniek ID-nummer voor de interactie.
Workflowinstantie-ID Unieke ID van de evaluatie.
Startdatum evaluatie Datum en tijd (in UTC) waarop de beoordelaar de evaluatie startte.
Evaluatie ingediend Datum en tijd (in UTC) waarop de beoordelaar de evaluatie heeft verzonden.
Interactiedatum Datum en tijd (in UTC) waarop de geëvalueerde interactie plaatsvond.
Interactieduur Duur van de geëvalueerde interactie.
Workflow Status

Status van de workflow:

• In afwachting van verzending

• Geclaimd

• Voltooid

• Voltooide zelfbeoordeling

• Verwijderd

• Verwijderd - Verlopen

• Beroep ingediend

• Vervallen

• Verlopen zelfbeoordeling

• In uitvoering

• Zelfbeoordeling in uitvoering

• Wordt beoordeeld

• Nieuwe zelfbeoordeling

• Gedeeltelijk voltooid

• Vervangen

• Verzonden naar agent

• Verzonden naar supervisor

• Wachten op agent

• Wachten op beoordelaar

Leer over workflow- en weergavestatussen

Weergavestatus

Mogelijke waarden zijn:

• Betwist

• Voltooid

• Gedeeltelijk voltooid

• Verwijderd

• Concept

• Vervallen

• Nieuw

• Wachten op agent

• Wachten op beoordelaar

Leer over workflow- en weergavestatussen

Trigger voor evaluatiestroom

De gebeurtenis waarmee de evaluatie is begonnen:

• Kalibratie (Records die niet in het rapport zijn opgenomen.)

• Gezamenlijk

• Handmatig

• Kwaliteitsplan

• Zelfbeoordeling

Workflow Type

Het type evaluatieworkflow:

• Kalibratie

• Gezamenlijk

• Evaluatie

• Zelfbeoordeling

Onderwerp van evaluatie

De mogelijke waarden omvatten:

• Segment: de evaluatie is gebaseerd op een CXone-interactie.

• Medewerker: de evaluatie is gebaseerd op een niet-CXone-interactie of is niet verwant met een interactie.

Score % De evaluatiescore als percentage. Als de score is bewerkt in de evaluatie, wordt deze bijgewerkt in het rapport.
Sectie/vragen Toon de secties en vragen die zijn opgenomen in het evaluatieformulier.