Rapport Details van evaluatie

Gerelateerde producten of functies: BI-rapporten (Business Intelligence), CXone Quality Management

Vereiste machtigingen: Rapportweergave, Details van evaluatie

Vereiste medewerkersinstellingen: Kan BI-rapporten bekijken

Het rapport Details van evaluatie toont gegevens voor alle typen evaluaties. Hiertoe behoren onder andere agentevaluaties, kalibraties en zelfbeoordelingen. Dit toont ook gegevens voor de gekoppelde interactie. Hiermee krijgt u snel toegang tot informatie en inzichten met betrekking tot evaluaties.

Het rapport Details van evaluatie: een tabel met kolommen die de evaluatiegegevens per agent toont.

Elinor Dashwood is een supervisor bij Classics, Inc. Zij wil de status van de evaluaties van haar team controleren en zien of er problemen zijn met haar teamleden. Ze opent het rapport Details van evaluatie, definieert een periode en selecteert haar team. Ze merkt dat de evaluatie van Marianne Dashwood, een van haar agenten, verlopen is. Ze plant een training met Marianne om het proces van het voltooien van evaluaties te controleren.

Gegevens in dit rapport

Het rapport Details van evaluatie heeft meerdere kolommen die gegevensattributen en metrics weergeven. De onderstaande tabel geeft een beschrijving voor elke kolom.

Kolom Beschrijving
Level Hiërarchie waartoe de agent behoort. De niveaus die u selecteert in het filter Hiërarchie aan de bovenzijde van het rapport worden hier als afzonderlijke kolommen weergegeven. Wanneer u bijvoorbeeld de kolommen Niveau 01 en Niveau 02, selecteert, worden de kolommen voor Niveau 01 en Niveau 02 in het rapport weergegeven.
Mastercontact Het unieke ID-nummer dat door ACDGesloten Een systeem dat contacten herkent, routeert en verbindt met beschikbare agents op basis van skills en prioriteit aan het contact is gegeven. Dit wordt ook wel de Mastercontact-ID of ACD-contact-ID genoemd.
Contactnummer Uniek ID-nummer van de geëvalueerde interactie. Dit wordt ook wel de Contact-ID genoemd.
Agent-ID Unieke ID van de agent aan wie de evaluatie, zelfbeoordeling of kalibratie is toegewezen.
Agent

Naam van de agent aan wie de evaluatie, zelfbeoordeling of kalibratie is toegewezen.

Activiteitsstatus

De status van de beoordeelde agent:

• Actief: De agent is in uw organisatie.

• Inactief: De agent heeft uw organisatie verlaten.

Team

Naam van het team waarbij de agent hoort.

Groep Groep waartoe de agent behoort.
Skill SkillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent voor de interactie.
Workflow Type

Het type evaluatieworkflow:

• Kalibratie

• Gezamenlijk

• Evaluatie

• Zelfbeoordeling

Team-ID

Uniek ID-nummer van het team van de agent.

Workflowstatus

Status van de workflow:

• In afwachting van verzending

• Geclaimd

• Voltooid

• Voltooide zelfbeoordeling

• Verwijderd

• Verwijderd - Verlopen

• Beroep ingediend

• Vervallen

• Verlopen zelfbeoordeling

• In uitvoering

• Zelfbeoordeling in uitvoering

• Wordt beoordeeld

• Nieuwe zelfbeoordeling

• Gedeeltelijk voltooid

• Vervangen

• Verzonden naar agent

• Verzonden naar supervisor

• Wachten op agent

• Wachten op beoordelaar

Leer over workflow- en weergavestatussen

Toegewezen door Naam van de gebruiker die de evaluatie, zelfbeoordeling of kalibratie heeft toegewezen.
Trigger voor evaluatiestroom

De gebeurtenis waarmee de evaluatie is begonnen:

• Kalibratie (Records die niet in het rapport zijn opgenomen.)

• Gezamenlijk

• Handmatig

• Kwaliteitsplan

• Zoeken

Evaluatiestatus

Geeft de evaluatie een van de volgende statussen:

• Openstaand
  • Voltooid
  • Verwijderd
  • Concept
  • Vervallen
  • Nieuw
  • Verzonden

Gebruik de vervolgkeuzelijst Evaluatiestatus bovenaan om de resultaten te filteren.

Reden

De reden voor het verwijderen of vervangen van de evaluatietaak.

Workflowinstantie-ID Unieke ID van de evaluatie.
Bovenliggende ID Workflowinstantie-ID van de gezamenlijke evaluatie die is gekoppeld aan de onderliggende workflows voor evaluatie en zelfbeoordeling.
Automatisch bevestigd

De mogelijke waarden zijn:

• TRUE: als de agent de evaluatie niet heeft bevestigd, is deze automatisch bevestigd.

• FALSE: de agent heeft de evaluatie bevestigd.

• Leeg: in het geval van een zelfbeoordeling is bevestiging niet nodig.

Workflowtoestand

Status van de workflow:

• Openen

• Gesloten

• Mislukt

• Time-out

Plannaam

Naam van het kwaliteitsplan dat is gebruikt om deze evaluatie te initiëren.

Formuliernaam

De naam van het formulier dat voor deze evaluatie is gebruikt.

Formulierversie

Versie van het formulier dat voor deze evaluatie is gebruikt.

Startdatum evaluatie Datum en tijd (in UTC) waarop de beoordelaar de evaluatie startte.
Evaluatie ingediend Datum en tijd (in UTC) waarop de beoordelaar de evaluatie heeft verzonden.
Laatst bijgewerkt Tijd (in UTC) waarop de evaluatie voor het laatst is gewijzigd.
Laatst gewijzigd door Naam van de gebruiker die de evaluatie het meest recent heeft uitgevoerd.
Beoordelaar

Naam van de beoordelaar die de evaluatie heeft uitgevoerd.

Gemiddelde score

Percentagescore voor de algemene evaluatie van een interactie. Als de scores worden bewerkt in de evaluaties, wordt de gemiddelde score bijgewerkt in dit rapport.

Score

De score van de evaluatie. Als de score wordt bewerkt in de evaluatie, wordt deze bijgewerkt in dit rapport.

Maximale score Hoogst mogelijke score voor alle vragen op het evaluatieformulier.

Rang

Aangepast bereik van waarden, ingesteld door de gebruiker om de ranking van het formulier te definiëren.

Incorrect beantwoorde kritieke vraag

De mogelijke waarden zijn:

• True: de gebruiker heeft een kritieke vraag niet bevredigend beantwoord en score van het evaluatieformulier is ingesteld op nul.

• False: de gebruiker heeft alle kritieke vragen correct beantwoord.

Opmerkingen van gebruiker

Opmerkingen die de agent heeft ingevoerd bij het betwisten van de evaluatie.

Opmerkingen beoordelaar betwisten Opmerkingen die de supervisor/beoordelaar heeft ingevoerd bij het sluiten van het beroep (geschil).
Kanaaltype Kanaal voor de interactie, zoals spraak, e-mail of chat.

Segment-ID

Uniek ID-nummer van het interactiesegment dat wordt geëvalueerd.

Interactiedatum Datum en tijd (in UTC) waarop de geëvalueerde interactie plaatsvond.
Interactieduur Duur van de geëvalueerde interactie.
Interactierichting

Richting van de interactie:

• Inbound

• Outbound

Interactieduur Duur van de geëvalueerde interactie.
Onderwerp van evaluatie

De mogelijke waarden omvatten:

• Segment: de evaluatie is gebaseerd op een CXone-interactie.

• Medewerker: de evaluatie is gebaseerd op een niet-CXone-interactie of is niet verwant met een interactie.