SalesForce Assist integreren

Deze pagina heeft betrekking op een product of functie in Controlled Release. Als u geen deel uitmaakt van de CR-groep en meer informatie wilt, neem dan contact op met uw CXone-accountmanager.

Zorg er voordat u de taken op deze pagina uitvoert voor dat aan de voorwaarden voor de integratie is voldaan.

Een script aanmaken

Vereiste machtigingen: Studioscript weergeven, maken/bewerken

Gebruik de volgende voorbeelden als basis voor het maken van de scripts om uw agentassistentie-applicatie te integreren in CXone. Voor inbound en outbound interacties zijn afzonderlijke scripts nodig. De volgende afbeelding toont de essentiële acties voor een script voor inbound interacties:

De volgende afbeelding toont de essentiële acties voor een script voor outbound interacties:

Om de configuratie van uw script te voltooien:

• Initialiseringsfragmenten aan het script toevoegen met behulp van Snippet -acties. Hierdoor kunt u uw agentassistentie-app aanpassen.
    • Pas de actieconnectoren aan om een goede contactflow te waarborgen en eventuele fouten te corrigeren.
    • Eventuele aanvullende scripts maken en het script testen.

Persoonlijke en Openbare sleutels genereren voor Salesforce

U hebt een openbare en persoonlijke sleutel nodig voor gebruik met uw SalesForce Assist-integratie. Als u de app in Agentassistentie-hub configureert, hebt u de persoonlijke sleutel nodig. De sleutels genereren vereist dat u een externe SSL-applicatie downloadt en installeert.

1. Download het Open SSL-installatieprogramma Een vierkant met een pijl die uit het midden naar de rechterbovenhoek wijst. en installeer het op uw computer.
  2. Maak op uw computer een nieuwe map op het station C:\.
  3. Klik op het startmenu van Windows en typ CMD om de Opdrachtprompt te zoeken. Klik op Openen om de Opdrachtpromptapplicatie te starten.
  4. Typ cd ... om een map terug te gaan. Herhaal dit proces totdat u zich in de kern van het station C:\ bevindt.
  5. Voer in het venster Opdrachtprompt de volgende opdracht in:

openssl genrsa -des3 -passout pass:password -out server.pass.key 2048

Dit maakt een server.pass.key-bestand aan in de map die u hebt gemaakt.

6. Voer de volgende opdracht in:

openssl pkey -passin pass:password -in server.pass.key -out server.key

Dit maakt een server.key-bestand aan in de map die u hebt gemaakt. Dit is de persoonlijke sleutel. U hebt deze sleutel nodig wanneer u SalesForce Assist configureert in Agentassistentie-hub.

7. Voer de volgende opdracht in:

openssl req -new -key server.key -out server.csr

Dit maakt een server.csr-bestand aan in de map die u hebt gemaakt. De applicatie zal u meer vragen stellen. Druk op Enter op uw toetsenbord om ze allemaal te beantwoorden.

8. Voer de volgende opdracht in:

openssl x509 -req -sha256 -days 365 -in server.csr -signkey server.key -out server.crt

Dit maakt een server.crt-bestand aan in de map die u hebt gemaakt. Dit is uw openbare sleutel.

9. Voer de volgende opdracht in:

openssl pkcs12 -export -out server.pfx -inkey server.key -in server.crt -password pass:password

Dit maakt een server.pfx-bestand aan in de map die u hebt gemaakt.

10. Voer de volgende opdracht in:

keytool -importkeystore -srckeystore server.pfx -srcstoretype pkcs12 -srcalias 1 -srcstorepass password -destkeystore server.jks -deststoretype jks -deststorepass password -destalias NICE_Cxone_Service_Cloud_Voice

Zorg ervoor dat de onderstreepte namen correct zijn ingevoerd.

Dit maakt het server.jks-bestand aan in de map die u hebt gemaakt.

Keytool is een opdrachtregeltool die als onderdeel van Java wordt geïnstalleerd. Als de opdracht keytool niet werkt, moet u misschien downloaden, Java installeren en vervolgens Keytool installeren. Raadpleeg de Java-documentatie voor meer informatie.

Configureer de Integratie met Salesforce

1. Log in bij Salesforce.
  2. Ga naar Configuratie > Beheer van certificaten en sleutels.
  3. Verwijder alle bestaande certificaten met de naam NICE_Cxone_Service_Cloud_Voice.
  4. Klik op Uit een Keystore importeren.
  5. Selecteer server.jks uit het pad C:\[uw map].
  6. Voer in het veld Wachtwoord uw wachtwoord in.
  7. Klik op Opslaan.
  8. Verifieer of het Label en de Unieke naam allebei ingesteld zijn op NICE_Cxone_Service_Cloud_Voice. Neem contact op met uw CXone-accountmanager als u enige fouten ziet.
  9. Navigeer in Salesforce naar Configuratie > Contactcenters partners telefonie.
  10. Verifieer of de Weergavenaam is ingesteld als NICE CXone for Service Cloud Voice.
  11. Klik op de pagina NICE CXone voor Service Cloud Voice in Salesforce op Bewerken en selecteer Openen.
  12. Gebruik Windows Explorer om het server.crt-bestand te openen. Kopieer de inhoud van het bestand, plak de sleutel in het veld Openbare sleutel en klik op Opslaan.

Een app toevoegen aan Agentassistentie-hub

Vereiste machtigingen: Automatisering & AI > Automatisering & AI starten

U moet een app voor SalesForce AssistExpert Assist toevoegen aan Agentassistentie-hub. Hiermee brengt u een verbinding tot stand tussen CXone en uw agentassistentie-provider.

1. Klik op de app-kiezer en selecteer Overige > Automatisering & AI en klik daarna op Agentassistentie-hub.
  2. Klik op Agentassistentie-app toevoegen.

3. Typ de Naam van agentassistentie-app en klik op SalesForce AssistExpert Assist in de lijst met agentassistentieproviders.

4. Klik op Volgende.

5. Voltooi de Configuratiepagina met de informatie uit de volgende tabel.

6. Klik op Maken.

7. Klik op Sluiten.

Een transcriptieprofiel maken

Vereiste machtigingen: Automatisering & AI > Automatisering & AI starten

A transcription profile defines the transcription options you want to use, including the language to transcribe. Complete these steps from the Configuration page for SalesForce Assist in Agentassistentie-hub.

1. On the Create New Agent Assistant page in Agentassistentie-hub, click Add or Edit Continuous Stream Transcription Profile.
  2. Do one of the following:
    • Click the name of an existing profile to modify it and skip to step 6.
    • Click Add Transcription Profile and continue with step 3.
  3. Enter a Transcription Profile Name. To differentiate this profile from your other profiles, use a name that highlights what makes this profile different. For example, you could name the profile for its intended use, the provider, or the language of the profile.
  4. Under Select Provider, click the transcription provider to use. You can choose from Google transcriptie or CXone Transcription.
  5. Click Next.
  6. On the Configuration page, complete the fields to define the transcription options for this profile.

7. Click Add.

De SalesForce Assist-app aan een actie toewijzen

Vereiste machtigingen: Studioscript weergeven, maken/bewerken

Wijs de app toe aan de Agent Assist-actieGesloten Een actie voert een proces uit in een Studio-script, bijvoorbeeld om klantgegevens te verzamelen, berichten of muziek af te spelen of contacten naar een agent te routeren. in uw Studio script als u dit nog niet gedaan hebt.

1. Open in Studio het script dat u wilt gebruiken.
  2. Voeg de Agent Assist actie toe op de juiste plek in uw script als u dit nog niet hebt gedaan.

3. Double-click the Agent Assist action to open Agentassistentie-hub.

4. In the left column, click the checkmark in a circle A light gray checkmark inside a light gray circle. next to the agent assist application or profile you want to assign to this script.
  5. Klik op Sluiten.