CXone Multi-ACD (CXone Open)

Dankzij CXone Multi-ACD kunt u profiteren van opnames en bedrijfsapplicaties uit de CXone-cloud terwijl u tegelijkertijd nog steeds gebruik kunt maken van uw bestaande telefoniesysteem. Uw telefoniesysteem kan zich bevinden in de cloud of op locatie.

Stap 1: Bereid uw site voor. Controleer ondersteunde implementaties en voer richtlijnen voor uw siteomgeving uit.

Stap 2: Vereisten voor het werken met CXone Multi-ACD:

• In Tenant Management:

• Stel een licentie in voor CXone Multi-ACD onder de opties voor de applicatie CXone Recording. Kies Recordings from External Source - CXone Open of Side-by-Side Recording – CXone Open.

• Selecteer minimaal één externe telefonieprovider: Avaya, Cisco of beide.

• Schakel onder Recording-machtigingen de machtiging Configuratie van telefonie van externe partij in.

Stap 3: Configureer in CXone de connectiviteit met uw telefoniesysteem van een externe partij.

Om externe telefonie-oproepen op te nemen, moet uw telefoniesysteem geconfigureerd zijn met toestemmingen ingeschakeld voor:

Na implementatie zijn alle CXone Recording-opties beschikbaar.

CXone Multi-ACD ondersteunt het volgende:

• Spraak- en scherminteracties opnemen.

• Opgenomen oproepen verrijken met metadata en bedrijfsgegevensvelden.

• Opgenomen media opslaan en beheren.

• Informatie importeren en beheren voor medewerkers en opnameaccounts.

• Apparaatinformatie importeren en beheren (voor extensies).

• CXone-applicaties gebruiken voor interacties van externe telefoniesystemen.

Ondersteunde connectiviteitsopties

Ondersteunde Admin-applicaties

De volgende CXone Admin-applicaties zijn ondersteund in CXone Multi-ACD:

• CXone Recording-apps: telefonie van externe partij, Opnamebeleid en Bedrijfsgegevens.

• Admin-apps: Medewerker, Teams en Groepen.

• Beveiligingsinstellingen.

• Cloudopslag.

• Portaal voor massale upload.

Ondersteunde bedrijfsapplicaties

De volgende CXone -applicaties zijn ondersteund in CXone Multi-ACD:

• Interactions

Skills en disposities worden niet weergegeven in de zoekresultaten. Wanneer een contact stereo-opnamen en mono-opnamen bevat, wordt het hele contact in mono afgespeeld.

• CXone Quality Management voor Mijn zone en Quality Planner

Een kwaliteitsplan per skill of dispositie kan niet worden gegenereerd voor CXone Multi-ACD-gebruikers. U kunt een kwaliteitsplan op basis van een bedrijfsgegevensveld maken als de skill in dat veld is ingevuld.

• Interaction Analytics

Per tenant wordt één taal ondersteund.

• Performance Management

Er worden geen gegevens weergegeven in ACD-gerelateerde widgets.

• Rapportage en Dashboard voor kwaliteitsbeheer en opnamegerelateerde gegevens.

CXone Multi-ACD (CXone Open) samen met CXone ACD gebruiken

Wanneer u een CXone Multi-ACD-telefoniesysteem van een externe partij naast CXone ACD implementeert, zijn alle applicaties geactiveerd voor de tenant op basis van de aangeschafte licenties.

CXone Multi-ACD-gebruikers kunnen echter alleen de applicaties gebruiken die worden ondersteund voor CXone Multi-ACD, waaronder CXone Recording, CXone Quality Management, Interaction Analytics en Performance Management. Als CXone Multi-ACD-gebruikers toegewezen worden aan rollen met applicaties die niet worden ondersteund door CXone Multi-ACD, dan hebben ze wel toegang tot de applicatie zelf, maar er zullen geen gegevens beschikbaar zijn.

Om een optimale gebruikerservaring te waarborgen voor CXone Multi-ACD-gebruikers, wordt het aanbevolen dat beheerders specifieke rollen configureren voor CXone Multi-ACD-gebruikers. Deze rollen bevatten alleen de applicaties die ondersteund worden door CXone Multi-ACD. Het wordt aanbevolen dat de namen van deze rollen het woord Open bevatten om ze te onderscheiden van de algemene CXone-rollen. Alleen deze rollen moeten aan CXone Multi-ACD-gebruikers toegewezen worden. CXone Multi-ACD-gebruikers moeten een opnameaccount hebben die is gedefinieerd in de CXone-beheerapplicatie voor medewerkers.

Veelgestelde vragen