API's maskeren en de maskering opheffen

De API's Maskeren en Maskering opheffen maken het maskeren van spraak-en schermopnamen mogelijk wanneer een agent gevoelige informatie verzamelt en daarna de maskering van de opname opheft. De mogelijkheid om opnamen te maskeren of de maskering op te heffen, helpt organisaties om de naleving van privacy- en PCI-regelgevingen te behouden. Deze API's staan het automatisch of handmatig maskeren van opnamen of het opheffen van de maskering ervan. U dient een verzoek in voor het maskeren of opheffen van de maskering voor een specifieke gebruiker.

Een oproep naar de API Maskeren stopt de spraak- en schermopname voor elke deelnemer op de oproep met de agent die de opgegeven gebruikers-ID heeft.

• De API-oproep kan worden gevraagd of de oproep al dan niet wordt geregistreerd. Er vindt geen actie plaats als de oproep niet worden opgenomen. Agents kunnen worden getraind om een oproep altijd te maskeren wanneer gevoelige gegevens worden verzameld, zelfs als ze denken dat de oproep niet wordt geregistreerd. Dit is omdat een oproep kan worden opgenomen vanaf een door de beheerder gestarte aanvraag of een van de applicaties van de agent zonder dat de agent dit kent.

• Als de agent deelneemt aan meer dan één actief gesprek met een klant, maskeert de API-oproep de laatste oproep waaraan deze heeft deelgenomen.

Een oproep naar de API Maskering opheffen hervat de spraak- en schermopname van de oproep. Er treedt geen actie op wanneer:

• De oproep niet werd opgenomen wanneer maskeren werd gevraagd.

• Een gebeurtenis voor opname stoppen is ontvangen tijdens het maskeren.

De API's Maskeren en Maskering opheffen zijn beschikbaar in DEVone Developer Community-portal.

Zie het onderwerp Aan de slag in het DEVone Developer Community-portaal voor meer informatie over domeinen en URL's.

Deze API is alleen beschikbaar voor gebruikers van CXone Multi-ACD (CXone Open) . Als u CXone ACD gebruikt, verwijst u naar de Agent API.

Voordat u begint

Voordat u de API's Maskeren en Maskering opheffen kunt gebruiken, dient u eerst een gebruikersmachtiging in te stellen, een toegangssleutel te genereren en het registratie- en authenticatieproces uitgelegd op de Developers Portal te doorlopen. Vereiste machtiging:

• Entiteit: om een opname te maskeren of de maskering ervan op te heffen, dient u over de machtiging Zoeken & afspelen > API's > API Multi-ACD maskeren te beschikken.

POST maskeren

Maskeer de spraak- en schermopname met witte ruis voor de gebruikers-ID van de opgegeven agent. U moet een verzoek voor Maskeren koppelen met een verzoek Maskering opheffen.

userId*:

string

Agentgebruikers-ID van de te maskeren agent.

POST maskering opheffen

Hef de maskering op van de spraak- en schermopname voor de opgegeven agentgebruikers-ID.

userId*:

string

Agentgebruikers-ID van de agent waarvoor de maskering moet worden opgeheven.