Slots

Slots functioneren als het geheugen van uw botGesloten Een softwareapplicatie die klantinteracties afhandelt in plaats van een live (menselijke) agent.. U kunt ze gebruiken om interacties tussen bots en klanten te personaliseren. Slots worden ingesteld als sleutel-/waardeparen.

De helpdesk van Classics, Inc verwerkt meer dan 100 oproepen per dag voor gebruikers die hun wachtwoorden willen resetten. De beheerder, Akela Wolfe, heeft een bot gemaakt om deze gebruikers te helpen. Na enige tijd besluit ze de bot in staat te stellen om de locatie van de gebruiker te registreren. Dit zal haar helpen om te zien of bepaalde locaties misschien extra training nodig hebben. Daarvoor configureert ze entiteiten en slots.

Methoden om slots in te vullen

Er zijn vijf manieren om slotsGesloten Een waarde die uit een bericht van een klant is gehaald en wordt opgeslagen voor gebruik in de reacties van een bot. Een 'slot' is vergelijkbaar met een variabele. in te vullen in CXone Bot Builder: