Slots configureren voor CXone Bot Builder

"Slots" zijn sleutel/waarde-paren die functioneren als het geheugen van uw botGesloten Een softwareapplicatie die klantinteracties afhandelt in plaats van een live (menselijke) agent.. U kunt ze gebruiken om interacties tussen bots en klanten te personaliseren.

Slots maken

Wanneer u een entiteitGesloten Trefwoord of sleutelwoord dat in uw bedrijfsprofiel in Interaction Analytics is gedefinieerd. Gerelateerd aan een entiteitstype. Kan varianten omvatten. maakt, genereert CXone Bot Builder automatisch een slotGesloten Een waarde die uit een bericht van een klant is gehaald en wordt opgeslagen voor gebruik in de reacties van een bot. Een 'slot' is vergelijkbaar met een variabele. voor die entiteit. Maar als u een slot wilt gebruiken voor informatie uit een andere bron, kunt u zelf slots maken in CXone Bot Builder. U gebruikt bijvoorbeeld een formulier waarin u vóór de chat vraagt naar het rekeningnummer van uw klant. U kunt dan de rekeningstatus van de klant uit een ander systeem halen en uw story's zo ontwerpen dat de botGesloten Een softwareapplicatie die klantinteracties afhandelt in plaats van een live (menselijke) agent. altijd probeert om eventuele achterstallige betalingen te innen.

Praat met uw CXone-accountmanager over het configureren van een integratie tussen CXone Bot Builder en de gegevensbron voor een aangepast slot.

1. Klik in CXone op de app-kiezer en selecteerBot Builder.

2. Klik op de bot waarmee u wilt werken.
  3. Klik in het linkermenu op Dialogen Pictogram van tekstballonnen..
  4. Klik in het rechterpaneel op Slots en klik daarna op Nieuwe slot.
  5. Voer een naam in voor de nieuwe slot en druk op Enter.
  6. Klik op Toewijzing Waarde toevoegen als u een slot voor de Van-intentie maakt. U kunt zoveel waardetoewijzingen toevoegen als u nodig hebt voor dit slot.
  7. Klik op de slotnaam om deze te bewerken. Stel het type, de intenties, de waarde en de formulierbeperking voor de slot in. Wijzigingen worden automatisch opgeslagen.

Slots gebruiken als variabelen

Vereiste machtiging: Chatbot (ACD > Digitaal > Rollen > [selecteer een rol] > Kernmodules)

U kunt uw story's, regels, fallback-opties en nog veel meer personaliseren door variabelen te gebruiken. Dit zijn entiteitenGesloten Trefwoord of sleutelwoord dat in uw bedrijfsprofiel in Interaction Analytics is gedefinieerd. Gerelateerd aan een entiteitstype. Kan varianten omvatten. die afkomstig zijn van slots. Als u een variabele wilt gebruiken, typt u de naam van de entiteit tussen accolades { }. Zodra u de eerste accolade typt, geeft het systeem een lijst met bestaande variabelen weer.

1. Klik in CXone op de app-kiezer en selecteerBot Builder.

2. Klik op de bot waarmee u wilt werken.
  3. Klik in het linkermenu op Dialogen Pictogram van tekstballonnen..
  4. Klik op Nieuwe map, typ een naam voor de map en druk op Enter.
  5. Klik onder de nieuwe map op Nieuwe story.
  6. Typ boven in het gedeelte Story een naam voor uw story.
  7. Typ het klantbericht in het vak Klant kan zeggen en druk op Enter. CXone Bot Builder analyseert het bericht en toont een lijst van intenties met betrouwbaarheidsniveaus.
  8. Als CXone Bot Builder de juiste intentie heeft gevonden, klikt u op Bevestigen. Als dit niet het geval is, vouwt u de lijst met intenties uit, selecteert u de juiste intentie en klikt u op Bevestigen. In de vorige afbeelding heeft CXone Bot Builder de intentie correct herkend als Locatievermelding en Columbus opgeslagen als een Locatie-entiteit.
  9. Beweeg met de muis over het plusteken totdat het verandert in een botpictogram, klik op het tabblad Algemeen, Formulieren of Integraties en klik vervolgens op integratieactie.
  10. Geef de informatie op voor het actietype dat u hebt geselecteerd. Als u bijvoorbeeld Bericht hebt geselecteerd, voert u het bericht in waarmee de bot moet reageren. In de voorbeeldafbeelding heeft Akela een antwoordbericht gemaakt dat een variabele bevat op basis van de {locatie}-entiteit. De klant krijgt dan een bericht te zien zoals dit: "OK, u bent voortaan op de locatie Columbus. Staat genoteerd."
  11. Klik op Trainen en naar Stage om uw bot te trainen met de nieuwe story.