Omilia Voice Biometrics integreren

Deze helppagina biedt informatie over Omilia Voice Biometrics, een agentassistentie-applicatie. CXone ondersteunt ook Omiliatekstgebaseerde virtuele agents.

Zorg er voordat u de taken op deze pagina uitvoert voor dat aan de voorwaarden voor de integratie is voldaan.

Een script maken voor Omilia

Vereiste machtigingen: Studioscript weergeven, maken/bewerken

Gebruik dit voorbeeld als basis voor het maken van uw script om Omilia te integreren in CXone.

Een voorbeeld van een Studio-script dat wordt gebruikt met Omilia.

U kunt een XML-versie van het script downloaden dat u kunt importeren in Studio. In de acties in het voorbeeldscript zijn de essentiële instellingen geconfigureerd die vereist zijn voor een Omilia-integratie.

Om de configuratie van uw script te voltooien:

• Wijs de configuratie-app van Omilia toe aan de actie Agent Assist.
  • Zorg ervoor dat de vereiste Script Param Payload-actie Snippet de aangepaste payload-JSON voor de agentassistentieprovider bevat. De aangepaste payload moet voldoen aan de ANIGesloten Nummerweergave, ook Beller-ID genoemd. Weergave van het telefoonnummer van een inkomend telefoongesprek.. Dit wordt gebruikt om het contact te identificeren voor Omilia. Als de ANI niet is opgenomen, kan de agent de ANI toevoegen om de stem van het contact te registreren. Als u andere informatie gebruikt als Omilia biokeys, neem deze dan op in de aangepaste payload. Bijvoorbeeld:

DYNAMIC customPayload
    customPayload.Ani="{ani}"
    customPayload.user_id="+15558001234"
    customPayloadJSON="{customPayload.asJSON()}"

• Zorg ervoor dat de eigenschap scriptParams in de actie Agent Assist is ingesteld op {customPayloadJSON}..
    • Initialiseringsfragmenten aan het script toevoegen met behulp van Snippet -acties. Hierdoor kunt u uw agentassistentie-app aanpassen.
    • Pas de actieconnectoren aan om een goede contactflow te waarborgen en eventuele fouten te corrigeren.
    • Eventuele aanvullende scripts maken en het script testen.

Een app toevoegen aan Agentassistentie-hub

Vereiste machtigingen: Automatisering & AI > Automatisering & AI starten

U moet een app voor Omilia toevoegen aan Agentassistentie-hub. Hiermee brengt u een verbinding tot stand tussen CXone en uw agentassistentie-provider.

1. Klik op de app-kiezer en selecteer Overige > Automatisering & AI en klik daarna op Agentassistentie-hub.
  2. Klik op Agentassistentie-app toevoegen.

3. Typ de Naam van agentassistentie-app en klik op Omilia in de lijst met agentassistentieproviders.

4. Klik op Volgende.

5. Voltooi de Configuratiepagina met de informatie uit de volgende tabel.

6. Klik op Maken.

7. Klik op Sluiten.

De Omilia-app aan een actie toewijzen

Vereiste machtigingen: Studioscript weergeven, maken/bewerken

Wijs de app Omilia toe aan de Agent Assist-actieGesloten Een actie voert een proces uit in een Studio-script, bijvoorbeeld om klantgegevens te verzamelen, berichten of muziek af te spelen of contacten naar een agent te routeren. in uw Studio script als u dit nog niet gedaan hebt.

1. Open in Studio het script dat u wilt gebruiken.
  2. Voeg de Agent Assist actie toe op de juiste plek in uw script als u dit nog niet hebt gedaan.

3. Double-click the Agent Assist action to open Agentassistentie-hub.

4. In the left column, click the checkmark in a circle A light gray checkmark inside a light gray circle. next to the agent assist application or profile you want to assign to this script.
  5. Klik op Sluiten.