Meerdere medewerkers tegelijk beheren

U kunt een CSV-bestand downloaden met een tabel van uw bestaande medewerkers en de bijbehorende instellingen. Bewerk dit bestand om snel de instellingen voor uw bestaande medewerkers te wijzigen en om nieuwe medewerkers toe te voegen. U kunt ook medewerkers afzonderlijk aanmaken.

Als u de instellingen voor contactafhandeling van uw medewerkers wilt aanpassen, moet u dit doen via het scherm ACD-gebruikers.

1. Klik op de app-kiezer en selecteerAdmin.
  2. Klik op Medewerkers.
  3. Klik op Medewerkers importeren.
  4. Klik op Sjabloon downloaden.

5. Open het CSV-bestand in een spreadsheetprogramma zoals Microsoft Excel of in een teksteditor zoals Kladblok.

6. Pas de instellingen van de bestaande medewerkers aan. Maak nieuwe rijen en voer gegevens in om nieuwe medewerkers toe te voegen. Elke nieuwe medewerker heeft minimaal de volgende gegevens nodig: Gebruikersnaam, E-mailadres, Voornaam, Achternaam, Rolnaam en Teamnaam.

7. Sla het bestand op.

8. Ga terug naar de pagina Medewerkers importeren in CXone.

9. Sleep het opgeslagen CSV-bestand naar het aangegeven gebied in het venster Medewerkers importeren.

10. Klik op Uploaden. CXone opent het Portaal voor massale upload, waar u de uploadprocedure kunt volgen in het tabblad Activiteit.

U kunt deze pagina verlaten als u wilt. U ontvangt een melding in het Meldingencentrum (het belpictogram in de titelbalk) wanneer het uploaden is voltooid. U kunt op die melding klikken om naar het Portaal voor massale upload te gaan en de details te bekijken.

11. Als het uploaden is mislukt vanwege fouten in de bestandsrecords, klikt u op Fouten beoordelen. Velden met ongeldige waarden zijn rood gemarkeerd en zijn voorzien van aanwijzingen om u te helpen de waarden te corrigeren. Open het CSV-bestand, corrigeer de fouten, sla het bestand op en upload het bestand opnieuw.