Exit

This help page is for Desktop Studio. This information is also available for CXone Studio.

Beëindigt een chatsessie en verbreekt de verbinding met een chatcontact.

Deze actie is vergelijkbaar met de Hangup-actie in een telefoonscript. Na uitvoering van deze actie stopt het script onmiddellijk, behalve als er een Onrelease-gebeurtenisactie aanwezig is.

Supported Script Types

The icon for the Chat script type - a chat bubble with an ellipsis inside (...), in a diamond shape.

Chat

Comparison of Similar Actions

De volgende acties hebben vergelijkbare functies, maar met enkele belangrijke verschillen:

• Discard: beëindigt een e-mailscript.
  • End: beëindigt een telefoon-, voicemail-, sms- of digitaal script. Beëindigt een digitaal contact niet, maar beëindigt wel contacten in scripts met andere mediatypen.
  • End a Contact: beëindigt het actieve contact. Beëindigt het huidige script niet.
  • EndText: beëindigt een SMS-workflow die geen Regagent-actie bevat (alleen voor digitaleGesloten Kanaal, contact of skill verbonden met Digital Experience. kanalen).
  • EndWi: beëindigt een werkitem met een oorzaakcode. Beëindigt het huidige script niet.
  • Exit: beëindigt een chatsessie en verbreekt de verbinding met het chatcontact.
  • Hangup: beëindigt een telefoonscript.
  • Return: beëindigt een subscript en geeft de controle terug aan het oorspronkelijke script.

Gebruik de Stop action niet om een script te beëindigen. Deze actie beëindigt het script niet en laat contacten actief blijven. Dit heeft negatieve gevolgen voor de CXone-servers.

Input Properties

None

Result Branch Conditions

None. This is a terminating action, so no branches are needed.