Rapport Beoordelaaranalyse

Gerelateerde producten of functies: BI-rapporten (Business Intelligence), CXone Quality Management

Vereiste machtigingen: Rapportweergave, Beoordelaaranalyse

Vereiste medewerkersinstellingen: Kan BI-rapporten bekijken

Het rapport Beoordelaaranalyse toont de prestaties van de beoordelaar en de voortgang van een evaluatie volgens een kwaliteitsplan of een evaluatie. Deze pagina licht de widgets in het rapport toe en de gegevens die in elk beschikbaar zijn.

Het rapport Beoordelaaranalyse met drie widgets die de beoordelaargegevens toont.

John Middleton is kwaliteitsmanager bij Classics, Inc. Hij wil zijn beoordelaars en hun voortgang bij het voltooien van zijn/haar evaluaties controleren. Hij opent het rapport Beoordelaaranalyse, definieert een periode, selecteert zijn team en selecteert het kwaliteitsplan. In de widget Evaluaties per kwaliteitsplan ziet hij dat meer dan de helft van de evaluaties nog in behandeling is. Hij gebruikt de widget Prestaties om te zien welke beoordelaars moeite hebben om hun taken te voltooien.

Widget Prestaties

Deze widget toont de gegevens van de algemene prestaties voor de door u geselecteerde beoordelaars. Het heeft meerdere kolommen die gegevensattributen en metrics weergeven. De onderstaande tabel geeft een beschrijving voor elke kolom.

Widget Vergelijking

Deze widget vergelijkt de data van de twee beoordelaars. Hier ziet u het aantal voltooide, in behandeling zijnde, verwijderde en vervangen evaluaties, en evaluaties waarvoor een beroep is ingediend.

Widget Evaluaties per kwaliteitsplan

Deze widget toont voor hoeveel evaluaties een beroep is ingediend en hoeveel evaluaties voltooid, verlopen, in behandeling, verwijderd en vervangen zijn. De informatie wordt weergegeven voor elk kwaliteitsplan dat u hebt geselecteerd toen u het rapport uitvoerde. Voor gedetailleerde informatie over een specifiek kwaliteitsplan, klikt u op de staaf van het plan in het staafdiagram links en kikt u op Details kwaliteitsplan weergeven.

Widget Details van evaluatie

Wanneer u een beoordelaar selecteert in de widget Prestaties, verschijnt de widget Details van evaluatie. Deze widget toont een uitsplitsing van de evaluaties die de beoordelaar heeft uitgevoerd. Het heeft meerdere kolommen die gegevensattributen en metrics weergeven. De onderstaande tabel geeft een beschrijving voor elke kolom.

Widget Kwaliteitsplan

Wanneer u een op een staaf in de widget Evaluaties per kwaliteitsplan klikt en Details kwaliteitsplan weergeven selecteert, verschijnt de widget Kwaliteitsplan. Deze widget toont voor hoeveel evaluaties in het kwaliteitsplan een beroep is ingediend en hoeveel evaluaties voltooid, in behandeling, verwijderd, vervangen en verlopen zijn.

Widget Trend

Wanneer u een beoordelaar selecteert in de widget Prestaties, verschijnt de widget Trend. Deze widget toont hoeveel evaluaties de beoordelaar in de loop van de tijd heeft voltooid. U kunt de gegevens per maand of per dag weergeven.

De widget Trend verschijnt ook wanneer u een kwaliteitsplan selecteert in de widget Evaluaties per kwaliteitsplan. Deze widget toont hoeveel evaluaties van het kwaliteitsplan in de loop van de tijd zijn voltooid. U kunt de gegevens per maand of per dag weergeven.