Botskills

Met botskills kunt u trainingsgegevens ordenen op basis van wat uw bot kan doen. Skills kunnen alle soorten trainingsgegevens bevatten: story'sGesloten Story's worden gebruikt om een bot te trainen voor interactieafhandeling op basis van intentie en context., regelsGesloten Regels bepalen de reactie van een bot op berichten die niet veranderen met de context., intentiesGesloten De betekenis of de bedoeling van wat een klant zegt of typt; datgene wat de klant wil communiceren of bereiken., entiteiten, API-integraties, of scriptintegraties. Wanneer u skills hebt gemaakt en er trainingsgegevens aan hebt toegewezen, kunt u skills gebruiken om trainingsgegevens uit te filteren en weer te geven.

U kunt botskills maken op de pagina Skills beheren of wanneer u gegevens toevoegt aan skills of uit het filter Skills. U kunt botskills die door andere Bot Builder-gebruiker gemaakt zijn ontdekken en delen in de Skillarchief.

Akela's bot heeft veel trainingsgegevens. Ze besluit haar gegevens te ordenen met skills zodat ze de gewenste gegevens kan filteren en weergeven. Op deze manier kan ze precies nagaan op welke gebieden haar bot meer trainingsgegevens nodig heeft.

Botskills maken

1. Klik in CXone op de app-kiezer en selecteerBot Builder.

2. Klik op de bot waarmee u wilt werken.
  3. Klik in de linkerbovenhoek van een willekeurige pagina op Skills beherenpictogram: een tandwiel met sterretjes ernaast..
  4. Klik op Nieuwe skill.
  5. Typ een naam voor de skill in het veld en druk op Enter.
  6. Gegevens toevoegen aan de skill.

Gegevens toevoegen aan skills

1. Klik in CXone op de app-kiezer en selecteerBot Builder.

2. Klik op de bot waarmee u wilt werken.
  3. Navigeer naar de map met trainingsgegevens, API-integraties of scriptintegraties die u aan een skill wilt toevoegen.
  4. Plaats de muisaanwijzer op de map met trainingsgegevens, API-integratiekaart of scriptintegratiekaart en klik op OptiesDrie horizontale stippen > Toevoegen aan skill.
  5. Als de skill al bestaat, selecteert u deze in de lijst. U kunt meerdere opties selecteren. Als u een nieuwe skill voor de gegevens wilt maken, typt u een naam voor de skill in het veld en klikt u op Skill "..." maken. Wijzigingen worden automatisch opgeslagen.

Zichtbare gegevens filteren met skills

1. Klik in CXone op de app-kiezer en selecteerBot Builder.

2. Klik op de bot waarmee u wilt werken.
  3. Klik in de linkerbovenhoek van een willekeurige pagina op Skills.
  4. Selecteer skills met gegevens die u wilt zien. Wijzigingen worden onmiddellijk doorgevoerd. De knop Skills geeft aan hoeveel skills zijn geselecteerd.
  5. U kunt zoeken naar skills door een naam in het veld te typen. U kunt hier ook een nieuwe skill maken door een naam voor de skill te typen en op Skill "..." maken te klikken.