Een Aangepaste AWS KMS-sleutel configureren

Deze pagina is bedoeld voor Cloudopslag in AWS. Als u Cloudopslag gebruikt in Azure, raadpleeg de sectie Azure-opslag van Cloudopslagservices online Help.

Vereiste machtigingen: Bestand Levenscyclusbeheer Bewerken

U kunt uw eigen Amazon KMS-sleutel (Key Management Service) gebruiken om uw bestanden te versleutelen in Cloudopslagservices. Als u een aangepaste AWS KMS-sleutel gebruikt, worden uw bestanden opgeslagen in Cloudopslagservices, maar versleuteld door middel van uw eigen aangepaste AWS KMS-sleutel. Als u deze optie niet kiest, gebruikt Cloudopslagservices zijn eigen AWS KMS-sleutel voor versleuteling. U kunt een aangepaste AWS KMS-sleutel en multiregionale opslag niet samen in dezelfde omgeving gebruiken.

Aangepaste AWS KMS-sleutels worden niet ondersteund als u gebruikmaakt van Microsoft Azure aangepaste opslag.

Uw aangepaste AWS KMS-sleutel moet zich in dezelfde AWS-regio bevinden als CXone.

U kunt Aangepaste KMS-sleutels en Aangepaste opslag niet samen gebruiken.

Een Aangepaste AWS KMS-sleutel inschakelen

Neem contact op met uw CXone-accountmanager voordat u een aangepaste AWS KMS-sleutel inschakelt of de configuratie wijzigt. Als uw aangepaste AWS KMS-sleutel verkeerd wordt geconfigureerd, kan dit leiden tot permanent verlies van gegevens.

1. Klik op de app-kiezer en selecteerAdmin.
  2. Klik op Cloudopslag > Opslaginstellingen.
  3. Zet de optie Aangepaste KMS op Aan.
  4. Typ de Amazon Resource Name (ARN). De ARN is specifiek voor uw tenantGesloten Een organisatorische eenheid die wordt gebruikt om technische ondersteuning, facturering en globale instellingen voor uw CXone-omgeving te beheren. Zie de documentatie van de AWS Key Management Service (AWS KMS) voor meer informatie over ARN's. U kunt de standaard door het systeem gegenereerde KMS-sleutel of een aangepaste AWS KMS-sleutel gebruiken om uw gegevens te versleutelen. Overleg met uw CXone-accountmanager over deze keuze en de configuratiewijziging.
  5. Klik op Opslaan en selecteer Ja in het bevestigingsvenster.