Cloudopslagservices in Azure

Met Cloudopslagservices in Microsoft Azure kunt u uw fysieke bestanden opslaan, openen en terugzien in een Azure-opslagbucket die wordt aangeboden door NICE CXone. De informatie en metadata gerelateerd aan deze bestanden worden opgeslagen in AWS. U kunt gespreksopnamen en bestanden met betrekking tot chat, e-mail en digitaleGesloten Kanaal, contact of skill verbonden met Digital Experience. interacties opslaan. Bestanden worden altijd opgeslagen in de standaardopslag en nooit in meerdere locaties.

Azure-opslag ondersteunt momenteel enkel actieve opslag. Bestanden blijven in de actieve opslag tot ze verwijderd worden. U kunt Levenscyclusbeheer-regels gebruiken om aan te geven wanneer bestanden automatisch verwijderd worden, op basis van het bestandstype. U kunt bestanden in de actieve opslag bekijken en beheren via de pagina CXone Interacties of het rapport Contactgeschiedenis. De optie ACD-bestanden bladeren is niet beschikbaar als u gebruikmaakt van CXone Recording.

U kunt deze bestandstypen opslaan in de Azure-opslag:

• Spraak en scherm CXone-gespreks- en schermopnamen.
  • Chat: Transcripties en bijlagen
  • E-mail: Transcripties en bijlagen
  • Digitaal: Alleen bijlagen
  • Overige: Interaction Analytics-rapporten

Belangrijke feiten over Cloudopslag in Azure

• Azure-opslag wordt alleen ondersteund in de VS.

• Azure-opslag ondersteunt momenteel geen archivering, het ophalen van bestanden, opslagregels voor de lange termijn, Secure External Access (SEA) of opslag in meerdere regio's.

• Alleen nieuwe klanten hebben de mogelijkheid om te kiezen tussen Cloudopslag in AWS of Azure.

Nadat u een optie kiest voor uw omgeving, kunt u niet naar een andere overschakelen. Als u een bestaande klant bent die al gebruikmaakt van Cloudopslagservices voordat de Azure-optie werd geïntroduceerd, kunt u niet overschakelen naar Azure.