Prioriteit configureren voor een skill voor Statische levering

Prioriteit voor een ACD-skill configureren

Vereiste machtigingen: Skills Bewerken

Als E-mail parkeren is ingeschakeld voor uw e-mailskill, wordt de prioriteit van een e-mailinteractie telkens met 1 verhoogd wanneer een agent de interactie uit de parkeerstand haalt, zelfs als de opties Bespoediging en Maximumprioriteit allebei op 0 zijn ingesteld.

U kunt de prioriteit beheren van interacties die aan een specifieke skill zijn gekoppeld. U kiest de startprioriteit wanneer de interactie in de wachtrij arriveert, en de snelheid waarmee de prioriteit mettertijd toeneemt. Hierdoor kunt u bepalen welke interacties eerst worden gerouteerd als de wachtrij vol is. Deze methode werkt alleen voor ACD-skills. Voor uw digitaleGesloten Kanaal, contact of skill verbonden met Digital Experience. skills moet u de methode in de volgende taak gebruiken.

1. Klik op de app-kiezer en selecteerACD.

2. Ga naar ContactinstellingenACD Skills.

3. Klik op de inbound ACD skillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent die u wilt bewerken.

4. Klik op Bewerken.

5. Stel de Startprioriteit, de Bespoediging en de Maximumprioriteitin. Als u een Personal Connection-skill aan het maken bent waarvoor de functie Prioriteitsblending is ingeschakeld, moet u in plaats hiervan de opties Startprioriteit, Startprioriteit voor prioriteitsrecords en Prioriteit voor opnieuw geplande records instellen.

Als u een e-mailskill maakt waarvoor e-mailparkeren is ingeschakeld, wordt de prioriteit van een e-mailinteractie telkens met 1 verhoogd wanneer een agent de interactie uit de parkeerstand haalt, zelfs als Bespoediging en Maximumprioriteit beide zijn ingesteld op 0.

6. Om de prioriteit van de skill ten opzichte van andere skills te testen: Prioriteit configureren voor een skill voor Statische levering.
  7. Klik op Gereed.

Prioriteit voor een digitale skill configureren

DigitaleGesloten Kanaal, contact of skill verbonden met Digital Experience. interacties worden anders gerouteerd dan ACD-interacties. Daarom moet u de prioriteit van uw digitale skills anders configureren. Als u overschakelt naar een routeringsstrategie op basis van dynamische levering, kunt u gebruikmaken van de methode die in de vorige taak is beschreven om de prioriteit van digitale en ACD-interacties te beheren.

Filters voor digitale wachtrijen en subwachtrijen configureren

Filters bevatten regels die bepalen hoe Digital Experience interactiesGesloten De volledige conversatie met een agent via een kanaal. Een interactie kan bijvoorbeeld een telefoongesprek, een e-mailuitwisseling, een chatgesprek of een uitwisseling via social media zijn. naar de digitale inboxGesloten Een ruimte waar cases binnenkomen voor digitale interactie in een agentapplicatie. van uw agents routeert. Wanneer er interacties binnenkomen, vergelijkt het systeem deze met de regels voor elke wachtrijGesloten Het Digital First-equivalent van een skill: stuurt contacten naar agents die zijn aangewezen om dit type contacten af te handelen., te beginnen met de eerste wachtrij in de lijst. Dit gaat door tot er een match wordt gevonden. Als een routeringswachtrij subwachtrijen heeft, vergelijkt Digital Experience de interacties met de filterregels van elke subwachtrij totdat er een match wordt gevonden.

Als een interactie overeenkomt met de regels van meerdere routeringswachtrijen, kiest Digital Experience de wachtrij met de hoogste prioriteit in de lijst. Mowgli wil bijvoorbeeld dat Facebook-klachten over de katten van The Jungle naar de wachtrij TheJungleFB gaan en niet naar de algemene klachtenwachtrij, dus hij zorgt dat TheJungleFB een hogere prioriteit heeft.

Een wachtrij moet minimaal één filter hebben. Agents in de wachtrij moeten machtigingen hebben voor de kanalen die berichten routeren naar de wachtrij.

1. Klik op de app-kiezer en selecteerACD.
  2. Ga naar Digitaal > Routeringswachtrijen.

3. Vind de routeringswachtrij of subwachtrij die u wilt bewerken en klik op de bijbehorende link Filters.
  4. Klik op Routeringswachtrijfilter toevoegen.
  5. Voer een Filternaam in.
  6. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Prioriteit voor gefilterde cases de prioriteit die cases moeten krijgen als ze voldoen aan dit filter. Hoe lager het getal, hoe lager de prioriteit (0 is het laagste getal dus dit is de laagste prioriteit). Deze instelling heeft voorrang boven Routering prioriteren in de algemene instellen voor routeren.
  7. Klik op Opslaan.
  8. Selecteer een Voorwaardetype in de vervolgkeuzelijst. Klik op Voorwaarde maken voor geselecteerd type. Op de volgende pagina kunt u de criteria voor de voorwaarde instellen. Nadat u een voorwaarde hebt geconfigureerd, kunt u er nog meer toevoegen.
  9. Als u meerdere filters hebt toegevoegd, gebruikt u de pijlen omhoog en omlaag om ze te ordenen. Net als bij wachtrijen worden inbound cases eerst vergeleken met het eerste filter in de lijst, daarna met het volgende enzovoort. Daarom moet het bovenste filter het meest specifiek zijn en het filter aan het eind het meest algemeen.

Wachtrijprioriteit wijzigen

U kunt een wachtrij bewerken om het volgordenummer en daarmee de prioriteit te wijzigen. De prioriteit bepaalt naar welke wachtrij een bericht wordt gerouteerd dat voldoet aan de criteria voor meerdere wachtrijen. De wachtrij die het hoogst in de lijst staat, heeft de hoogste prioriteit.

Op de pagina Routeringswachtrijen kunt u de pijlen in de kolom Volgorde gebruiken om de wachtrij een hogere of lagere prioriteit te geven. Als u de prioriteit van een wachtrij met meerdere posities tegelijk wilt veranderen, klikt u op Bewerken en typt u een getal in het veld Sorteervolgorde.