Guide in uw website integreren

U moet de JavaScript-code voor Guide insluiten op elke pagina van uw website waar u de door u gemaakte Guide betrokkenheidsregels wilt weergeven.

1. Klik op de app-kiezer en selecteerACD.
  2. Ga naar Digital Experience > Digitale contactpunten.
  3. Klik onder Uw kanalen op Websitescript.
  4. Kopieer de weergegeven JavaScript-code en plak deze code in de kop van elke webpagina waar u een Guide-sjabloon of proactief Guide-aanbod wilt weergeven.

U kunt het websitescript ook uitvoeren met de tagmanager, als deze in uw website is geïntegreerd.

Best practices

• Gebruik niet de parameter !important in CSS voor algemene elementen op uw website. Als u dit doet, kan uw website-CSS in Guide doorlekken en het ontwerp hiervan veranderen.

• Overschrijf elementaire JavaScript-functies niet op uw website. Als u dit doet, wordt de werking van Guide mogelijk aangetast.

• Als u voorwaarden van het type datum en tijd of agentbeschikbaarheid wilt gebruiken zonder webtracering, voegt u de volgende JavaScript-API-opdracht aan het websitescript toe:

cxone('disableModule', 'analytics')