Turn-by-Turn Transcriptie configureren

Vereiste machtigingen: Automatisering & AI > Automatisering & AI starten Studioscript weergeven, Maken/bewerken

Turn-by-Turn Transcriptie biedt transcriptie van gespreksaudio. Het verzendt de transcriptie in segmenten op basis van elke beurt in het gesprek.

Een transcriptieprofiel toevoegen

Een transcriptieprofiel bevat de definitie van de taal waarin u wilt transcriberen.

1. Klik in CXone op de app-kiezer en selecteerOverige > Automatisering & AI en selecteer Transcriptieprofielen.
  2. Klik op Transcriptieprofiel toevoegen.

3. Typ de naam bij Naam van transcriptieprofiel. Als u dit profiel wilt onderscheiden van uw andere profielen, gebruikt u een naam die duidelijk aangeeft wat dit profiel anders maakt. U kunt bijvoorbeeld het beoogde gebruik, de provider of de taal van het profiel opnemen in de naam.
  4. Klik op de Transcriptieprofielprovider die u wilt gebruiken.
  5. Klik op Volgende.
  6. Selecteer de Taal voor dit profiel. Bepaalde talen hebben de optie om het verbeterde Google-model voor spraakherkenning te gebruiken. Als de taal die u selecteert deze optie heeft en u dit model wilt gebruiken, klikt u op de optie Verbeterd model gebruiken onder de vervolgkeuzelijst.
  7. Klik op Toevoegen.

Een transcriptieprofiel testen

U kunt een transcriptieprofiel testen om de instellingen te verifiëren. Om een profiel te testen, moet u een computer met een microfoon gebruiken.

1. Klik in CXone op de app-kiezer en selecteerOverige > Automatisering & AI en selecteer Transcriptieprofielen.
  2. Selecteer het transcriptieprofiel dat u wilt testen.
  3. Klik onder Testen op het Microfoonpictogram Een microfoon. en spreek in de taal die u aan het testen bent. Klik op het Stoppictogram Een gevuld vierkant. als u klaar bent met spreken. Turn-by-Turn Transcriptie transcribeert automatisch de ingesproken woorden en toont de resultaten onder Test.

4. Herhaal de test zo vaak als nodig is. U kunt van taal veranderen als u dat wilt. Zorg dat de ingestelde Taal de taal is die het profiel moet gebruiken.
  5. Klik op Opslaan.

Het Studio-script configureren voor gebruik van transcriptie

Vereiste machtigingen: Studio Scripts Weergeven, Maken/Bewerken

Als u Turn-by-Turn Transcriptie gebruikt met een virtuele spraakagent, hoeft u deze stappen niet te volgen. Het integratieproces van de virtuele agent handelt transcriptiegegevens automatisch af. U hoeft de Cloud Transcribe-actie niet toe te voegen aan scripts voor integratie van een virtuele agent.

Als u Turn-by-Turn Transcriptie gebruikt om virtuele agents die alleen tekst gebruiken in te schakelen voor de afhandeling van spraakinteracties, moet u deze stappen uitvoeren. Uw script moet de Cloud Transcribe-actie bevatten.

Als u Turn-by-Turn Transcriptie wilt gebruiken voor applicaties zonder virtuele agents, moet uw script de Cloud Transcribe-actie bevatten. Als u in één script transcribeert in meerdere talen, moet u één Cloud Transcribe-actie toevoegen voor elke taal. U hebt voor elke taal ook een transcriptieprofiel nodig.

1. Open in Studio het script waarmee u werkt.
  2. Als de Cloud Transcribe-actie nog niet in het script staat, moet u deze toevoegen op de juiste locatie.
  3. Een transcriptieprofiel toewijzen aan de actie:
    1. Dubbelklik op Cloud Transcribe om de pagina Transcriptieprofielen te openen.
    2. Klik op het pictogram Selectie naast het profiel dat u voor deze actie wilt gebruiken.
    3. Klik op Ja.
  4. Voeg een Snippet-actie toe vóór Cloud Transcribe. Als u meerdere Cloud Transcribes hebt, plaatst u deze vóór de eerste die in het script staat.
  5. Dubbelklik op Snippet en voeg de volgende code toe:
    DYNAMIC nextPromptBehaviors
    <add behaviors as needed>
    ASSIGN nextPromptBehaviorsJson="{nextPromptBehaviors.asjson()}"
  6. In Snippet vervangt u <add behaviors as needed> door de gedragingen die Cloud Transcribe moet gebruiken. U vindt hier meer informatie over de gedragingen of u kunt een lijst van alle beschikbare eigenschappen in alfabetische volgorde bekijken.
  7. U kunt Cloud Transcribe zo configureren dat de geretourneerde transcriptie in JSON-indeling wordt doorgegeven aan een virtuele tekstagent met ingeschakelde spraakfunctionaliteit.

1. Dubbelklik op Snippet om de fragmenteditor te openen.
    2. Voeg de volgende code toe aan het fragment:

DYNAMIC nextPromptSequence
      ASSIGN nextPromptSequenceJSONout = "nextPromptSequence.asJSON()"

Het object dat hier is gedefinieerd, bevat de transcriptie die is geretourneerd van de STT-provider. Uw script moet zo ontworpen zijn dat deze gegevens worden doorgegeven aan uw virtuele tekstagent met ingeschakelde spraakfunctionaliteit.

3. Klik met de rechtermuisknop op Cloud Transcribe en configureer nextPromptSequence met de naam van de variabele die de geretourneerde transcriptie in JSON- indeling bevat. Bijvoorbeeld: transcriptVarNameJSON.

8. Klik met de rechtermuisknop op Cloud Transcribe en wijzig de volgende eigenschappen:
    • nextPromptBehavior: configureer dit met de naam van de variabele die de volgende promtpgedragingen in JSON-indeling bevat. Bijvoorbeeld: nextPromptBehaviorsJson.

• transcriptVarName (out): configureer dit met de naam van het object dat u hebt gedefinieerd in stap 5. Bijvoorbeeld, transcriptVarName. De variabele bevat de geretourneerde transcriptie Uw script moet geconfigureerd zijn voor afhandeling van de transcriptie.

9. Sla het script op.