Rapport Coachingworkflow

Gerelateerde producten of functies: BI-rapporten (Business Intelligence), CXone Quality Management

Vereiste machtigingen: Rapportweergave, Coachingworkflow

Vereiste medewerkersinstellingen: Kan BI-rapporten bekijken

Het rapport Coachingworkflow helpt u om de voortgang van uw team te volgen. U kunt zien hoe snel uw teamleden reageren op hun coachingsessies. U kunt het rapport gebruiken om te zien wie de toegewezen coaching niet op tijd heeft voltooid. U kunt het rapport filteren op Plannaam of Naam toegewezen.

Het rapport Coachingworkflow met kolommen voor Plannaam, Gemaakt door, gemaakt door ID, Coaching ontvangen op en meer.

Elinor Dashwood is een supervisor bij Classics, Inc. Zij wil de status van de coachingplannen van haar team controleren. Ze opent het rapport Coachingworkflow, definieert een periode en selecteert haar team. In de vervolgkeuzelijst Plannaam selecteert ze het coachingplan waarvoor ze de gegevens wil weergeven. Ze gebruikt de gegevens in de kolommen Toegewezen aan, Coaching voltooid op en coaching ontvangen op om leden van haar team te identificeren die moeite hebben om hun toegewezen coaching tijdig te voltooien.

Gegevens in dit rapport

Het rapport Coachingworkflow heeft meerdere kolommen die gegevensattributen en metrics weergeven. De onderstaande tabel geeft een beschrijving voor elke kolom.

Kolom Beschrijving
Plan-ID Unieke ID van het plan dat wordt gebruikt voor de coaching.
Plannaam Naam van het plan dat wordt gebruikt voor de coaching.
Gemaakt door Naam van de persoon die het coachingplan heeft gemaakt.
Gemaakt door ID Unieke ID van de persoon die het coachingplan heeft gemaakt.
Coaching ontvangen op Datum en tijd (in UTC) waarop de coaching beschikbaar is gesteld aan de persoon aan wie de coaching is toegewezen.
Toegewezen aan Naam van de persoon aan wie de coaching is toegewezen.
Toegewezen persoon-ID Unieke ID van de persoon aan wie de coaching is toegewezen.
Startdatum plan

Datum en tijd (in UTC) wanneer de coaching is gestart.

Einddatum plan

Datum en tijd (in UTC) waarop de coaching moet zijn voltooid.

Coaching voltooid op Datum en tijd (in UTC) waarop de persoon aan wie de coaching was toegewezen, de coaching heeft voltooid.
Pakketnaam Naam van het pakket dat wordt gebruikt voor de coaching.
Pakket-ID Unieke ID van het pakket dat wordt gebruikt voor de coaching.
Pakketversie Versie van het pakket dat wordt gebruikt voor de coaching.
Coachingstatus

Huidige status van de coaching. Mogelijke coachstatussen zijn:

• Toegewezen

• Voltooid

• Vervallen

Werkstroom-ID Unieke ID van de coachingworkflow.