Fallback ontwerpen

Vereiste machtiging: Chatbot (ACD > Digitaal > Rollen > [selecteer een rol] > Kernmodules)

Met behulp van 'fallback' kunt u een botGesloten Een softwareapplicatie die klantinteracties afhandelt in plaats van een live (menselijke) agent. vertellen hoe hij moet reageren als hij niet goed weet hoe hij verder moet gaan. U kunt NLU-fallback of actie-fallback configureren. Dit is iets anders dan Fallback voor rijke berichten, waarmee een bot rijke berichten kan versturen via elk kanaal.

NLU-fallback

NLU-fallback wordt getriggerd wanneer het vertrouwen van de bot dat hij de intentie van de klant goed begrijpt, lager is dan de NLU-betrouwbaarheidsdrempelGesloten Geeft aan hoe zeker een bot ervan is dat hij de intentie van een bericht correct heeft herkend. De standaardwaarde is 70% (0,7). Dit betekent dat fallback wordt getriggerd als de betrouwbaarheid minder is dan die waarde.. U kunt eenvoudige of geavanceerde fallback kiezen en instellen wat de bot moet doen. Bij geavanceerde fallback wordt de klant gevraagd de intentie te bevestigen. Als de intentie wordt bevestigd, gaat de conversatie verder. Zo niet, dan gaat de bot verder met het fallback-bericht.

1. Klik in CXone op de app-kiezer en selecteerBot Builder.

2. Klik op de bot waarmee u wilt werken.
  3. Klik in het linkermenu op Dialogen Pictogram van tekstballonnen..
  4. Ga terug naar het tabblad Fallback en klik op NLU.
  5. Klik op de schakeloptie om Eenvoudig of Geavanceerd te selecteren.
  6. Als u Eenvoudige fallback hebt geselecteerd:
    1. Als u een aangepaste waarde voor de NLU-betrouwbaarheidsdrempel wilt instellen, voert u die waarde in het veld in.
    2. Klik op het bericht om het standaardantwoord te bewerken.
    3. Als u wilt dat de bot de overdrachtGesloten Een klantbericht dat een doorschakeling naar een live agent zou moeten activeren.-regel gebruikt als hij het nog steeds niet begrijpt, klikt u op het pictogram + en selecteert u Overdragen .
  7. Als u Geavanceerde fallback hebt geselecteerd:
    1. Als bij stap 1 de optie is ingeschakeld en de klant de intentie bevestigt, wordt het bericht toegevoegd aan de intentie. Klik op het bericht om het standaardantwoord te bewerken. U kunt ook de tekst en de intenties van de knoppen aanpassen.
    2. Klik onder Stap 2 op het bericht om het standaardantwoord te bewerken.
    3. Als u wilt dat de bot de overdrachtGesloten Een klantbericht dat een doorschakeling naar een live agent zou moeten activeren.-regel gebruikt als hij het nog steeds niet begrijpt, klikt u op het pictogram + en selecteert u Overdragen .
  8. Klik op Trainen en naar Stage om uw bot te trainen met het fallback-plan. U kunt later nog meer trainen en testen.

Actie-fallback

Actie-fallback wordt getriggerd wanneer het vertrouwen van de bot dat hij correct op het bericht kan reageren, lager is dan de Actie-betrouwbaarheidsdrempelGesloten Geeft aan hoe zeker een bot is van de volgende actie die hij moet ondernemen. De standaardwaarde is 40% (0,4). Dit betekent dat fallback wordt getriggerd als de betrouwbaarheid minder is dan die waarde..

1. Klik in CXone op de app-kiezer en selecteerBot Builder.

2. Klik op de bot waarmee u wilt werken.
  3. Klik in het linkermenu op Dialogen Pictogram van tekstballonnen..
  4. Klik in het tabblad Fallback op Actie.
  5. Als u een aangepaste waarde voor de Actie-betrouwbaarheidsdrempel wilt instellen, voert u die waarde in het veld in.
  6. Klik op het bericht om het standaardantwoord te bewerken.
  7. Als u wilt dat de bot de overdrachtregelGesloten Een klantbericht dat een doorschakeling naar een live agent zou moeten activeren. gebruikt als hij het nog steeds niet begrijpt, klikt u op het + pictogram en selecteert u Overdragen.
  8. Klik op Trainen en naar Stage om uw bot te trainen met het fallback-plan. U kunt later nog meer trainen en testen.