Salesforce Agent-applicaties

Klik op de agentapplicatie die u gebruikt

Salesforce Agent Classic (SFA) Salesforce Agent Lightning (SFA)

Afbeelding van Salesforce Agent Classic. Een donkerblauwe balk bovenaan, met daaronder een reeks grijze pictogrammen.

Deze app wordt geopend door op de widget Telefoon onderaan Salesforce Classic te klikken.

Afbeelding van Salesforce Agent Lightning. Een statusbalk. Tabbladen Omni, Digitaal, Planning en Waarschuwingen.

Deze app wordt geopend door op de widget Telefoon onderaan Salesforce Lightning te klikken.

Agent for Service Cloud Voice (SCV) CXone Agent Embedded voor Salesforce (CXA-SF)

Afbeelding van Agent for SCV. Er is op het tabblad Telefoon geklikt. De opties Dempen, Beller toevoegen en Toetsenbord.

Deze app wordt geopend door op de widget Omni-Channel onderaan Salesforce te klikken en vervolgens op het tabblad Telefoon te klikken.

Afbeelding van CXone Agent Embedded. Statusbalk bovenaan. Interacties aan de linkerkant. Navigatiepictogrammen bovenaan.

Deze app wordt geopend door op de widget Telefoon onderaan Salesforce Lightning te klikken. Dit is de nieuwste agentapplicatie voor Salesforce.