CXone Agent Embedded-instellingen configureren

Het standaard oproepvolume wijzigen

Deze instelling is alleen van toepassing op Integrated Softphone.

1. Klik in CXone Agent Embedded op Meer > Instellingen.
  2. Selecteer Inloggen & Voice-voorkeuren in de vervolgkeuzelijst.
  3. Stel de volumeregelaar onder Softphone in.
  4. CXone Agent Embedded slaat uw wijzigingen automatisch op.

Automatisch accepteren instellen voor inkomende gesprekken

Deze instelling is alleen van toepassing op Integrated Softphone.

1. Klik in CXone Agent Embedded op Meer Pictogram, drie horizontale stippen. > Instellingen.
  2. Selecteer Inloggen & Voice-voorkeuren in de vervolgkeuzelijst.
  3. Schakel de optie Automatisch accepteren in om inkomende oproepen door Integrated Softphone te laten beantwoorden.
  4. CXone Agent Embedded slaat uw wijzigingen automatisch op.

De beltoon wijzigen

Deze instelling is alleen van toepassing op Integrated Softphone.

1. Klik in CXone Agent Embedded op Meer Pictogram, drie horizontale stippen. > Instellingen.
  2. Selecteer Inloggen & Voice-voorkeuren in de vervolgkeuzelijst.
  3. Selecteer een Beltoon voor Integrated Softphone in de vervolgkeuzelijst. Klik op Beltoon afspelen Pictogram van een driehoek. om een voorbeeld te beluisteren.
  4. CXone Agent Embedded slaat uw wijzigingen automatisch op.

Een secundair belapparaat instellen

Deze instelling is alleen van toepassing op Integrated Softphone.

1. Klik in CXone Agent Embedded op Meer Pictogram, drie horizontale stippen. > Instellingen.
  2. Selecteer Inloggen & Voice-voorkeuren in de vervolgkeuzelijst.
  3. Selecteer een Secundair apparaat in de vervolgkeuzelijst om te dienen als backup voor de afhandeling van spraakinteracties. Klik op Beltoon afspelen Pictogram van een driehoek. om het secundaire belapparaat te testen.
  4. Selecteer een getal tussen 0 en 10 in de vervolgkeuzelijst Vertraging in seconden om aan te geven hoeveel seconden het systeem moet wachten voordat een beltoon op het secundaire belapparaat wordt afgespeeld.
  5. CXone Agent Embedded slaat uw wijzigingen automatisch op.

Meldingsgeluiden configureren

U kunt instellingen inschakelen om meldingsgeluiden voor verschillende gebeurtenissen te horen. CXone Agent Embedded slaat uw wijzigingen automatisch op, maar alleen op uw huidige apparaat. Als u uw cache leegmaakt en cookies wist, worden deze instellingen teruggezet op Uit.

1. Klik in CXone Agent Embedded op Meer > Instellingen.
  2. Selecteer Audiovisuele meldingen in de vervolgkeuzelijst.

3. Ga naar de sectie Audiomeldingen.
    • Als u een geluid wilt horen wanneer u een bericht van een andere agent ontvangt, selecteert u Nieuw agentbericht.
    • Als u een geluid wilt horen wanneer u een nieuwe inbound oproep, chat, e-mail, sms of sociale media-interactie ontvangt, schakelt u Nieuw contact in.
    • Als u een geluid wilt horen wanneer u antwoord krijgt op een nieuwe chat, e-mail, sms of sociale media-interactie, schakelt u Nieuw antwoord van contact in.
    • Wanneer u een geluid wilt horen wanneer een chat of gesprek wordt beëindigd, schakelt u Chat of oproep beëindigen in.
  4. Selecteer in de vervolgkeuzelijst naast elke instelling de toon die u voor elke gebeurtenis wilt horen. U kunt kiezen uit tien geluiden. Klik op Luisteren Pictogram van een megafoon. om een fragment af te spelen.

Meldingspopups configureren

U kunt instellingen inschakelen om meldingspopups voor verschillende gebeurtenissen te zien. CXone Agent Embedded slaat uw wijzigingen automatisch op, maar alleen op uw huidige apparaat. Als u uw cache leegmaakt en cookies wist, worden deze instellingen teruggezet op Uit.

1. Klik in CXone Agent Embedded op Meer > Instellingen.
  2. Selecteer Audiovisuele meldingen in de vervolgkeuzelijst.

3. Ga naar de sectie Visuele meldingen.
    • Als u een popup-melding wilt zien wanneer u een bericht van een andere agent krijgt, schakelt u de optie Nieuw agentbericht in.
    • Als u een popup-melding wilt zien wanneer u een nieuwe inbound oproep, chat, e-mail, SMS of social media-interactie ontvangt, schakelt u Nieuw contact in.
    • Als u een pop-up wilt zien wanneer u een reactie ontvangt op een nieuwe chat, e-mail, sms of sociale media-interactie, schakelt u Nieuw antwoord van contact in.
    • Wanneer u een pop-up wilt zien wanneer een chat of gesprek wordt beëindigd, schakelt u Chat of oproep beëindigen in.

Instellen waar schermpopups worden geopend

1. Klik in CXone Agent Embedded op Meer > Instellingen.
  2. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Weergave & Toegankelijkheid.

• Als u wilt dat schermpopups worden weergegeven in een externe browserpagina, schakelt u Paneel openen in browser in.

• Als u schermpop-ups wilt laten verschijnen in Schermpopups Aangeduid door een pictogram van een potlood met een gum. in CXone Agent Embedded, schakelt u Paneel open in Browser uit.

3. CXone Agent Embedded slaat uw wijzigingen automatisch op.

Ondersteunde sneltoetsen weergeven

Instellingen Pictogram van een tandwiel. tonen de sneltoetsen die u kunt gebruiken in CXone Agent Embedded. Ga naar Meer Pictogram, drie horizontale stippen. > Instellingen en selecteer vervolgens Weergave & Toegankelijkheid. in de vervolgkeuzelijst. Scroll door de tabel in de sectie Sneltoetsen. Er zijn 49 ondersteunde sneltoetsen. Ze worden ondersteund in MacOS en Windows besturingssystemen en Edge en Chrome-browsers.

Informatie weergeven

De pagina Informatie in Instellingen Pictogram van een tandwiel. toont details over uw huidige sessie, inclusief:

• Netwerkstatus: de prestaties van de verbinding tussen CXone Agent Embedded en de NICE CXone-servers. Als de verbinding slecht is, wordt een waarschuwingspictogram weergegeven van een uitroepteken in een rode driehoek. naast Instellingen Pictogram van een tandwiel..

• Telemetrische data: als u ChromeOS gebruikt, toont deze sectie de naam van de processor van uw apparaat, CPU-gebruik en geheugengebruik.

• Algemene informatie: informatie over u (Agentnaam, weergegevens gebruikersnaam, Agent-ID enz.) en uw exemplaar van CXone Agent Embedded (versie, sessie-ID, beller-ID enz).

• Interactieroutering: informatie over de manier waarop contacten naar u worden geretourneerd. Dit omvat het maximale aantal contacten dat u per keer kunt hanteren, uw routeringsmethode (statisch of dynamisch/omni), of u interacties kunt aanvragen en als CXone Agent Embedded automatisch focust op binnenkomende interacties.

• Configuratie registreren: in de vervolgkeuzelijst Log-niveau kunt u het niveau selecteren van de loggegevens van de console die u wilt laten doorgeven van CXone Agent Embedded naar NICE CXone Technische ondersteuning om te helpen met de probleemoplossing.

Deze pagina is handig bij het verifiëren van sessie-informatie en het oplossen van problemen. Uw beheerder kan u vragen om naar deze pagina te gaan om deze informatie te delen. Om de pagina Instellingen te openen, klikt u op Meer Pictogram, drie horizontale stippen. > Instellingen en selecteert u vervolgens Informatie in de vervolgkeuzelijst.

Skilltoewijzingen weergeven

De pagina Agentskills in Instellingen Pictogram van een tandwiel. toont de skillsGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent waaraan u op dit moment bent toegewezen. Gebruik de zoekbalk bovenaan om naar een specifieke skill te zoeken. Klik op Filter Pictogram van een trechter. om te filteren op Mediatype, zoals:

• Chat

• Digitaal

• E-mail

• Spraak

• Voicemail

Om naar de pagina Agentskills te gaan, klikt u op Meer Pictogram, drie horizontale stippen. > Instellingen en selecteert u Agentskills in de vervolgkeuzelijst.