Snelle antwoorden beheren in Digital Experience

De informatie op deze pagina is alleen relevant voor snelle antwoorden voor digitale kanalen. Zie Snelle antwoorden beheren in ACD voor meer informatie over snelle antwoorden voor ACD-kanalen.

Snelle antwoorden zijn vooraf geschreven antwoorden die agents kunnen gebruiken om snel te reageren op algemene klantbehoeften. Hiermee kunt u bijvoorbeeld veelgestelde vragen beantwoorden of links en service-informatie verzenden. Ze kunnen worden gebruikt voor elk Digital Experience-kanaal, inclusief social mediaGesloten Openbare social media-interacties, bijvoorbeeld op Facebook of Twitter en messagingGesloten Directe berichtinteracties via social media zoals Twitter DM, WhatsApp of Facebook Messenger. Hierdoor kunnen agents cases efficiënter afhandelen en steeds consistente antwoorden van hoge kwaliteit geven. Agents kunnen snelle antwoorden vinden in de Kennisbank wanneer ze de details van een postGesloten Een social media-thread komt voort uit één originele post. Een post kan resulteren in meerdere threads van verschillende contacten. bekijken.

Op de pagina Snelle antwoorden kunt u ook geautoriseerde domeinen van derden toevoegen.

Snelle antwoorden maken

1. Klik op de app-kiezer en selecteerACD.
  2. Ga naar Digital Experience > Snelle antwoorden.

3. Klik rechtsboven op Toevoegen.
  4. Voer een Naam in voor het snelle antwoord.
  5. Klik op de vervolgkeuzelijst Type en selecteer Platte tekst, Dynamische inhoud of HTML.
  6. Voer de Inhoud van het snelle antwoord in. Als u variabele tekst wilt invoegen die de agents moeten invullen voordat ze het antwoord naar de klant sturen, selecteert u een bestaande variabele of maakt u er zelf een. Wanneer agents het snelle antwoord willen gebruiken, moeten ze eerst een tekstvak voor de variabele invullen met de juiste gegevens. Misschien moet de agent bijvoorbeeld de eigen naam typen om deze in een begroeting in te voegen.
    1. Als u een bestaande variabele wilt selecteren, schakelt u het selectievakje Lijst met variabelen tonen in om de beschikbare variabelen te zien. Markeer en kopieer de gewenste variabele en plak deze in het vak Inhoud.
    2. Als u een variabele wilt maken, typt u de gewenste tekst binnen accolades. Zo kunt u bijvoorbeeld{openstaand bedrag} in het vak Inhoud typen.
  7. Klik op Opslaan. U gaat terug naar de detailpagina Snelle antwoorden, waar u het snelle antwoord aan kanalen en tags kunt toevoegen.

Snelle antwoorden toevoegen aan kanalen

1. Klik op Kanalen om de kanalen te selecteren waarvoor het snelle antwoord beschikbaar moet zijn.

2. Klik in de volgende pagina op Toevoegen naast de gewenste kanalen. Alle wijzigingen worden automatisch opgeslagen.

3. Klik bovenaan op Terug om terug te gaan naar de pagina Details van snel antwoord. Naast Kanalen onder de kop Beperkingen verschijnt een getal tussen haakjes, dat aangeeft hoeveel u er hebt geselecteerd.

Snelle antwoorden toevoegen aan tags

1. Klik op Tags om de tags te selecteren waarvoor het snelle antwoord beschikbaar moet zijn.

2. Klik in de volgende pagina op Toevoegen naast de gewenste tags. Alle wijzigingen worden automatisch opgeslagen.

3. Klik bovenaan op Terug om terug te gaan naar de pagina Details van snel antwoord. Naast Tags onder de kop Beperkingen verschijnt een getal tussen haakjes, dat aangeeft hoeveel u er hebt geselecteerd.