Geautoriseerde externe domeinen

Deze pagina heeft betrekking op een product of functie in Controlled Release. Als u geen deel uitmaakt van de CR-groep en meer informatie wilt, neem dan contact op met uw CXone-accountmanager.

U kunt externe domeinen autoriseren voor uw implementatie van Digital Experience. Dit betekent dat uw agents deze externe applicaties kunnen gebruiken in hun digitaleGesloten Kanaal, contact of skill verbonden met Digital Experience. interactiesGesloten De volledige conversatie met een agent via een kanaal. Een interactie kan bijvoorbeeld een telefoongesprek, een e-mailuitwisseling, een chatgesprek of een uitwisseling via social media zijn..

Akela Wolfe is de beheerder van het contactcenter bij The Jungle. Haar agents moeten soms betalingen via de telefoon aannemen. Dit leidt soms tot lange wachttijden voor klanten die bellen over andere zaken. Akela wil de agents die chat, e-mail en sociale interacties afhandelen, in staat stellen om betalingen via deze kanalen te verrichten.

Akela is niet in staat om Stripe te gebruiken voor haar betalingen, dus ze maakt een account aan bij een andere betalingsgateway en autoriseert die betalingsgateway vervolgens in Digital Experience. Ze maakt daarna een aangepaste component om de gateway te verbinden met de kanalen, en ze maakt een snel antwoord dat haar agents naar klanten kunnen sturen met een directe link naar het betaalportaal. Dit maakt snellere selfservice en kortere wachttijden mogelijk voor haar klanten. Bovendien kunnen op deze manier meer agents dit soort interacties afhandelen.

Een extern domein autoriseren

1. Klik op de app-kiezer en selecteerACD.
  2. Ga naar Digital Experience > Snelle antwoorden.
  3. Klik op Geautoriseerde domeinen.
  4. Klik op Toevoegen.
  5. Typ een geldige URL in het veld en klik op Opslaan.

Een snel antwoord maken

Agents sturen de klanten vanuit Snelle antwoorden een link naar het externe domein. Als u dit gedeelte niet invult, kunnen agents geen gebruikmaken van deze functie.

1. Klik op de app-kiezer en selecteerACD.
  2. Ga naar Digital Experience > Snelle antwoorden.

3. Klik rechtsboven op Toevoegen.
  4. Voer een Naam in voor het snelle antwoord.
  5. Klik op de vervolgkeuzelijst Type en selecteer Dynamische inhoud.
  6. Voer de URL voor dynamische inhoud in vanuit uw externe applicatie. Hiermee koppelt u het snelle antwoord aan de applicatie. Zorg dat de %s aan het einde staat. Bijvoorbeeld: https://authorizedURL.com%s.
  7. Klik op Opslaan. U keert terug naar de pagina Snelle antwoorden.
  8. Klik op Kanalen om de kanalen te selecteren waarvoor het snelle antwoord beschikbaar moet zijn.

9. Klik in de volgende pagina op Toevoegen naast de gewenste kanalen.

10. Klik bovenaan op Terug als u klaar bent. Wijzigingen worden automatisch opgeslagen.

11. Klik op Tags om de tags te selecteren waarvoor het snelle antwoord beschikbaar moet zijn.

12. Klik in de volgende pagina op Toevoegen naast de gewenste tags.

13. Klik bovenaan op Terug als u klaar bent. Wijzigingen worden automatisch opgeslagen.

In de kolom Beperkingen op de pagina Snelle antwoorden geeft een getal tussen haakjes aan hoeveel kanalen en tags u hebt geselecteerd.