Agentproblemen

De agentapplicatie heeft een feedbackfunctie waarmee agents onverwachte gebeurtenissen kunnen melden die zich hebben voorgedaan met de de agentapplicatie of de telefoonlijn. Deze feedback van de agents verschijnt in de tabel met agentproblemen, zodat een supervisor of manager de informatie kan bekijken.

Vanuit het scherm met agentproblemen kunt u de feedback van agents bekijken en archiveren. U kunt de informatie ook exporteren naar een bestand. Soms zijn de details uit de feedback waardevol voor de probleemoplossing. U kunt de feedback gebruiken om incidenten door te geven aan de supportafdeling van NICE CXone. De supportafdeling kan u om aanvullende informatie vragen om een incident te onderzoeken. De ingezonden feedback wordt niet normaal gesproken actief gemonitord of gecontroleerd door NICE CXone, behalve als de supportafdeling actief bezig is met het oplossen van een formeel incident.