OnUnassignment

Deze Help-pagina is bedoeld voor CXone Studio. Deze informatie is ook beschikbaar voor Desktop Studio.

Een rechthoek met gebogen lijn en een X erin.

Start een nieuwe vertakking wanneer de toewijzing van een contact aan een live agent (mens) ongedaan wordt gemaakt maar de interactie nog niet is beëindigd.

Afhankelijkheden

• Deze actie vereist Digital Experience.
  • Voordat u met digitale scripts gaat werken, is het van belang dat u de verschillen kent tussen traditionele ACD-scripts en digitale scripts.
  • Deze actie wordt alleen getriggerd wanneer een contact aan een agent wordt toegewezen. Als u wilt dat deze ook wordt getriggerd wanneer een contact wordt geleverd aan een virtuele agent, neemt u de global:__isTriggerBotAssignmentEvents variabele op in het script en zet u deze op 1. U kunt de variabele opnemen met een ASSIGN-actie of een SNIPPET-actie
  • Als u wilt dat deze actie wordt getriggerd bij levering aan virtuele en live agents in al uw scripts, neemt u contact op met uw CXone-accountmanager. Zij kunnen dit gedrag inschakelen als de standaard in uw CXone-systeem. Als u dit gedrag hebt ingeschakeld, kunt u het overschrijven op script-voor-script-basis door de global:__isTriggerBotAssignmentEvents-variabele op te nemen in het script en het in te stellen op 0.
  • OnUNassignment is een gebeurtenisactie.

Ondersteunde scripttypen

The icon for the Digital script type - a computer monitor with a smartphone next to it.

Digitaal

Invoereigenschappen

Deze eigenschappen definiëren gegevens die de actie gebruikt bij het uitvoeren.

U kunt variabelesubstitutie in alle eigenschappen van deze actie gebruiken.

Vertakking

Beschrijving

Voeg bijschrift toe

Voer een korte woordgroep in die deze actie in het script uniek identificeert. Het bijschrift verschijnt op het scriptcanvas onder het actiepictogram.

PriorAgentID

De agent-ID van de laatste agent die het contact heeft afgehandeld, als dit een overdracht is.

PriorAgentFirstName

De voornaam van de laatste agent die het contact heeft afgehandeld, als dit een overdracht is.

PriorAgentLastName

De achternaam van de laatste agent die het contact heeft afgehandeld, als dit een overdracht is.

PriorUserID

De CXone werknemers-ID van de vorige agent die het contact heeft afgehandeld, als dit een overdracht is.

SkillID

De ID van de ACD digitale skillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent die momenteel aan het contact is toegewezen.

SkillName

De naam van de ACD digitale skill die momenteel aan het contact is toegewezen.

Resultaatvertakkingsvoorwaarden

Met Resultaatvertakkingsvoorwaarden kunt u vertakkingen maken in uw script om verschillende resultaten te behandelen wanneer de actie wordt uitgevoerd.

Voorwaarde

Beschrijving

Default

Het pad dat altijd wordt gevolgd, behalve als het script voldoet aan een voorwaarde die vereist dat het een van de andere vertakkingen volgt. Dit pad wordt ook gevolgd als de andere vertakkingen van de actie niet zijn gedefinieerd.